Evet haklısın bakarak alalım bariDeneyerek alın mutlaka bu tarz modeller e bebekte falan var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet haklısın bakarak alalım bariDeneyerek alın mutlaka bu tarz modeller e bebekte falan var
Genelde bebek kilolu olunca çatlıyor diyorlar, bizim kilolar yakınEn son 1400 gram dedi doktor
Ay sonuna sesli güldümKızlar bu arada arkadaş ziyareti yaptım. Bebeği daha 1 aylık. Ama bebek küçücüktü, öyle kucağa alınıp sevilmiyorBir de emzirmek için uyanıyor sonra tekrar uyuyor. Yani öyle zor gelmezi bana
Hani diyorlarya yok banyo yapamadım sac tarayamadım. Hiç öyle değildi
Bebek uyurken işlerini hallediyormuş. Sadece memişler dışarda geziyor biraz djdj
Dogumdan sonrasını düşünmeHiç sorma ben de 2 sayfa liste halinde yazdım. Küçük küçük işleri bile yazdım çünkü bişey yapıp yoruluyorum bazılarını eşime yaptırcam hiç olmazsa annemden yardım isterim ama inşallah yaparız. Zihin yükü daha kötü sanki olsa bitse rahatlıycam. Bi de aklıma şey geliyo ben her yeri temizliycem mutfak dolaplarını vs her yeri püripak yaptım ben lohusayken eşim ya da kayınvalidem oraları kirletirse ben de temizleyemezsem napıcamşimdiden ona kafa yoruyorum gerçekten bu hormonlar çok fena bi hal aldı
29 dan sonra baslamıstı sanki benim de oluyor herkese merak etme normal bence yaYani umarım doğuma az kaldı kısmı doğru değildir ben daha 29.haftamdayım bir de başta herkeste oluyor sanıyordum
İki doktor takipliyim ben ikisi de sorun yok dedi ama tatmin olmuyorum sanki durumu tam aktaramıyorum gibi geliyor o yüzden eksik anladılar sanıyorum ikna olmam gerçekten çok zor29 dan sonra baslamıstı sanki benim de oluyor herkese merak etme normal bence yaama gitgide hareketleri fln ağrıtıyor, hrp aynı yerlere vuruyor sağolsun. Bu kasılmalar sıklastı ama takip edicem bakalım
İnsanın da aklına binbir türlü şey geliyor hiç bilmediğimiz bi süreç bi de. 6 hafta çok az geliyor söyleyinceDogumdan sonrasını düşünmeonlar düşünsün
zihin yükü öyle gerçekten Allâh korusn erken gelme durumu olursa diyorum ev bu halde napıcam düşündügüm seye bak
zamanında gelsinler inşallah o zamana kadar da yaparız herhlde
benim tahmini 6 haftam kaldı şaka gibi
![]()
Deprem oluyor zannediyorum bazenSancım çıkmamıştı bebek hareketlerini hissediyorsun bu şekilde dedi doktorum. Magnezyum başladı magnezyumdan sonra kasılmalar çok azalmıştı ama son günlerde yine çok arttı hareketleri de çok sert bazen vurduğunda tüm vücudum hareket ediyor sanki çok şiddetli bir kalp çarpıntısı olur ya onun gibi
Normal istiyorum ben ama sezaryen de zamanı belirlemek çok cazip geliyorİnsanın da aklına binbir türlü şey geliyor hiç bilmediğimiz bi süreç bi de. 6 hafta çok az geliyor söyleyincebenim doğum şekli henüz belirlenmediği için bilemiyorum hep 40. Haftaya göre geri sayıyorum ama bebiş hala ters
![]()
Ay yemin ederim bende. Salonumdaki avize sabit duran bişey kalkıp koridor avizesine bakmaya gidiyorum deprem mi oldu diyeDeprem oluyor zannediyorum bazen![]()
Benimki de elele baby mido 2 travel sistem. Çift yönlü olsun istedim ben de özellikle. Benim de ilk bebek olduğu için acemiyim yorumlara baktım aldım. Geldi kurup baktık hoşumuza gittiBenim baktığımda da puset var aslında ama bende çok yeniyim bu işlerde gerçekten çok zor gelmeye başladı sadece travel sistem yazıyordu baktığımda
Bu fotodakine baktım adı kanz okie dokie ymiş
Benim de oluyor aynen. Dün kontrolde Dr rahim ağzı kapalı dedi bi sorun yok, rahim kendini doğuma hazırlıyor artık normal bunlar dediYok bebek bir yerde toplanınca hemen yer degiştirip o serrtlik geçiyor ama kasılınca tüm karın kasıluyor yaklasık bir dk sürüyortaş gibi oluyor. Normal şeyler deniyor ama tabi bugün biraz panik oldum
Ay bunu da sordum. Sorunuz bana değil ama Dr un dediğini söyleyeyim bu haftalarda gebelerimden duyduğum birsey bu da dedi. Hıçkırığa benziyor diyorlarmış hep. Hersey gibi buna da normal dediYaa kasışmalara ne demişlerdi canım. Benim de bugün çok kasılmam var. Bebek de on beş dakikadır aralıksız tekme atıyor hıçkırkk da olabilir hep aynı tempoda![]()
Teşekkür ederim deneyeyimYaa gecmis olsunn, marka degistirsen duzeldigin zaman belki yapmaz. Bende sordum doktoruma. Magnesium diasporal granül kullanirken hic olmamisti ona geri don dedi.
Size neden 36-38 dedi daha erken alma sebebi neydi
Cuma günü gideceğim bende ,32+3 haftaligizKızlar 32+ 0ım bebek kilosu 1700 çok mu geriyim acaba.ilk bebeğim de 2 hafta geride ydi erken de doğdu çok korkuyorum