Benim son adet tarihim 27 Eylül bat tarihim bugün testimde silik çizgiyi gördüm ovulasyonla takip ettiğim için 11 Ekim yumurtlama günüm 12 si çatlamaSon adet tarihiniz neydi acaba, bi de kaçıncı gün test yaptınız, ben dün çatlatma iğnesinin 10. günü yani bi de bugün 11 günü test yaptım silik çıkıyor iğne etkisi mi acaba şüphedeyim de
Benim bat 3 ekim, 12 ekim ovulasyon pik 13 ekim çatlama oldu. Dün yani dpo 11de silik çizgi ile öğrendim. Bugün beta hcg 106 çıktı.Son adet tarihiniz neydi acaba, bi de kaçıncı gün test yaptınız, ben dün çatlatma iğnesinin 10. günü yani bi de bugün 11 günü test yaptım silik çıkıyor iğne etkisi mi acaba şüphedeyim de
Kızlarr inanmıyorum tuttu galiba manifestimAyy daha ortada hiçbir şey yok adetime bile 10 gün var ama bu ay olsa ne zaman doğar diye baktım 5 temmuzmuş. Manifest olsun diye yazayım dedim. Hayırlısıyla
3 farklı markanın testini yaptım yarın gidip kan vereceğim çok umutluyum, dualarınızı beklerim.
Eki Görüntüle 3663817
Sağlıkla ilerler inşallahKızlarr inanmıyorum tuttu galiba manifestimdaha çok başında olduğu için biraz korkuyorum ama inşallah sağlıkla ilerler
Ay benim de 2 Temmuz gösteriyor :)Merhabalar bende bugün test yaptım silik çizgiyi gördüm :) 2 temmuz gösteriyor tahmini dogumu :)
İnşallah sen de güzel haberlerle, çift çizgilerle ve katlanan değerlerle gelirsin burayaYaa bu gruba içim gittiöncelikle hamileleri tebrik ederim hayırlı olsun bende temmuz doğumluyum bebiş varsa o da öyle olsun çok isterim. inşallah bu gruba yazmak nasip olur bi iki güne bana da
Çokk teşekkür ederim aminn inşallahİnşallah sen de güzel haberlerle, çift çizgilerle ve katlanan değerlerle gelirsin buraya
Ay ben sırf bu yüzden kan vermeye gitmicem yoksa iki günde bir değer için kan vermem gerekecek. O yüzden en azından haftaya pazartesi gidicemBen bugün acilde kan verdim pazartesi kadın doğuma gidebilirsiniz dedi. Pazartesi artacak mı bakılacak herhalde ama daha çok başında böyle kaç kere gidip kan verilecek. Sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Ay benim de 2 Temmuz gösteriyor :)
Ay ben sırf bu yüzden kan vermeye gitmicem yoksa iki günde bir değer için kan vermem gerekecek. O yüzden en azından haftaya pazartesi gidicem
Merhaba ne dediniz kan verdiniz bazen laf ediyolar acil ya hani normal saglık ocaga verilmesi gerek diyeBen bugün acilde kan verdim pazartesi kadın doğuma gidebilirsiniz dedi. Pazartesi artacak mı bakılacak herhalde ama daha çok başında böyle kaç kere gidip kan verilecek. Sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?