Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah yaa üzülüyorum olunca ama progestan kullanıyorum günde 1 ama herşey yolunda biraz istirahat diyor
Evet benim de o haftalarda oluyordu yerleşme kanaması diyordu doktorum. Yormayın kendinizi. 8+5im hala lekelenme devam ediyor ara ara kahve pembe rengi için normal karşılıyorlar.

ayyy hayırlı olsun ben de nateraya vermek istiyorum 2 hafta sonra pzt günü inşAllah o zaman 10+5 olacağım sanırım inşAllah sonuçlarımız çok iyi çıkar sağ salim yavrularımıza kavuşuruz
Ayy inşallah sizle baya yakınmışız o zaman ben verirken testi yine haber veririm size, tek isteğim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamız ve bir an önce 1.trimester bitsin

8+5 den selamlar biri 6+5 biri 8+5 cinsiyet tahmini olan var mı

Eklentiler

• 1000017976.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000018844.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 7
Kızlar beb bugün bayıldım ya doktora da kontrole gitmedim.. bayılan oldu mu hiç??
ay tansiyon düşmesi olabilir ben de dün kendimden geçtim fenalaştım 9a5 falan gördüm sonra zor bela 10 a 5 oldu bi şekil ama ilk çok kötüydüm eve bi tansiyon aleti aldım. ilk 3 ayda normalmiş tansiyon düşmesi. valla minicik şeylerin bizi getirdiği hale bakın

Yansiyonum düşmüş benimki ilk ölçüm 65/42ymiş.. tansiyon düşebilir dediler de ilk önemsemedim sonra bayıldım ya bebege bir sey olmuş mudur acaba diye aklıma düştü yarın doktora mı gitsem

Yansiyonum düşmüş benimki ilk ölçüm 65/42ymiş.. tansiyon düşebilir dediler de ilk önemsemedim sonra bayıldım ya bebege bir sey olmuş mudur acaba diye aklıma düştü yarın doktora mı gitsem
ayy cidden çok düşmüş susuz bırakmayın kendınızı ya. benim bildiğim düşük tansiyon tehlikeli değil yüksek tansiyon tehlikeli diyorlar siz yine de doktora danışın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…