• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Aynen işte, birden doğum yapmak gerekirse diye her şey hazır olsun diyorum, en azından 38. haftaları görürsem olmadı bir tur daha yıkarım kıyafetleri. Kalın gecelik sabahlık çok az var, neredeyse hepsi incecik.

Sütyeni nasıl aldınız? Yani göğüsler büyümeye devam ediyor diye ben onu sona bıraktım. En son hangi bedendeysem ona göre alıcam. Ben de aynı sizin gibi çok da kilo almadım ama oturmak kalkmak, hele uykular haram oldu. Hiç uyuyamıyorum 🙈 Bol bol dinlenmek lazım, vücut bebek hazırlıyor içerde kolay değil onun da görevi 😅
Pierre Cardin in emzirme sütyeni ve emzirme atletini aldım indirimde çok ucuza geldi ikisini 530₺ ya aldım. Ben 61 ile gebe kalmıştım 54 e düştüm iki aydır falan da 57 yım. Hamile kaldığımda baktım göğüslerim büyüyor rahat edebilecegim bir sütyen almıştım o şimdi bana büyük geliyor aşağı yukarı tahmin yürüterek aldım. Bı de daha fazla büyüyeceğini düşünmüyorum o yüzden bı cesaret aldım valla. Emzirirken iştahın açılır diyorlar ama bakalım inşallah da açılır ya 😂ben de gece 11-12 gibi uyuyorum saat 3 dedi mi ayaktayim sabaha kadar. Sabah 8 de uykum geliyor onda da alarmım çalıyor kalkmak zorunda kalıyorum 😂benim kız belli. Bu saatler arasinda uyanık olacak

Eki Görüntüle 3678559 Kızlar ben ek gıda dönemini şimdiden kafamda çok fazla büyütüyorum çünkü bazen kendimize bile pişirecek şey bulamıyorum aklıma gelmiyor o yüzden indirimde bu kitapları aldım çok beğendim içeriğini. Aranızda benim gibi olanlar varsa bu kitaplara bakabilirsiniz
Maşallah bacım senden görüp alacağım çok şey var sanırım ben baya yavaştan alıyorum. Tadım zamanlarını atlattıktan sonra kendi yediğimden yedirmeyi düşünüyorum😂😂 Şuan yakın arladaşımın 8 aylık bebeği var öyle yapıyor çocuk da maşallah baya iştahlı ben de öyle yapmayı düşünüyorum pimpiriklenmezsem tabi

Rahim uzunluğuna nasıl bakıyor doktor karından ultrasonlami
Bana karından bakmışlardı 20. Haftada falan ama karından bakılan net sonuç vermiyor diyorlardı vajinal daha garantiymiş sanırım

Maşallah bacım senden görüp alacağım çok şey var sanırım ben baya yavaştan alıyorum. Tadım zamanlarını atlattıktan sonra kendi yediğimden yedirmeyi düşünüyorum😂😂 Şuan yakın arladaşımın 8 aylık bebeği var öyle yapıyor çocuk da maşallah baya iştahlı ben de öyle yapmayı düşünüyorum pimpiriklenmezsem tabi
Hahahah ben çok hızlı ilerledim alışveriş konusunda şuan can sıkıntısından heralde ayrıntılarda boğuluyorum 🤣🤣 ek gıda konusuna benim kafam hiç basmıyor ya bu kitaplarla işim kolaylaşır diye düşündüm.

Pierre Cardin in emzirme sütyeni ve emzirme atletini aldım indirimde çok ucuza geldi ikisini 530₺ ya aldım. Ben 61 ile gebe kalmıştım 54 e düştüm iki aydır falan da 57 yım. Hamile kaldığımda baktım göğüslerim büyüyor rahat edebilecegim bir sütyen almıştım o şimdi bana büyük geliyor aşağı yukarı tahmin yürüterek aldım. Bı de daha fazla büyüyeceğini düşünmüyorum o yüzden bı cesaret aldım valla. Emzirirken iştahın açılır diyorlar ama bakalım inşallah da açılır ya 😂ben de gece 11-12 gibi uyuyorum saat 3 dedi mi ayaktayim sabaha kadar. Sabah 8 de uykum geliyor onda da alarmım çalıyor kalkmak zorunda kalıyorum 😂benim kız belli. Bu saatler arasinda uyanık olacak
Ne güzel yapmışsınız. Ben şu an tahmin edemiyorum 😂 Kusmaktan mı verdin kiloları canım? Eyvah o zaman benim kızda mı gece uyanık olacak? Öyle bişey mi var yaa 🙈 Varsa yandık

Catherines takımın kalitesi güzel çıktı mı acaba? Bu markaya ben de bakmıştım da emin olamadım. 4-5 binlik takımları gönderebilirseniz sevinirim. Bi bakayım onlara da. Her markaya baktım ama dipsiz bir kuyu gibi seçemedim bir türlü.

4 takım yeterli bence. Ben de 3 takım alacağım yanıma. Aslında hangisiyle rahat ederseniz ona göre yapmak lazım takımları. Ben 2 adet gecelikli sabahlıklı takım, 1 adet de pijama takımı koyacağım ☺️
Evet kalitesi güzel. Ben beğendim.
Ben de 2 elbiseli 2 pijamalı takım yaptım sabahlıklı hepsi.
Diğer bahsettiğim site linkini atiyim zevkinize uyarsa bakın 🌸

Evet kalitesi güzel. Ben beğendim.
Ben de 2 elbiseli 2 pijamalı takım yaptım sabahlıklı hepsi.
Diğer bahsettiğim site linkini atiyim zevkinize uyarsa bakın 🌸
Çok teşekkür ederim, çok güzel kimonolar varmış gönderdiğiniz sitede ☺️ Catherines’te de beğendiklerim vardı, alayım o zaman 💕 Hazırlıklı olmak iyidir ya, eksik olmasındansa iyi düşünmüşsünüz takımları 👍

Hahahah ben çok hızlı ilerledim alışveriş konusunda şuan can sıkıntısından heralde ayrıntılarda boğuluyorum 🤣🤣 ek gıda konusuna benim kafam hiç basmıyor ya bu kitaplarla işim kolaylaşır diye düşündüm.
😂😂😂😂 maşallah maşallah . Şeyyy sağım aleti aldın mıı

Ne güzel yapmışsınız. Ben şu an tahmin edemiyorum 😂 Kusmaktan mı verdin kiloları canım? Eyvah o zaman benim kızda mı gece uyanık olacak? Öyle bişey mi var yaa 🙈 Varsa yandık
Evet ya maalesef hâlâ da devam ediyor kusmalar benim. Ama bazılarında böyle oluyormuş yapacak bişey yok. yol belli yürücez artık napalim 😂

Evet ya maalesef hâlâ da devam ediyor kusmalar benim. Ama bazılarında böyle oluyormuş yapacak bişey yok. yol belli yürücez artık napalim 😂
Benimde hamilelik başladı kusmalar başlamıştı, 4-5 ay sürmüştü, prilam içerek kurtuldum o süreçten. Çok şükür bitti. Hamileliğin en zor kısmıydı kusma. Şimdi sadece yanma oluyor midemde. Sen ilaç kullanıyor musun canım? Çok uzun sürmüş kusma. Allah kolaylık versin, şifa versin inşallah 🤲 Valla katlanıyoruz bir şekilde her şeye bu süreçte. Çok şükür yine de halimize ☺️

Gece yatarken 2tane prilam gündüz de 1 tane prilam içtim hep daha yeni bıraktım. Ayrıca rennie de vermişlerdi gavisconda onları da içtim. Çok zor bulantı ya. 6 ay geçmedi benimde

Çok teşekkür ederim, çok güzel kimonolar varmış gönderdiğiniz sitede ☺️ Catherines’te de beğendiklerim vardı, alayım o zaman 💕 Hazırlıklı olmak iyidir ya, eksik olmasındansa iyi düşünmüşsünüz takımları 👍
alın beğenmezseniz yollarsınız daha vakit var ne de olsa. Sabahlık kumaşları güzel.
Diğer siteye gelirsek ben de çok beğendim ama kızıma alasım var şu an herşeyi 😂 kendimi beğenmiyorum şu ara ne alsam yakışmayacak gibi hissediyorum. Doğumdan sonra zayıflayıp kendime bakım yapmaya geçince kendi alışverişime geçeceğim o zamana kadar kızıma hepsi 😂

Benimde hamilelik başladı kusmalar başlamıştı, 4-5 ay sürmüştü, prilam içerek kurtuldum o süreçten. Çok şükür bitti. Hamileliğin en zor kısmıydı kusma. Şimdi sadece yanma oluyor midemde. Sen ilaç kullanıyor musun canım? Çok uzun sürmüş kusma. Allah kolaylık versin, şifa versin inşallah 🤲 Valla katlanıyoruz bir şekilde her şeye bu süreçte. Çok şükür yine de halimize ☺️
Gece yatarken 2tane prilam gündüz de 1 tane prilam içtim hep daha yeni bıraktım. Ayrıca rennie de vermişlerdi gavisconda onları da içtim. Çok zor bulantı ya. 6 ay geçmedi benimde
Ben de ilk prilam la başlamıştım geceleri yatmadan iki tane diye ama sonra o asla kesmedi zofer verdiler gerek serumla gerek hap olarak ama düzenli almadım artık ilaç da görmek istemiyorum ya akışına bıraktım başka da yapacak bir şey yok. Sadece dersten öyle koşarak çıkmak falan çok kötü oluyor.cok şükür halimize diyorum yine de . Hepimiz sağ salim alalım da kucağımıza az kaldı baksanıza Kasım da bitti 🙈🙈

Çok
Bebeğin artık güçlendi o yüzden hareketlerini daha çok hissediyorsundur. Bi de yediklerinde tatlıysa onunda etkisi vardır. İçimden erkek geçti bebek okurken nedense. Bel ve karın ağrısı hepimizde oluyor. Normalde doktora git en sağlıklısı bu derdim ama gidemediğini biliyorum. Canını sıkma az kaldı doğuma inşallah sağlıkla doğacak bebeğin
Sağol Allah razı olsun canım inşallah hepimiz 🥰🥰🥰🥰

alın beğenmezseniz yollarsınız daha vakit var ne de olsa. Sabahlık kumaşları güzel.
Diğer siteye gelirsek ben de çok beğendim ama kızıma alasım var şu an herşeyi 😂 kendimi beğenmiyorum şu ara ne alsam yakışmayacak gibi hissediyorum. Doğumdan sonra zayıflayıp kendime bakım yapmaya geçince kendi alışverişime geçeceğim o zamana kadar kızıma hepsi 😂
Evet alayım, olmazsa iade ederim. Ben de zorunluluktan alıyorum aslında. Evde milyon tane yeni pijama takımı var ama hastanede sezeryanda kesin gecelik üstüne sabahlık daha rahat olacak. Valla aynı ne alırsam bebeğe alayım istiyorum bende. Bir de o minnoş kıyafetler beni çok duygusal yaptı. Bebeğin kıyafetlerine bakıp duygulanıyorum. Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin de tatlış tatlış giydirelim 🥰☺️🥰

Ben de ilk prilam la başlamıştım geceleri yatmadan iki tane diye ama sonra o asla kesmedi zofer verdiler gerek serumla gerek hap olarak ama düzenli almadım artık ilaç da görmek istemiyorum ya akışına bıraktım başka da yapacak bir şey yok. Sadece dersten öyle koşarak çıkmak falan çok kötü oluyor.cok şükür halimize diyorum yine de . Hepimiz sağ salim alalım da kucağımıza az kaldı baksanıza Kasım da bitti 🙈🙈
Annelik müessesesi ve sabretmek diyorum. Gerçekten hepimiz zorluklar yaşayıp bir şekilde idare ediyoruz. Helal olsun hepimize canım kadınlar 😍

Amin inşallah 🤲 Kasım bitti ve doğuma çok yaklaştık. Kötü bir şey olmasın kaygısı var ama bir yandan da çok heyecanlıyım. Allah hakkımızda en hayırlısını, en güzelini nasip etsin 🤲💕

Back
X