• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

damybe

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2025
567
383
18
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-06-2026

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet biliyorum, bunu söylemek için çok erken fakat neden manifestlemeyelim ki?

Özellikle Ekim ayında tüp bebek transfer sürecinde olanlar, ovülasyonu harika geçirenler ve en çokta çocuk özlemi çeken biz ebeveyn veyahut ebeveyn adaları..

Hadi gelin birlikte büyük bir sinerji yaratalım.

O beklediğimiz tohumlar bu ay rahimimize ulaşsın ve bizde bu sefer sevinç gözyaşları dökelim mi?

Bu sefer olacak!!!

Sizde kendinize, yumurtalarınıza ve rahminize güvenin!!

Kimse henüz grupta yok. Fakat yakında dolacaktır buralar 😊 bugün opu sonrası kontrol randevum vardı. Doktorum Reglimin 2. Günü başlamam için ilaç reçete ettim . 12. Günde işe gelmem için yanına çağırdı. İğneye başkayacakmısız. 17. Gün de transferim gerçekleşecek. Çok heyecanlıyım 🙏❤️

Kimse henüz grupta yok. Fakat yakında dolacaktır buralar 😊 bugün opu sonrası kontrol randevum vardı. Doktorum Reglimin 2. Günü başlamam için ilaç reçete ettim . 12. Günde işe gelmem için yanına çağırdı. İğneye başkayacakmısız. 17. Gün de transferim gerçekleşecek. Çok heyecanlıyım 🙏❤️
Ben geldim gruba dahil olmak için can atıyorum inşallah manifestinizi çok sevdim hayırla sağlıkla tutunsun bebişiniz inşallah size damybe hanımcım temmuz 2026 annesi olalım huzurla mutlulukla bende ekim ayı içinde bol bol zikirler estagfirullah ya musavvir meryem suresi ve hacet namazı ve sadaka ile umacağım rabbimden pozitifleri görelim ekimde ve bu grup üyesi olalım Allah yardımcımız olsun 💖

Ben geldim gruba dahil olmak için can atıyorum inşallah manifestinizi çok sevdim hayırla sağlıkla tutunsun bebişiniz inşallah size damybe hanımcım temmuz 2026 annesi olalım huzurla mutlulukla bende ekim ayı içinde bol bol zikirler estagfirullah ya musavvir meryem suresi ve hacet namazı ve sadaka ile umacağım rabbimden pozitifleri görelim ekimde ve bu grup üyesi olalım Allah yardımcımız olsun 💖
Teşekkürler şimdiden hoşgeldininiz ☺️

Ben saha gelemedim. Bakalım yarın transferim olacak. Eğer mercimeklerim tutunmayı başarırsa, haziran sonu temmuz başında yeni anneliğimizi ve yavrularımın gelişini kutlayacağız 🙏

Süreç çok heyecanlı. Umarım herkesin duası kaderine dönüşür 🙏

Teşekkürler şimdiden hoşgeldininiz ☺️

Ben saha gelemedim. Bakalım yarın transferim olacak. Eğer mercimeklerim tutunmayı başarırsa, haziran sonu temmuz başında yeni anneliğimizi ve yavrularımın gelişini kutlayacağız 🙏

Süreç çok heyecanlı. Umarım herkesin duası kaderine dönüşür 🙏
Amin inşallahh burda buluşmayı Rabbim nasip etsin 🌸🙏🏻♥️

Herkeseee merhabaaa, bende size dün ve bugün yaptığım gebelik testini atıyorum🥰 yarın kan vermeye gideceğim umarım herseyinizi yolundadır sağlıklı bir gebeliktir bana dua edin
1585224C-E331-4B2E-82D3-DD772D50C40E.webp

Herkeseee merhabaaa, bende size dün ve bugün yaptığım gebelik testini atıyorum🥰 yarın kan vermeye gideceğim umarım herseyinizi yolundadır sağlıklı bir gebeliktir bana dua edin
Eki Görüntüle 3655021
çok sevindim. Hoşgeldin gruba sende.

Bende bugün idrarda açıl pembeyi gördüm ve kendimi hastanede buldum. Kan sonucumu 18 küsürlü bir şey. Umarım kuş üzümlerimle değerim katlana katlana artacak.

Sende haber ver mutlaka 🥳

Bugün t+5 günümüzdeyiz. Kuş üzümlerim bana erkek merhaba demeyi tercih ettiler. Değerimiz hızlıca artarak büyüyecek dilerim.

Eklentiler

• IMG_5052.webp
    IMG_5052.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 103
daha çok sonuç açıklansa da grubumuz kalabalıklaşsa 😊

Hadi arkadaşlar gelin birlikte sinerji yaratalım

Ben de geldim 😍 T+7
Herşey yolunda gidecek inşallah ve ben 2 Temmuz'da kuş üzümüme kavuşacağım. 🤲
Aaaa test yaptın mı?? Kuş üzümün değil ısrarla kuş üzümlerinin olduğunu düşünüyorum 😂 çok sevindim arkadaşım inanılmaz mutlu oldum kendim kadar sevindim diyebilirim 🙏 ❤️

yarın sabah kan vermeye gidiyorsun değil mi? Bir de 2 Temmuz olarak nasıl çıktı sende ? Benim ki 25 Haziran olarak çıkıyor. Ama seninle transfer tarihlerimiz aynı.

Sat ne senin?

Aaaa test yaptın mı?? Kuş üzümün değil ısrarla kuş üzümlerinin olduğunu düşünüyorum 😂 çok sevindim arkadaşım inanılmaz mutlu oldum kendim kadar sevindim diyebilirim 🙏 ❤️

yarın sabah kan vermeye gidiyorsun değil mi? Bir de 2 Temmuz olarak nasıl çıktı sende ? Benim ki 25 Haziran olarak çıkıyor. Ama seninle transfer tarihlerimiz aynı.

Sat ne senin?
Tüp Bebek Gebelik Hesaplama - İstanbul Ataşehir Kadın Hastalıkları ve Doğum, Tüp Bebek Tedavisi Tüp Bebek Gebelik Hesaplama

Sat ne senin?
Sağol arkadaşım inşallah dediğin gibi üzümlerdir 😍 2aa kalite olunca ikisi tutar mı bilemedim. Bu da dijital testi. Ne bulursam alıp yapıyorum 🤣 yeni hobim
Yarın öğlen veririm kan. Nasıl olsa iğne vurulmaya gideceğim hastaneye. 🤲

Sağol arkadaşım inşallah dediğin gibi üzümlerdir 😍 2aa kalite olunca ikisi tutar mı bilemedim. Bu da dijital testi. Ne bulursam alıp yapıyorum 🤣 yeni hobim
Yarın öğlen veririm kan. Nasıl olsa iğne vurulmaya gideceğim hastaneye. 🤲
Ama yumurtanın kalitesinin önemli olmadığını söylüyorlar zaten. 5aa bile olsa tutmayınca tutmuyormuş. Benimkiler de pek iyi değil sanki ya. Biri 4ba diğeri 3ab. Nasıllar sence? 3 olan biraz orta kalite dimi?

Ama yumurtanın kalitesinin önemli olmadığını söylüyorlar zaten. 5aa bile olsa tutmayınca tutmuyormuş. Benimkiler de pek iyi değil sanki ya. Biri 4ba diğeri 3ab. Nasıllar sence? 3 olan biraz orta kalite dimi?
4 AB dır o. Çok güzel ikiside

Eklentiler

• 1000009433.webp
    1000009433.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 75
Back
X