• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Kizlar duyan vardir belki Yapikredi nin kartopu projesi var. Egitim videolari var bitirince bebegin yasina gore hediye kitap oyuncak vs veriyorlarmis. 0-3 yas ve 3-6 yas ayri hediyeler. Bu yas grubunda cocugunuz varsa yada benim gibi karninizdaki bebeislee için şimdiden egitime başlayabilirsiniz 🌸
Ya bunu bende duydum katılıp bitirip alan var mı acaba eğitimler nasıl. Hiç bişey yapasim yok yatmaktan başka ama belki katılırım eğitimlere.

Ben lansinoh eller serbest olanı aldım. Ne olur ne olmaz diye çantaya koyacağım. Bazı kişiler gerek yok diyor ama garanti olsun istiyorum. İlk gebeliğim açıkçası nasıl kullanılıyor onu bile bilmiyorum işte ama içim rahatlasın diye alcam
Ya ben gerek olursa alacağım fiyatı az değil. Alıp hiç kullanmam belki sürekli boşuna bişeyler alıyormuşum gibi geliyor. Manuel çantaya koyacağım olur da gerek olursa hemen avm var hastanemin yanında alırlar :)

Eğer enerjinin varsa ve mutfağa girebiliyorsaniz bence çok mantıklı olur. Hem gelene hızlıca ikram etmek için hem de bence en önemlisi siz hızlıca bişey atıştırmak isterseniz iyi olur. Ben hazirlamicam kız kardeşim şehir dışından gelip yapacakmış benim için şimdilik plan bu değişmezse🥹
Evime kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum açıkçası. Eşimin ailesi illa da gelecegiz derlerse kendileri yapsinlar hizmet beklemesinler bi zahmet😅 sadece ev ahalisi için dusundum ve en önemlisi benim iyi beslenmem lazım ki sütüm olsun ve cabuk iyi olup bebeğime daha iyi bakayım. Hep ayıp olur diye düşünüyoruz ama en çok da bize ayıp oluyor yani annem de lohusa haliyle herkese hizmet ettirilmiş zamanında. Dinlerken bile çıldırmıştım, bencillikse bu bencil olcam kararlıyım 😄Ama enerjim olur mu fazladan yemek yapmaya doğum iznine ayrılınca o kısmı bilemiyorum😅 sizin plan yapilmissa güzel o zaman😊 ama yalnız olanlara özellikle iyi olabilir bu önceden yapma işi yani sadece eşi ve kendisi bu süreci gecirecekse ve benim gibi ilk bebeği olup tecrübesizse o süreçte yardımcı olacak hersey kar gibi düşünüyorum ben😅

Ben kızımı kaybettim maalef. Bu gün 3. Gün dualarınızı beklerim
Canım çok üzgünüm ne denir bilemiyorum çok çok üzgünüm nasıl böyle bişey oldu başın sağolsun Allah sabır versin inan elim ayağım titredi okuyunca

Canım çok üzgünüm ne denir bilemiyorum çok çok üzgünüm nasıl böyle bişey oldu başın sağolsun Allah sabır versin inan elim ayağım titredi okuyunca
Her şey çok güzel giderken birden oldu maalef sebebi hâlâ bilinmiyor. 2 gündür normal doğum oşsun diye sancı aldım ama olmadı bu gün başka bir hastanede sezeyan ile alındı bebeğim. Genetiğe göndermeyi deneyeceğiz. Kontrollerinizi aksatmayın biz anne olarak hissediyprux ben iyi deseler de hissetmiştim. Allahım sağ salim kucaklarınıa almayı nasib etsin benim için de dua edin. Hepinizle iyi ki tanıştım hoşçakalın

Her şey çok güzel giderken birden oldu maalef sebebi hâlâ bilinmiyor. 2 gündür normal doğum oşsun diye sancı aldım ama olmadı bu gün başka bir hastanede sezeyan ile alındı bebeğim. Genetiğe göndermeyi deneyeceğiz. Kontrollerinizi aksatmayın biz anne olarak hissediyprux ben iyi deseler de hissetmiştim. Allahım sağ salim kucaklarınıa almayı nasib etsin benim için de dua edin. Hepinizle iyi ki tanıştım hoşçakalın
Başınız sagolsun Rabbim sabırlar versin 😔

Yüreğim yandı yemin ederim acını en derinden hissettim Rabbim içine su gibi ferahlık versin bir an önce sana dayanma gücü versin

Başın sağolsun canım benim iman ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sabır versin

Allahım kucağını boş bırakmasın istediğin zamanda kucağını doldursun inşallah 🙏

Kızlar benim bir iki arkadaşım doğuma yakın yemek yapıp buzluğa at dedi doğum sonrası ilk haftalar çok iyi oluyormuş hazırda birseyler olunca. Siz böyle birşey yapmayı düşünüyor musunuz bana mantıklı geldi eğer yapacak enerjiyi bulabilirsem😅
Ben bunu yapacagim. Kofte, haslanmis nohut, fasulye gibi seyler koyacagim sip sak pisirmek icin

Ben kızımı kaybettim maalef. Bu gün 3. Gün dualarınızı beklerim
Canım ne diyeceğimi bilmiyorum inan çok üzüldüm, Allahım yüreğine sabır ve ferahlık versin. Cennette kavuşursun sizi inşallah başın sağolsun hep dualarımda olacaksın.

Back
X