- Konu Sahibi Herseydenbitutam
Evet cildiyede farkettiğimiz için durumu dermatolog da aynısını söyledi etkileseydi düşerdi tutunduğuna göre bişey olmamıştır dedi ama insan yinede şüphe ediyor. İnşallah hepimiz sağlıklı gebelik ler geçiririz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekliyorum canım tabloda ufak bi sıkıntı oldu çözeceğimÖğleden sonra gideceğim inşallahben aniden antidepresan bıraktığım için aşırı kötüyüm. Hamilelikle ilgili bir belirtim yok ama bu ilaç yoksunluğu beni mahvetti. 2 gündür uyumuyorum. İnşallah bugün kese görürüm de moral olur:)
Bu arada tabloya beni de ekleyebilir misin canım?
Sat: 3 Ekim.
İlk çocuk
Tahmini doğum 10.07.2026
Canım yaşını kaçıncı çocuk olduğunu sat ve tahmini doğum tarihini söylersen ekleyeyimBeni de ekler misiniz beta hCG 665 şuan
kaçıncı haftanızdasınız acabaBugün aklimizdaki ikinci doktora da göründüm. Kese ve yolk göründü ama bebeği göremedi. Haftaya tekrar görüneceğim. Boş gebelik çıkmaması ve sağlıklı gelişmesi için dua edin kızlar![]()
Nihal Şahin Uysal, Başkent Hastenesi'nde olan doktor.hangi doktor o canım.merak etme gec dollenmıstır daha gorunur endişelenme 8 hatta 9 da bile görünen var .yolk dac varsa bebekte vardır.
Sat 25 Eylül, 6+0 olması lazım bugün.kaçıncı haftanızdasınız acaba
Benim de sat 25eylül bugün 5+6 yız, ben de dünkü muayenede daha fetal pole yeni yeni oluşuyor dedi ama kalp atışı için 10u gibi görürüz dedi bence hiç endişelenmeyin. Kese ve yolk sac görünmüş bebişiniz de haftaya görünür gümbür gümbür kalp atışlarıyla görünür inşallahSat 25 Eylül, 6+0 olması lazım bugün
Canım battan sonra 10 gün sonea felan gidiyorlar genelde kese görmeye ben randevu bulamadım 1 ekim sat benim 13 kasımda gideceğim sende randevu al haftayaKızlar Herkese günaydın
21 ekim yumurtlama idi
bat 4 kasımda
3 kasımda erken gebelik testi yaptım hafif pembeydi bende dün Kan verdim sağlık ocağına bugun cikti sabah
271 beta
5 ay once dış gebelik geçirdim aşırı korkuyorum yine olur diye
Bana akıl verin sizler ilk ogrendiginizde kaçtı beta
İlk ne zaman kadın doğuma gittiniz
Gurbetteyim kimsem yok yardımcı olabilecek var mi?
1 Kasım miydi seninde betan kac cikti canımCanım battan sonra 10 gün sonea felan gidiyorlar genelde kese görmeye ben randevu bulamadım 1 ekim sat benim 13 kasımda gideceğim sende randevu al haftaya
Beni de ekler misinEkliyorum canım tabloda ufak bi sıkıntı oldu çözeceğim![]()
Ayy çok kötü böyle şeyleri paylaşalım birbirimizleRahim inceltici özelliği var ilk 3 ay tüketilmesi uygun değil canım rahim zarı incelirse Allah korusun bebek tutunamaz
Bence stres yapmayın bu benim ikinci gebeliğim herşeyin çoğu zarar canınız çekerse çok az tüketirseniz birşey olmaz.Ayy çok kötü böyle şeyleri paylaşalım birbirimizle
1 ekim sat benim bat 28 ekimdi canım 25 inde baktırmıştım ben 48 çıktı dahada baktırmadım1 Kasım miydi seninde betan kac cikti canım
Olur bakayim hemen randevu ya
Ben de tablo için yazayım size1 ekim sat benim bat 28 ekimdi canım 25 inde baktırmıştım ben 48 çıktı dahada baktırmadım
Biz tamamen aynıyız ❤❤❤Ben de tablo için yazayım size
Sat 27 eylül
İlk çocuk
Beklenen doğum tarihi 4 temmuz
Yaş 30
Kese 5+2 de görüldü
Şu an 5+4