• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam ❤
Ben bugün devlete gittim kayıt açmak kan vermek için muayenede oldum tekrar 7+2 olmuş 7+3 olmamız lazım 2 gün geriydi 1 güne inmiş büyümüş baya kalp atısınıda dinledim cok guzeldi 🥰❤ bidahaki kontrol 1 ay sonra dedi bekleyebilirsem 😂
11.8 mm olmuş tahmini doğum da 13 Temmuz'a çekilmiş 🥰

Ya kızlar ben son muayenemi 5+2’de oldum pazartesi, özelde. Doktora 2. Gidişimdi. Normalde D vitamini kullanıyordum ama doktorum 12. Haftaya kadar sadece folik asit kullanalım dedi. Benim hiçbir kan değerime bakmadı. Kanı sadece başta 1 kere betaya bakmak için almıştı. Çok erken olduğu için mi böyle doktor mu ilgisiz sizce? Sadece kahve içme dedi, verdiği tek bilgi de bu sağ olsun. Devlet hastanesindeki doktor toksoplazmaya falan bakmıştı, bakılan tek değerim bu. Normal mi sizce?

Ya kızlar ben son muayenemi 5+2’de oldum pazartesi, özelde. Doktora 2. Gidişimdi. Normalde D vitamini kullanıyordum ama doktorum 12. Haftaya kadar sadece folik asit kullanalım dedi. Benim hiçbir kan değerime bakmadı. Kanı sadece başta 1 kere betaya bakmak için almıştı. Çok erken olduğu için mi böyle doktor mu ilgisiz sizce? Sadece kahve içme dedi, verdiği tek bilgi de bu sağ olsun. Devlet hastanesindeki doktor toksoplazmaya falan bakmıştı, bakılan tek değerim bu. Normal mi sizce?
Folik asit dışında bir şey vermiyorlar genelde 12.haftaya kadar. Ama onun dışında ben de ilk doktorumda aynı hisse sahiptim. Çok ilgisiz geliyordu, bilgi vermiyordu. Doktor değiştirdim şu an aklımdaki her şeyi sorabiliyorum. Bence doktor faktörü çok önemli. Şu aralar genel kan tahlili yapılmalı bence.

Kızlar benim de d vitaminim eksi çıktı yarın sonuç için doktora gideceğim. Gebe değilken bana damla yazmışlardı yağlı gibi mide bulandırıyordu. Şimdi daha çok midemi bulandırın öyle bir şey yazarsan. Siz ne kullandınız rahatlıkla kullandığınız d vitamini var mı acaba
Canım benim de D vitaminini bayağı eksik ama doktor ilk 12 hafta sadece folik asit kullan dedi 12. haftadan sonra verecekmiş D vitamini

Canım benimki de istemedi kan ilk başta ama şimdi bir ay sonra gelirken kanlarını ver de gel dedi mesela demek ki bunun bir aralığı var yani ya da devlette verdiğin kan sonuçlarını gördüyse onlardan yorum yapmıştır belki

kızlar d vitamini bulantı yapıyor o sebeple 12 haftaya kadar vermemiş olabılır hekimleriniz keza diğer vitaminlerde öyle zaten progesteron mahfediyor diğer değerleri de birden arttırmak ağır gelir cunku

Canım benim de D vitaminini bayağı eksik ama doktor ilk 12 hafta sadece folik asit kullan dedi 12. haftadan sonra verecekmiş D vitamini
Benim bu doktorla ilk muayenemdi. 6+3 de kan sonuçlarıma bakmadan folik asit, d vitamini ve kan hapına başlattı bi de gıda takviyesi verdi. Kan sonuçlarım da gayet düzgün çıktı üstelik

Benm doktorum da 12.haftaya kadar folik asit dışında br şey kullandırtmiyor. D vit düşük ayrıca

Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Aslında doktora ısındım, istediğim soruyu da soruyorum. Ama ben sormadan hiçbir şey demiyormuş gibi hissetmiştim, içim rahatladı siz böyle söyleyince.

Merhaba kızlar 2 hafta kadar önce kanamam oldu. 2 gün sürdü sadece. Progeston başladık. Şimdi nerdeyse kutu bitmek üzere. Bu süreçte cinsel ilişki yasaklanmıştı. Şimdi ilaç bitiyor tekrar başlayacak mıyım cinsel ilişki serbest mi hiç bir fikrim yok. Doktor kontrolüme de daha çok var. Benzer şeyler yaşayanlar var mı. Bu arada şuan 8+4 deyiz

Benim de dün dr kontrolüm vardı demir ve D vitamini değerlerim düşük olduğu için şimdiden başlattı bana. Geç döllenme olduğu için adet Son adet tarihimi 1 hafta ileri çekti. Kalp atışlarını 6+1 de karından usg ile duydum çok şükür. Bence bu mevzu da usg nin kalitesi de çok önemli. Bazıları bembeyaz görüntü veriyor bazıları çok net. Benim bu dr.un usg si kaliteli olduğu için karından duyabildiğimi düşünüyorum.

Benim bu doktorla ilk muayenemdi. 6+3 de kan sonuçlarıma bakmadan folik asit, d vitamini ve kan hapına başlattı bi de gıda takviyesi verdi. Kan sonuçlarım da gayet düzgün çıktı üstelik
Benim de kan sonuçlarıma bakmadan d vitamini başlattı, istenen gebelik olunca ben öncesinde de folik asit içiyordum ona da devam et dedi. Kan değerlerim çıkınca d vitaminine devam ettirdi, vermediyse endişelenmeyin 12.haftadan sonra normalde ama verdiyse de korkmayın erken haftalarda tutunmayı arttırıyor.

Back
X