- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #4.401
bebişin boyuna ne dedi bilmiyorsanız ultrasonda CRL OLARAK YAZARsat 15 ekimdi benimde daha salı günü kalp atışını duyabildik ama benimde geç döllenme olduğunu söyledi çok minikmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebişin boyuna ne dedi bilmiyorsanız ultrasonda CRL OLARAK YAZARsat 15 ekimdi benimde daha salı günü kalp atışını duyabildik ama benimde geç döllenme olduğunu söyledi çok minikmiş
5,91 mm sizin kaç :)bebişin boyuna ne dedi bilmiyorsanız ultrasonda CRL OLARAK YAZAR
5,14 Birebir gidiyoruz bugun kaç günlük oldunuz5,91 mm sizin kaç :)
Yok canım eşim ne desin böyle bi şeye tabiki bi şey demez de. Bizim doktor 10 hafta sonrası serbest dedi o
Benimde crp o sekildeydi herhangi enfeksiyon vs yok hamilelikte rahimde oluşan gebelikte olan yükselme bu normal korkulacak bir durum degil dediKızlar kan testinde crp degerim 40cikti enfeksiyona dair bir belirtim ateşim vs yok doktorum gebeliğe bağlı yükselmesini normal dedi sizin de öyle mi
canım biraz küfür gibi açıkçası ilerde okulda dalga konusu olabilir.kızlar kızım olursa adını dalya düşünüyorum ama çevreden ve eşimden o nasıl isim gibi tepki alıyorum :) siz ne düşünüyorsunuz açık açık yorum yapabilirsiniz.
dün görüştüm dr ile fetal dnayı 11+ haftada önerdi kana daha çok karışsın bebeğin geni dedi daha doğru ve tek seferde test çıkabilsin diye sanırım. aklında olsun bu arada fetal testi önerdi ama fetal için şirket şuna gidin demedi bizim dışımızda yapılıyor dedi ama broşürler bırakmışlar ben bikaç tanesi hakkında bilgi aldım sana da yazayım şimdi belki başkalarının da işine yarar.ya bugünü buna ayırdım resmen bir çok firmadan aşırı şikayet var ama bu firmadan pek şikayet yok baktım da. fiyat fazla ama sanki hak ediyor gibi. yeni bilgi gelince beni de aydınlat kuzucum olur mu
Sizin cihazın markası ne acabaBizde ikisi de bir olan bi cihaz var o hem nemlendiriyor hem de temizliyor, baya faydalı oluyor kuzum öneririm
Canım bana doktorum özellikle söyledi konserve ton balığı yeme salatada falan ama pizzada pişmiş olursa yiyebilirsin diye çiğ halde tüketmekonserve ton baligi yiyemeyen var mi? deneyeyim diyorum biraz. Hersey biraz dene yanila. Domates sogansiz hayat tatsiz...
Philips AC3420/10Sizin cihazın markası ne acaba
Kuzum normal diyorlar kanama varken progesteron desteği veriyorlar sonra bebişlerimiz içerde büyüyorlar, doktor endişlenecek bi şey görmediyse hiç endişelenmeKızlar ben progesteron kullanmıyorum ama dün doktoruma bastırdığında kesede kanama yok normal demişti.Bugün çalıştığım hastanede doktor bakmak istedi kesenin dışında ufak bi kanama var ama kılcala Bağlı kahverengi lekelenme olabilir dedi bu normal mi ki ya![]()
En yememen gereken şey konserve ürünlerkonserve ton baligi yiyemeyen var mi? deneyeyim diyorum biraz. Hersey biraz dene yanila. Domates sogansiz hayat tatsiz...
Iyi hatırlattın. Pisirmeli tabi onu da.Canım bana doktorum özellikle söyledi konserve ton balığı yeme salatada falan ama pizzada pişmiş olursa yiyebilirsin diye çiğ halde tüketme
Benimde öyleymiş. Kaç mm ölçüldü kesenizsat 15 ekimdi benimde daha salı günü kalp atışını duyabildik ama benimde geç döllenme olduğunu söyledi çok minikmiş
Benimde öyleymiş. Kaç mm ölçüldü keseniz
6+0 da gittim 7-8 mm arası 1 hafta geç yumurtlamışsın dedi. Normalmi bilmiyorum biraz korkuyorum5,91 mm
Bende crl diye bi yer yok sanırım yazmıyorbebişin boyuna ne dedi bilmiyorsanız ultrasonda CRL OLARAK YAZAR
Ben bu yazını şimdi gördüm. Eşimin de alerjik ve geniz etine bağlı geceleri horlaması vardı. Özellikle kışın geceleri. Hava nemlendirici aldım geçen sene. Uyumadan yarım saat 45 dk önce yatak odasının kapısını kapatıp çalıştırıyoruz. İçine bazen nane yağı da damlatıyorum. Eşim ondan sonra rahat uyumaya başladı. Ben de grip olduğumda çok faydasını gördüm.Ben hava nemlendiriciyle hava temizleyici arasında kaldım hangisi daha iyi olur acaba. Burun etim öyle bi şişmiş ki onu ne dizginler bilemedim![]()
Benim de 19 ekim. Karından duyulmadı. Vajinalde kalp atışını gördük ama ses yoktu.Kızlar sat 19 Ekim, kalp atışı duyabildiniz mi