- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #3.061
Şu an 5+1 deyim ve kanama pembemsi.Hangi haftadasınız ve kanama kırmızımı
Eveetayy çok heycaliiii
Canınızı sıkmayın zaten sağlıklı bebişsse heryerden kendini gösterecektir hayırlısı olsun Allah tan ümit kesilmezŞu an 5+1 deyim ve kanama pembemsi.
Evet benim de o haftalarda oluyordu yerleşme kanaması diyordu doktorum. Yormayın kendinizi. 8+5im hala lekelenme devam ediyor ara ara kahve pembe rengi için normal karşılıyorlar.İnşallah yaa üzülüyorum olunca ama progestan kullanıyorum günde 1 ama herşey yolunda biraz istirahat diyor
İyisin deme bişeyin yok nasıll oldu bende luana kadar olmadıKızlar beb bugün bayıldım yadoktora da kontrole gitmedim.. bayılan oldu mu hiç??
Adet gününe yakınmı ondan olabilir belkide yerleşyior olabilirMerhaba bende 5+1 im ama kasık ve vajina ağrım çok oldu bugün, ilk gebeliğim biraz tedirginim
Ayy inşallahayyy hayırlı olsun ben de nateraya vermek istiyorum 2 hafta sonra pzt günü inşAllah o zaman 10+5 olacağım sanırıminşAllah sonuçlarımız çok iyi çıkar sağ salim yavrularımıza kavuşuruz
Kuzum tansiyonun mu çok düştü acaba, yoğun mu çalışıyosun bayaKızlar beb bugün bayıldım yadoktora da kontrole gitmedim.. bayılan oldu mu hiç??
Çok normal aslinda benim ilk gebeliğin öyleydi adet olacak gibi sancı olurdu suan yeni oldugu için rahim yerleşiyor büyüyorMerhaba bende 5+1 im ama kasık ve vajina ağrım çok oldu bugün, ilk gebeliğim biraz tedirginim
Selamm beta değeriniz neydi bende doktor randevusu alacagım ona göre 5.hafta iyi mi kese görünmesi içinHayırlı olsuuunbenim sat 20 Ekim 4+5 te bende bugün kese gördüm 10 gün sonra ya banada randevu verdi doktorum kese görünmesine çok sevindim
Ben daha çok bel ve kasık ağrıdı yaşıyordum, iş temposunda ayakta kalınca kan akışından dolayı böyle ağrılar olabiliyor diyor doktorlarKızlar ben 6. Haftadayım işten eve gelince şiddetli bacak ağrısı oldu kasığa kadar vuruyor bunu yaşayan var mı
ay tansiyon düşmesi olabilir ben de dün kendimden geçtim fenalaştım 9a5 falan gördüm sonra zor bela 10 a 5 oldu bi şekil ama ilk çok kötüydüm eve bi tansiyon aleti aldım. ilk 3 ayda normalmiş tansiyon düşmesi. valla minicik şeylerin bizi getirdiği hale bakınKızlar beb bugün bayıldım yadoktora da kontrole gitmedim.. bayılan oldu mu hiç??
Teşekkür ederim canım valla gözüm karardı kendimi sandalyeye zor attım sonra gözümü açtım bisürü kişi var basımdaİyisin deme bişeyin yok nasıll oldu bende luana kadar olmadı
Evet canım tansiyonum düşmüş tansiyon aletiyle ölçmüşler hemen de.. aslında mesaiye geni başlamıştım çok susadıgımı hissettim aniden ve birden gözüm karardi su bile içmeye vaktim olmadan bayılmışımKuzum tansiyonun mu çok düştü acaba, yoğun mu çalışıyosun bayaiyi misin nasılsın
Yansiyonum düşmüş benimki ilk ölçüm 65/42ymiş.. tansiyon düşebilir dediler de ilk önemsemedim sonra bayıldım ya bebege bir sey olmuş mudur acaba diye aklıma düştü yarın doktora mı gitsemay tansiyon düşmesi olabilir ben de dün kendimden geçtim fenalaştım 9a5 falan gördüm sonra zor bela 10 a 5 oldu bi şekil ama ilk çok kötüydüm eve bi tansiyon aleti aldım. ilk 3 ayda normalmiş tansiyon düşmesi. valla minicik şeylerin bizi getirdiği hale bakın
ayy cidden çok düşmüş susuz bırakmayın kendınızı ya. benim bildiğim düşük tansiyon tehlikeli değil yüksek tansiyon tehlikeli diyorlar siz yine de doktora danışın benceYansiyonum düşmüş benimki ilk ölçüm 65/42ymiş.. tansiyon düşebilir dediler de ilk önemsemedim sonra bayıldım ya bebege bir sey olmuş mudur acaba diye aklıma düştü yarın doktora mı gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?