Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ovülasyon testinin dpo13 de bu şekilde çıkması anlamlı mıdır sizce
Canım hamile biri ovulasyon yaptı silik çıktı bu lh belli olmuyor bazılarının adet günü bile çift çizgi olmuş o yüzden gebelik testine güvenmek en mantıklısı

Merhaba dr muayenenize ne zaman gideceksiniz acaba benimde sat 28 eylül 4 hafta görünüyor dr çarşamba gel görünür dedi ama emin olamadım

Canım hamile biri ovulasyon yaptı silik çıktı bu lh belli olmuyor bazılarının adet günü bile çift çizgi olmuş o yüzden gebelik testine güvenmek en mantıklısı
Gebelik testi yaptım az önce negatif çıktı. Regl de olmadım. Çözemedim ben bu işi açıkçası. Bu şekilde bir durum yaşayan var mı acaba

benimde adetim bir gün gecikti gebelik testim silik.Galiba hamileyim silik diye de korkuyorum acaba sağlıksız mı diye sat 29 eylül bu arada

Eklentiler

• IMG_6246.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 21
Merhaba dr muayenenize ne zaman gideceksiniz acaba benimde sat 28 eylül 4 hafta görünüyor dr çarşamba gel görünür dedi ama emin olamadım
Merhaba. Ben 3 kasıma randevu aldım. Önceden erken gittim iyice stres olmuştum. O zaman değerinizin artışı iyi gidiyordur ki görünür demiş :)

Gebelik testi yaptım az önce negatif çıktı. Regl de olmadım. Çözemedim ben bu işi açıkçası. Bu şekilde bir durum yaşayan var mı acaba
Silik çıkmaz ovulasyonda hamileyken t çizgisi C çizgisi kadar koyu cıkıyor

Verdiniz mi kan ne çıktı sonucunuz
yok ben bir hafta beklemeyi düşünüyorum bu sefer gecen sene temmuzda 9 haftalık beneğimi kalp durması sonucu kürtajla kaybettim.o yızden geriliyorum beklemeyi düşünüyorum simdi

yok ben bir hafta beklemeyi düşünüyorum bu sefer gecen sene temmuzda 9 haftalık beneğimi kalp durması sonucu kürtajla kaybettim.o yızden geriliyorum beklemeyi düşünüyorum simdi
Çok geçmiş olsun inşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız

Merhaba ben de temmuz 2026 anne adayı olarak aranıza katılıyorum :)
Tüp bebek yaptırıp 3 embriyo dondurmuştum, sonra çalışma temposu sebebiyle bi türlü transfere gidemedik. Ekim ayı öyle güzel bir ay ki bana güzel bir sürpriz yaptı. Sat 1 ekimdi, bat 26 ekimdi. 25 ekimde ve 26 ekimde test yaptım ikisinde de silik çizgi gördüm, sonra kan verdim beta 90 geldi. İlk gebeliğim çok heyecanlıyım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Eklentiler

• IMG_1526.webp
    9 KB · Görüntüleme: 11
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…