• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım doktorla görüşmedim ama ya orta paket ya full diye düşünüyorum ama sen hangi pakete karar verdin canım
Parametre arttıkça hassasiyet azalabiliyormuş dediler bana. Panoramada da görüştüğüm kişi orta paketi önerdi.
Siz yine doktorunuza danışıp, hastalık detaylarını araştırıp karar verin 🌸

Kızlar gece sabaha karşı fena gaz sancısı oldu uyuyamadım resmen, sabah 2defa tuvalete gittim rahatlattı ama hala ara ara sancı vuruyor korkuyorum başka bişeyse diye, bunu yaşayan oldu mu

Parametre arttıkça hassasiyet azalabiliyormuş dediler bana. Panoramada da görüştüğüm kişi orta paketi önerdi.
Siz yine doktorunuza danışıp, hastalık detaylarını araştırıp karar verin 🌸
Yaa doğrudur, ben de sizden bilgi aldıgım kadarıyla biliyorum doktorum haftaya görüşelim dedi bana. Temel ya da orta paket yeterli derse onları yaptırırım

Merhaba kızlar, ben cumartesi günü ikili taramaya girdim önümüzde ki cumartesi günü de panorama firmasından kan almaya gelecekler. İkili taramaya gerek yokmuş fakat benim bağlı olduğum vakıf fetal dna ücretini ödüyormuş o yüzden öncesinde ikili tarama yapıldı sonuçları bekliyorum. Fiyatı da kdv dahil 550 dolar olarak belirtildi.

Kusma olmadan mide bulantısı yaşayan var mi? Çok kötü oluyorum. 8 hafta 5 günlük gebeyim. Varsa tavsiye verir misiniz nereye baktıysam bisey bulamadım

Back
X