Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim beta 12 kasımda 22, 14 kasımda 72, 17 kasımda da 540 geldi. Doktor pazartesi kese görmeye çağırdı, biliyorum keseyle belli olur ama sizce bi ihtimal ikiz olabilir mi ya?

Kızlar 6 haftalık hamileyim hiç bu zamana kadar lekelenmem vs yoktu bugün farkettim uykudan uyanınca çamaşırımda 3 damla kahverengi leke vardı çok korkuyorum bişi varmıdır yarın kontrolüm vardı
Gönlünüzü ferah tutun. Benim doktorum kahverengi lekelenme normal diyor ben de yaşıyorum 2-3 haftadır 7+6yım.

Kızlar benim beta 12 kasımda 22, 14 kasımda 72, 17 kasımda da 540 geldi. Doktor pazartesi kese görmeye çağırdı, biliyorum keseyle belli olur ama sizce bi ihtimal ikiz olabilir mi ya?
İkiz olması betahcg ile ilgili degil benim adetim henuz geçmemişti 1200 küsürdü. İlk hamileliğimde de 3200dü adet günümde canım, döllenme ile ilgili erken dollendiyse yuksek oluyor.

İkiz olması betahcg ile ilgili degil benim adetim henuz geçmemişti 1200 küsürdü. İlk hamileliğimde de 3200dü adet günümde canım, döllenme ile ilgili erken dollendiyse yuksek oluyor.
Teşekkür ederiiim. Benim aslında çok yüksek değil ama son yükselişi bi tık hızlı gibi geldi ondan sorayım dedim bi umut

Merhaba kızlar benim ovulasyon 1 Kasım, sat 19 Ekim, bat 16 Kasım. Dün evde test yaptım pozitif çıktı, bugün doktora gittim idrarda pozitif çıktı. Ultrasonda henüz bir şey göremedi. 4+3 deyim. 27 Kasım a randevu verdi. Zaman geçmiyor beklemek çok zor

Merhaba benim de sat 19 ekim, bat 14 kasım. Reglim gecikince dün evde test yaptım çift çizgi gördüm. Bu sabahta sağlık ocağında kan verdim sonucu bekliyorum. Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…