Ben takipli olduğum doktoruma gittiğimde nasılsın diyor ben iyiyim diyorum bi şikayetin var mı diyor olabildiğince iyiyim diyorum

sonra yanında öğrencileri oluyor başlıyor onlara değerleri saymaya .
(küçük bir şehrin tıp fakültesi hastanesine gidiyorum doktorum hoca olduğu için çok az hoca parası veriyoruz ucuz yollu özel gibi bişey yani

)
Ben anlamıyorum tabi o değerleri. Tansiyonuma ve kiloma başka bi oda var nst odası diye oradaki hemşire bakıyor kağıda yazıp bana veriyor muayeneye girmeden önce. Tansiyon kilomu öğrenciler not ediyor. Hocanın söylediklerini de not ediyorlar. Bebişin eli kolu falan diye de bakarken bize söylüyo. Sonra yüzünün fotoğrafını çekiyor bize veriyor bitti. Ama bu süreçler baya hızlı ilerliyor içerde 20 dk kaldığımızı sanmıyorum sedyeye yattığım andan kalktığım an en en fazla 10 dk sürüyordur bence.
Bi de takipli olmadığım bir şehir hastanesine gitmiştim şak şak şak baktı fotoğrafını bile vermedi tamam iyi sağlıklı dedi 3.5 dk da falan çıkmışımdır

yani hiçbişeyin standardı yok

bi keresinde kanamam olmuştu başka şehirde yine devlet hastanesine gitmiştim burda takipli misin dedi hayır dedim. Açtı baktı tamam kalbi atıyor dedi bitti