Canım hamile biri ovulasyon yaptı silik çıktı bu lh belli olmuyor bazılarının adet günü bile çift çizgi olmuş o yüzden gebelik testine güvenmek en mantıklısıOvülasyon testinin dpo13 de bu şekilde çıkması anlamlı mıdır sizce
Merhaba dr muayenenize ne zaman gideceksiniz acaba benimde sat 28 eylül 4 hafta görünüyor dr çarşamba gel görünür dedi ama emin olamadımHerkese merhabalarbende temmuz annesi olarak yerimi aldım. SAT 26 eylüldü. Beta verdim 302.67 ile öğrendim . Dün yine kan verdim 617 çıktı. iki günde bir artışa bakıyoruz yarın tekrar vereceğim umarım sağlıklı olur. Öncesinde boş ve kimyasal geçirdiğim için biraz stresliyim. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Gebelik testi yaptım az önce negatif çıktı. Regl de olmadım. Çözemedim ben bu işi açıkçası. Bu şekilde bir durum yaşayan var mı acabaCanım hamile biri ovulasyon yaptı silik çıktı bu lh belli olmuyor bazılarının adet günü bile çift çizgi olmuş o yüzden gebelik testine güvenmek en mantıklısı
Merhaba. Ben 3 kasıma randevu aldım. Önceden erken gittim iyice stres olmuştum. O zaman değerinizin artışı iyi gidiyordur ki görünür demiş :)Merhaba dr muayenenize ne zaman gideceksiniz acaba benimde sat 28 eylül 4 hafta görünüyor dr çarşamba gel görünür dedi ama emin olamadım
Silik çıkmaz ovulasyonda hamileyken t çizgisi C çizgisi kadar koyu cıkıyorGebelik testi yaptım az önce negatif çıktı. Regl de olmadım. Çözemedim ben bu işi açıkçası. Bu şekilde bir durum yaşayan var mı acaba
Öyle düşünmeyin çokta silik değil gibibenimde adetim bir gün gecikti gebelik testim silik.Galiba hamileyimsilik diye de korkuyorum acaba sağlıksız mı diye sat 29 eylül bu arada
ay insallah gec mi dollenme belki de bilemiyorum ki hemende kan olayına girmek istemiyorum baya stresli bir durum o kısımdaÖyle düşünmeyin çokta silik değil gibi
Bencede girmeyin ben suan o aşamadayım her seferinde kan sonucunda kalbim küt küt oluyor :)ay insallah gec mi dollenme belki de bilemiyorum ki hemende kan olayına girmek istemiyorum baya stresli bir durum o kısımda
sizin kaç cıktı hcglerBencede girmeyin ben suan o aşamadayım her seferinde kan sonucunda kalbim küt küt oluyor :)
Var gibi görünüyor markası nedir testin acababenimde adetim bir gün gecikti gebelik testim silik.Galiba hamileyimsilik diye de korkuyorum acaba sağlıksız mı diye sat 29 eylül bu arada
laboquick bu teste cok guvenıyorum.son ıkı kaladan beri silik silik cıktı gün gun bakıyorum koyulasıyorVar gibi görünüyor markası nedir testin acaba
Bende o testten denedim adete 3 gün kala yanıltma payı yok o markanınlaboquick bu teste cok guvenıyorum.son ıkı kaladan beri silik silik cıktı gün gun bakıyorum koyulasıyor
evet evet var kesin ama işte suan o hcg artışı işi beni strese sokuyorBende o testten denedim adete 3 gün kala yanıltma payı yok o markanın
Verdiniz mi kan ne çıktı sonucunuzevet evet var kesin ama işte suan o hcg artışı işi beni strese sokuyor
yok ben bir hafta beklemeyi düşünüyorum bu sefer gecen sene temmuzda 9 haftalık beneğimi kalp durması sonucu kürtajla kaybettim.o yızden geriliyorum beklemeyi düşünüyorum simdiVerdiniz mi kan ne çıktı sonucunuz
Çok geçmiş olsun inşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınızyok ben bir hafta beklemeyi düşünüyorum bu sefer gecen sene temmuzda 9 haftalık beneğimi kalp durması sonucu kürtajla kaybettim.o yızden geriliyorum beklemeyi düşünüyorum simdi
aminnn canım insallahÇok geçmiş olsun inşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız
24 ekimde 302.6 26 Ekim 617 çıktısizin kaç cıktı hcgler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?