Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sigara kullanan arkadaşlarım n’aptınız nasıl ilerletiyorsunuz bu süreci
Ben öğrendikten sonra azaltmaya çalıştım. 2 haftadır da tiksindim içmiyordum geçen arkadaşlarla bir araya geldik bir arkadaşım daha hamile o da tiksinmişti ama bi tane içtik dayanamadık ama eskisi gibi zevk vermedi sadece içtiğim zamanlarki alışkanlığı özlüyorum

hayır yaani bilmiyorum, kadınlar kulübünde gezerken gördüm ben kendim talep ettim sanırım 5.10 arası çıkarsa doktor destek vermesi gerekiyormuş biraz araştırın isterseniz
bana hiç progestan bakılmadı ama destek amaçlı gebeliğimin en başından beri kullandırıyor doktorum. hatta ağrılarım olduğu gün 3 adet kullandırdı

Evet cok vicdansızlar ağlayarak geri döndüm ordan resmen. Rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu
Aslında sağlıklı olmayan gebeliğin kendiliğinden düşmesini tercih ediyor devlet hastanesindekiler. Özeldekilerde para odaklı cok fazla müdahalede bulunuyorlar. Benim ilk gebeligimde kanamam olduğunda de benzer bir durum yaşamıştım 5 haftalikti cok fazla bir kanama olmamasina ragmen ozelde yatis ve baya bir tedavi dosyasi hazirlaninca tedavi redle hastaneden cikmistim ve calistigim hastanedeki (hemsireyim) nobetci doktora danismistim korkma bu kadar boş gebelik olabilir sagliksiz bir bebek olabilir bu durumlarda zaten kendiliğinden duser demisti. Tabi bana detayli guzel açıklamıştı sonrasinda bir doz Progestan iğne istersen yaptirabilirsin dedi yapmıştım ve kanamam da devam etmemişti.

bana hiç progestan bakılmadı ama destek amaçlı gebeliğimin en başından beri kullandırıyor doktorum. hatta ağrılarım olduğu gün 3 adet kullandırdı
Ağrıya iyi geliyor gercekten bende muayeneye gittim ve doktor sadece folk asit kullan başka birseye gerek yok dedi agrimin cok fazla olduğunuz da soyledim ama dinleneceksin dedi

Benim normal gebelik degil ama tüp bebek ve ikiz gebelik kan sulandırıcı gibi baska ilaclarda kullanıyorum kendileri kontrole çağırdı diye gittim. En azindan kan sulandırıcısini kesmesi gerekmezmi. Belkide düşük yapiyorum kanamadan ben zarar görücem. Benim doktorum istanbulda bir buçuk iki saat yol sürüyor oraya bu kanamayla gidemezdim. Baska şehirde de yaptirmis olabilirdim tup bebegi. Böyle beni kanamali sekilde yollamaya hakki yok. Düşerse duser kalırsa kalir falan diyor. Elinden geleni yapsın düşerse bizde deriz elinden geleni yaptı ama olmadı yicek ekmeği yokmuş. Kalp atimi hic birsey bakmadan yolluyor beni. düşük riski diye bile girmemiş normal gebelik muayenesi olarak giriş yapmış. Yaptığı çok yanlış ve ihmal var. Siz sansliymissiniz iyi doktora denk gelmişsiniz her doktor iyi niyetli ve iyi degil malesef.

Haklısın canım tüp bebek ve kan sulandırıcı kullanmana ragmen bu kadar rahat davranması kabul edilemez. Allah iyilere denk getirsin böyleleri de var malesef. İmkanı olmayan böylelerine mecbur kalan insanlarda var. Keske vicdan ve ahlak değerlerine sahip olmayanlar doktor olmasa

Evet keske olmasalar. ben imkan vardi geldim özele olmayan ne yapsın. Gerçekten Allah a havale ediyorum onları ama burdan çıkayım şikayette buluncam o doktor için.

Sigara kullanan arkadaşlarım n’aptınız nasıl ilerletiyorsunuz bu süreci
Ben sonucu görünce bıraktım ama 2-3 gün çok zorlandım bi iki fıs aldım sonra birgün yine çok fena istedi canım o zaman yorumlara baktım ekşide falan çok acımasız şeyler yazıyordu sigara içen hamileler için onları okuduktan sonra ben de böyle olmamalıyım dedim ve birden bitti isteğim. O zamandan 1-2 kere belki aklıma geldi kokusu bile tiksindiriyor. Su içerek o an belki o istek bastırılabilir başka bir şeyle ilgilenerek falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…