Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar takviye konusu konuşulmuş ben ilk hamileliğimde elenatal1 ve 2 kullanmistim, bana o multivitamin çok iyi geldiginden hamileliğe karar verdigimden beri takviye olarak onu kullaniyordum ve hala ona devam ediyorum doktorum da öneriyordu onu. Tavsiye ederim

Merhaba 11 Ekim 40 yaşındayım nasipse 2. Bebeğim ilkini 38+5de sezeryan olunca doktor temmuz diye söyledi doğumu.

Aynıyım bende yaa vallahi ama işte yemek yerken problem oluyor bişey yiğesim gelmiyo yaa kızlar

Aşkolar her öğünümüzü paylaşalımı bırdan kimşer ne yiğor bizede fikir olur yapmak için motiveleniriz hem çünkü ben popomu kaldırıp uğraşasım gelmiyo bu üzüyor beni ya iyi beslenmeliyim bu akımı başlatıyorum katılamk isteyen varmı iyi fikirmi

Ay çok iyi yaa maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Canım seni listeye eklemedikmi ?
Hangi doktora gidiyorsun megada memnunmusun? Sigorta vs varmı tss gibi ?

Aynıyım bende yaa vallahi ama işte yemek yerken problem oluyor bişey yiğesim gelmiyo yaa kızlar
Bende istahsızlık geçti yiyorum ama sevdiğim şeylerin bazıları şuan itici geliyor daha cok canım ekmek türü şeyler istiyor simit poğaça açma börek tarzı miğdem cok yanıyor belkide ondan ekmek türü bastırdıgı için tatlı falan pek canım istemio şu akşam bulantıları zaten mahvedio sabır bakalım nezaman geçecek

Anladım canım sen şu an kaç aylıksın bir de mide bulantılar ne zaman başlıyor hangi aydan sonra

Folik asit kullanıyor musunuz arkadaşlar otizm yaptığı söyleniyor ya ne düşünüyorsunuz bu konuda
acikcasi ben vitamin kullanmadım hiç kontrolden sonra doktorumun takibiyle başlamayı düşünüyorum geç mi kalırım bilmiyorum sizce başlayayım mi randevum 10.12.2024 de randevum

Herkese merhabalar bende bu hafta hamile olduğumu öğrendim 6+4 haftalık kısmetse temmuzda ikinci çocuğum olacak

Ben gittiğimde hemen al başka dedi folik asite aldım ama aklımda bir acaba var hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…