- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #1.501
Hayırlı olsun çok heyecanlıKarından bakıldı önce ama zor görünüyordu ıdrara sıkışık gitmediğim için doktor vajinal bakalım dedi orda daha net çıktı 0.84 çıktı baya küçük daha![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun çok heyecanlıKarından bakıldı önce ama zor görünüyordu ıdrara sıkışık gitmediğim için doktor vajinal bakalım dedi orda daha net çıktı 0.84 çıktı baya küçük daha![]()
Sizin keseniz kaç? Haftanız kaç? Smdı e nabızda baktım 5+2 yim ben 11mm diyorkaç mm ölçüldü keseniz vajinal mi bakıldı
ben 27 ekimde gittiğimde 0,85cm çıktı doktor 5 haftalık dedi bugün akşam bir daha kontrolüm var tam net tarihim haftam belli olurSizin keseniz kaç? Haftanız kaç? Smdı e nabızda baktım 5+2 yim ben 11mm diyor
Cok teşekkürler sizede hayırlı olsun inşallahHayırlı olsun çok heyecanlıbenim sat 5 ekım bende bugün gordüm keseyi ama bana kalp atısına 24 kasımda gel dedi
bi ihtimal embriyoda yolk'ta gözükürKızlar 5. haftada yani 5+0'dan 6+0'a kadar kesede embriyo da gözükecek büyüklükte oluyor mu yoksa sadece kese mi gözüküyor?
Benimki de 24 KasımHayırlı olsun çok heyecanlıbenim sat 5 ekım bende bugün gordüm keseyi ama bana kalp atısına 24 kasımda gel dedi
Ya şöyle sürpriz bi hamilelik yaşamak istedim ama adetten bi hafta önce anlamıştımSon adet tarihim 7 ekimde normalde 26 gün arası son iki ay 30 29 gün olunca gecikmedir diye düşündüm birde 4 kasım da kan verdim Kızılaya iki gün baş dönmesi yaşadım arkasından grip oldum onlarda etkilemiştir diye bugün test yaptım ve sonuç hala çok şaşkınım bugün doktora gittim kese görünmüş ama başka birşey söylemedi 2 hafta sonra gel dedi
Kalp atışı duyar mıyım 5+4 olcam gittiğimdeKızlar sat tarihi 5 ekim yumurtlama 20-21 ekim 6 kasım perşembe betam 455 ile öğrendim bugün kan verdim 2869 çıktı aile hekimi doktor bidaha takip yapmana gerek yok direk ultrasona git dedi perşembe gideceğim dış gebelik hormal gebelik hem ona bakılsın dedi nasıl sizce artış
Aynıyız benim yumurtlama da 21i 4 kasımda 437.9 çıkmıştı benimde yakınızKızlar sat tarihi 5 ekim yumurtlama 20-21 ekim 6 kasım perşembe betam 455 ile öğrendim bugün kan verdim 2869 çıktı aile hekimi doktor bidaha takip yapmana gerek yok direk ultrasona git dedi perşembe gideceğim dış gebelik hormal gebelik hem ona bakılsın dedi nasıl sizce artış
Hayırlı olsun canım, duymayabilirsin daha cok miniktir 6+larda gitsen duyarsın ama benceKalp atışı duyar mıyım 5+4 olcam gittiğimde
Evet beklemek zor ama eşimin dogum gunu de birkaç gün sonra, ona göre ufak bi erteleme de yapıcamBenimki de 24 Kasımbeklemek çok zor
Artış çok güzel olmuş bence maşallah, ama kalp atışı için biraz erken gibi 6. Haftadan sonra duyuluyormuşKalp atışı duyar mıyım 5+4 olcam gittiğimde
Paket alana kadar demiştim canım Yenimahalle eğitim araştırma hastanesinde.Direk paket olarak almak istiyorum ben ama erken doğum riskim yıne olabilir bunu tecrübe etmiş biri olarak yoğun bakım olması lazım alife beğenmiyorum ama sanırım onu tercih edeceğiz sırf bu yuzden yınede inşallah bu sefer yaşamam öyle şeylerali hoca dediğiniz nerede?
Merhaba benim sat 6 ekim adetim 10 gun sürüyor yumurtlama pikim 20 ekimdi ben kac haftalik oluyorum öyleyseKızlar kesemizi gördük bugün cok sukur 4+6 çıktı tam yumurtlama zamanıma uygun reglim uzun olduğu ıcın doktor sat 5 ekim olarak söyle dedi muayene gittiğin zaman haftaya çarşamba tekrar gidicem inşallah kalp atışı duyulur 6+1 oluyor emin değilim ama en azından bebişide görsem olur❤
Buarada yaş bildirmemişim 28 yaşındayım![]()
Biz sizinle neredeyse aynıyız tek fark ben 3 kasımda 139 ile ogrendim ben de perşembe gidicem doktora insallahKızlar sat tarihi 5 ekim yumurtlama 20-21 ekim 6 kasım perşembe betam 455 ile öğrendim bugün kan verdim 2869 çıktı aile hekimi doktor bidaha takip yapmana gerek yok direk ultrasona git dedi perşembe gideceğim dış gebelik hormal gebelik hem ona bakılsın dedi nasıl sizce artış
28günde 1 adet oluyorsanız 5 haftalık oluyorsunuzMerhaba benim sat 6 ekim adetim 10 gun sürüyor yumurtlama pikim 20 ekimdi ben kac haftalik oluyorum öyleyse
Ve diğer sorum da şu ben persembe ilk kez doktora gidicem normal goremeyip alttan ultrason isterse nabim
Yok 31 gunde bir oluyorum28günde 1 adet oluyorsanız 5 haftalık oluyorsunuz