• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar adetim geçti olmadım birde göğüslerim yanları sızlıyor sizde oldu mu belirtimidir sozce
Normalde adet olmadan göğüslerin acıyor muydu? Benim normalde acımaz. Ama ilk hamileliğimde de bunda da dokunamıyorum bile, zaten hamile olduğumu önce bu belirtiden anladım. Bir test yap canım

Ayy burçlardan anlıyor musunuz yaa yengeç mi olsa uyur ve yemek yer ikizler mi :KK14: Hangisiyse o zamana sezaryen ayarlayalım :KK48:
Arkadaşımınki ikizler oldu benimki Yengeç bebeği kesinlikle Yengeç çünkü ikizler bebeği çok sıkılgan hiçbir şeyden memnun olmuyor bir şeyden sıkılma süresi 5 dakika .Gözlemlediğim kadarıyla Yengeç burcu bebişler daha uyumlu. Ama hepsi bir olmayabilir belki 😊

Normalde adet olmadan göğüslerin acıyor muydu? Benim normalde acımaz. Ama ilk hamileliğimde de bunda da dokunamıyorum bile, zaten hamile olduğumu önce bu belirtiden anladım. Bir test yap canım
Bu kadar kendiliğinden sızlamazdı sütyenimi çıkarttim yan tarafları çok ağrıyor diye

Arkadaşımınki ikizler oldu benimki Yengeç bebeği kesinlikle Yengeç çünkü ikizler bebeği çok sıkılgan hiçbir şeyden memnun olmuyor bir şeyden sıkılma süresi 5 dakika .Gözlemlediğim kadarıyla Yengeç burcu bebişler daha uyumlu. Ama hepsi bir olmayabilir belki 😊
ayy tamam o zaman normal zamanında doğsun bebecikler inşallah :KK200:

Ben şaşırdım buna baya, ben dün detaylı usgye girerken sıkışık gelmişsin göremem böyle diyip beni tuvalete gönderdiler çünkü 😂😅 sıkışık gelmeyi karın baya büyüyüp bebek karına doğru çıkınca istemiyorlar mıydı o zaman daha net gözüküyordu idrarla 🥹 her doktor farklı galiba çünkü bana usgde bak bu idrar kesen hatta bebeği sıkıştırmışsın diye dalga geçiyorlardı gözükmüyor diye 😂
benim bildiğim karından bakılırken idrara sıkışık, vajinal bakılırken tuvalete yeni gitmiş olmak gerekiyor

Ayy burçlardan anlıyor musunuz yaa yengeç mi olsa uyur ve yemek yer ikizler mi :KK14: Hangisiyse o zamana sezaryen ayarlayalım :KK48:
valla hayatım sadece burç yetmiyo maalesef yükseleni ay burcu bilmem nesi her şeyi etki ediyo. ben temmuz yengeciyim. deli inatçıyım ağlak biriyim 😂 kuzenim teyzem ikizler çok sessiz içine kapanık mıy mıy.

Merhabalarrr bugün beta değerim 2200 çıktı 4+6yım iki gün sonra doktor kontrolünde kese görünür ama embriyo görünür mu acaba? Bir de haftaya 6+3 gibi falan kalp atışı duyabilir miyim

Kesinlikle kişiden kişiye değişiyor benim ablamda ikizler mesela hiçbir şeyi tutmaz içinde bam bam bam 🤣 oğlum Yengeç evet çok duygusal ağlak ama şuanda inatçılığını pek göremedim üstelik inatçı olması gereken yaşta iken 😂 3 tane boğa tanıyorum 1 tanesinin diğer ikisiyle alakası yok 😂

Kızlar benim bulantılar normal değil hayat kalitemi düşürecek kadar fazla, yemek yapamıyorum, yaptığım yemeği kendim yiyemiyorum, lavabo kokusu felan çok kötü yapıyor beni işin kötüsü evde bakmam gereken bir çocuğum daha var. Psikolojikmen bitiğim yetersiz hissediyorum 😢
prilam ı denediniz mi

Kızlar benim bulantılar normal değil hayat kalitemi düşürecek kadar fazla, yemek yapamıyorum, yaptığım yemeği kendim yiyemiyorum, lavabo kokusu felan çok kötü yapıyor beni işin kötüsü evde bakmam gereken bir çocuğum daha var. Psikolojikmen bitiğim yetersiz hissediyorum 😢
Canım doktorlardan hep duyduğum taze zencefil çayı dene istersen bişey kaybetmezsin

Merhaba çok şükür iyi geçti ben temmuza kayarım sanıyodum ama sanırım haziranda doğurcam 🙈 7+3 çıktık pıt pıt kalp atışını da duyduk çok şükür
Tahmini doğum ne zaman gösteriyor canım bazen belli olmuyor günü geçip 7 gün sonra doğum yapanıda gördüm eğerki sezeryan düşünmüyorsan tabi

Merhabalarrr bugün beta değerim 2200 çıktı 4+6yım iki gün sonra doktor kontrolünde kese görünür ama embriyo görünür mu acaba? Bir de haftaya 6+3 gibi falan kalp atışı duyabilir miyim
Ben ilk hamileliğimde 6. haftada duymuştum, şimdi yine 6+3te gideceğim. Bence duyulur canım inşallah. 4+3'te keseyi gördüm ama bebiş görünmedi benim.

Back
X