- 27 Mart 2025
- 65
- 72
- 3
- 22
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #3.041
Biraz büyük ya neyse aklıma getirip moralimi bozmak istemiyorum çok şükür mutluyum bebişimi bekliyorumSorun büyük sıkıntılı değilse inşallah aranız düzelir birlikte daha iyi geçerdi tabiki canım her halimize şükür
Boşver kimse için kendini üzme 3 günlük dünya ailevi sorunlar dışında tabikiBiraz büyük ya neyse aklıma getirip moralimi bozmak istemiyorum çok şükür mutluyum bebişimi bekliyorum
Canımsınız iyi ki varsınız gerçektenBoşver kimse için kendini üzme 3 günlük dünya ailevi sorunlar dışında tabiki
En güzeli maşallah ❤
Sizde gerçekten burada olmak iyi hissettiriyor birşeyler paylaşmakCanımsınız iyi ki varsınız gerçektenbenim için kolay olmadı
Duyulur artık ya ben 6+5te duymuştum bu hafta doktora gidebilirsinizKızlar merhaba 6+1 deyim kalp atışını ne zaman duyabilirim sizce
Çok azıcık duyuldu telrar gidecegım ama hala kahverengı az az 2 gunde 1 lekelenmem oluyorCanim karından kalp atışı duyuldu mu?
Kahverengi leke için doktorlar normal diyor benim de oluyor.Çok azıcık duyuldu telrar gidecegım ama hala kahverengı az az 2 gunde 1 lekelenmem oluyor( hersey yolunda ama neden oluyor anlamadım
İnşallah yaa üzülüyorum olunca ama progestan kullanıyorum günde 1 ama herşey yolunda biraz istirahat diyorKahverengi leke için doktorlar normal diyor benim de oluyor.
ben yaşamadım ama kirnp gibimiKızlar ben 6. Haftadayım işten eve gelince şiddetli bacak ağrısı oldu kasığa kadar vuruyor bunu yaşayan var mı
Bebeğin gelişimi ultrason kalitesi ve döllenme ye baglı ben 6+1 de gittim bebeği görememiştik sadece belli belirsiz yolk saç vardı 7+1 de gittim bugün hem bebeği hem kalp atisi gördüm duydum cok şükür biraz daha bekle erken gidip sitres olma en erken 6+5 ve sonrası git daha iyi olurKızlar merhaba 6+1 deyim kalp atışını ne zaman duyabilirim sizce
yerleşme kanaması olabili belkiÇok azıcık duyuldu telrar gidecegım ama hala kahverengı az az 2 gunde 1 lekelenmem oluyor( hersey yolunda ama neden oluyor anlamadım
aynen dinlen stres sapma çokİnşallah yaa üzülüyorum olunca ama progestan kullanıyorum günde 1 ama herşey yolunda biraz istirahat diyor
Evet dinleniyorum bol bol şu an7. Haftaya girdim bugün itibari ileyerleşme kanaması olabili belki
aynen dinlen stres sapma çok
Hangi haftadasınız ve kanama kırmızımıMerhaba, dün başlayan hafif kanama ve ağrı nedeniyle acil kadın doğuma gittim (Türkiye’de yaşamıyorum), 4 saat beklemenin ardından ancak ultrasona girebildim, doktor keseyi gördü ancak bebek henüz yok dedi. Erken olduğu için de olabilir boş gebelikte olabilir dedi ve 10 gün sonraya randevu verdiler. Herkese sağlıklı bir süreç diliyorum.
nerde yaşıyorsun balım büyük gecmis olsun insalllah bir problem cikmazMerhaba, dün başlayan hafif kanama ve ağrı nedeniyle acil kadın doğuma gittim (Türkiye’de yaşamıyorum), 4 saat beklemenin ardından ancak ultrasona girebildim, doktor keseyi gördü ancak bebek henüz yok dedi. Erken olduğu için de olabilir boş gebelikte olabilir dedi ve 10 gün sonraya randevu verdiler. Herkese sağlıklı bir süreç diliyorum.
ayy çok heycaliiiiEvet dinleniyorum bol bol şu an7. Haftaya girdim bugün itibari ile
Ben İngiltere’deyim ve burada uzman doktora ulaşmak gerçekten çok zor, bütün süreç ebelerle yürüyormuş. Benim daha önce düşük ve dış gebeliğim olduğu için ultrason yaptılar. Çok saolun.nerde yaşıyorsun balım büyük gecmis olsun insalllah bir problem cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?