• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun çok heyecanlı 😇 benim sat 5 ekım bende bugün gordüm keseyi ama bana kalp atısına 24 kasımda gel dedi
Cok teşekkürler sizede hayırlı olsun inşallah 🤲🥰 sat aynı olmuş bizim 🤭 kalp atısı için demedi gel diye ben belki gidince duyarım dedim ihtimal az ama bakalım 🤭

Son adet tarihim 7 ekimde normalde 26 gün arası son iki ay 30 29 gün olunca gecikmedir diye düşündüm birde 4 kasım da kan verdim Kızılaya iki gün baş dönmesi yaşadım arkasından grip oldum onlarda etkilemiştir diye bugün test yaptım ve sonuç hala çok şaşkınım bugün doktora gittim kese görünmüş ama başka birşey söylemedi 2 hafta sonra gel dedi

Eklentiler

• 1000098611.webp
    1000098611.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 27
Son adet tarihim 7 ekimde normalde 26 gün arası son iki ay 30 29 gün olunca gecikmedir diye düşündüm birde 4 kasım da kan verdim Kızılaya iki gün baş dönmesi yaşadım arkasından grip oldum onlarda etkilemiştir diye bugün test yaptım ve sonuç hala çok şaşkınım bugün doktora gittim kese görünmüş ama başka birşey söylemedi 2 hafta sonra gel dedi
Ya şöyle sürpriz bi hamilelik yaşamak istedim ama adetten bi hafta önce anlamıştım 😂 hayırlı uğurlu olsun 🩷

Kızlar sat tarihi 5 ekim yumurtlama 20-21 ekim 6 kasım perşembe betam 455 ile öğrendim bugün kan verdim 2869 çıktı aile hekimi doktor bidaha takip yapmana gerek yok direk ultrasona git dedi perşembe gideceğim dış gebelik hormal gebelik hem ona bakılsın dedi nasıl sizce artış

Kızlar sat tarihi 5 ekim yumurtlama 20-21 ekim 6 kasım perşembe betam 455 ile öğrendim bugün kan verdim 2869 çıktı aile hekimi doktor bidaha takip yapmana gerek yok direk ultrasona git dedi perşembe gideceğim dış gebelik hormal gebelik hem ona bakılsın dedi nasıl sizce artış
Kalp atışı duyar mıyım 5+4 olcam gittiğimde

Aynıyız benim yumurtlama da 21i 4 kasımda 437.9 çıkmıştı benimde yakınız 🥰 maşallah gayet güzel artmıs keseyi kesin görürsün ben bugün gördüm erken olmasına rağmen 🥰 Maşallah herkese 🌸

Direk paket olarak almak istiyorum ben ama erken doğum riskim yıne olabilir bunu tecrübe etmiş biri olarak yoğun bakım olması lazım alife beğenmiyorum ama sanırım onu tercih edeceğiz sırf bu yuzden yınede inşallah bu sefer yaşamam öyle şeyler🙏🙏🙏 ali hoca dediğiniz nerede?
Paket alana kadar demiştim canım Yenimahalle eğitim araştırma hastanesinde.
Ben de paket alacağım ama 10 hafta olduktan sonra düşünüyorum.

Kızlar kesemizi gördük bugün cok sukur 4+6 çıktı tam yumurtlama zamanıma uygun reglim uzun olduğu ıcın doktor sat 5 ekim olarak söyle dedi muayene gittiğin zaman haftaya çarşamba tekrar gidicem inşallah kalp atışı duyulur 6+1 oluyor emin değilim ama en azından bebişide görsem olur 🥰
Buarada yaş bildirmemişim 28 yaşındayım 🌸
Merhaba benim sat 6 ekim adetim 10 gun sürüyor yumurtlama pikim 20 ekimdi ben kac haftalik oluyorum öyleyse
Ve diğer sorum da şu ben persembe ilk kez doktora gidicem normal goremeyip alttan ultrason isterse nabim

Biz sizinle neredeyse aynıyız tek fark ben 3 kasımda 139 ile ogrendim ben de perşembe gidicem doktora insallah

Back
X