• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar test sonuçlarım çıktı (rutin gebelik) her şey yolunda sadece enfeksiyon varmış. Doktor iki tane ilaç yazdı. Çok hızlı hızlı konustu bir şey de anlayamadım. Antibiyotik miş biri hap diğeri toz. İlaç kullanımı konusunda ne diyorsunuz? Yada enfeksiyon bebek için çok tehlikeli bir şey mi

Arkadaşlar test sonuçlarım çıktı (rutin gebelik) her şey yolunda sadece enfeksiyon varmış. Doktor iki tane ilaç yazdı. Çok hızlı hızlı konustu bir şey de anlayamadım. Antibiyotik miş biri hap diğeri toz. İlaç kullanımı konusunda ne diyorsunuz? Yada enfeksiyon bebek için çok tehlikeli bir şey mii
O toz hemen geçiriyor idrar enfeksiyon ü bahsediyorsunuz sanırım ve gebelikte de kullanılıyo

Güvenle kullanabilirsin onu / akşam içeceksin ve olabildiğince tuvalete gitmeden bekle ne kadar tuvalete çıkmadan beklersen ( onu içtikten sonra 3/4saat en az... O kadar iyi ☺ hatta sabaha kadar diyolar genelde ama bir gebe için bu mümkün değil 😃

Merhaba bende 18.80 ile öğrendim perşembe günü , cumartesi 47 oldu dün 42 saat falan arayla verdim 90 çıktı
Bende bu sabah tekrar verdim 4 gün üzerine 45 den 160 a çıkmış değerim. Böyle düşük değerle öğrenince de beklemek zor oluyormuş. İlk çoğumu 1200 değerle öğrenmiştim bu sefer hala inanamıyorum hep tetikte gibiyim. İnşallah sağlıklı olurlar. İkimizin de yükselme değerleri iyi görünüyor.

Arkadaşlar test sonuçlarım çıktı (rutin gebelik) her şey yolunda sadece enfeksiyon varmış. Doktor iki tane ilaç yazdı. Çok hızlı hızlı konustu bir şey de anlayamadım. Antibiyotik miş biri hap diğeri toz. İlaç kullanımı konusunda ne diyorsunuz? Yada enfeksiyon bebek için çok tehlikeli bir şey mi
benimde az biraz idrar yolu enfeksiyonum var. mümkün olduğunca bol su içerek atmaya çalışalım eğer geçmezse o zaman ilaç veririm dedi. ama doktorun verdiği ilaçlar güvenilirdir merak etme 😘

Bende bu sabah tekrar verdim 4 gün üzerine 45 den 160 a çıkmış değerim. Böyle düşük değerle öğrenince de beklemek zor oluyormuş. İlk çoğumu 1200 değerle öğrenmiştim bu sefer hala inanamıyorum hep tetikte gibiyim. İnşallah sağlıklı olurlar. İkimizin de yükselme değerleri iyi görünüyor.
Ayy inşallah ya bide 2 senedir deniyorduk ilk defa pozitif çıktı inşallah sagsaglim kucağımıza alırız 🙏

Ayy inşallah ya bide 2 senedir deniyorduk ilk defa pozitif çıktı inşallah sagsaglim kucağımıza alırız 🙏
İnşallah sağlıklı bir gebelik olur çok sevindim sizin adınıza ♥️ Biz de 2. Çocuğumuz olsun istiyorduk ama açıkçası pek beklemiyorduk o yüzden ben hala çok şaşkınım. Keseyi görmek için sanırım 1500ü geçmek gerekiyor. Siz devam edecek misiniz 2 günde bir kan tahiline.

Kızlar bende şüpheliyim Bat günümü bekliyorum test için ama birkaç gün önce idrar yolu enfeksiyonu oldum bu yüzden umutlanmak istemiyorum ilk denememdi zaten idrar yolu enfeksiyonu olunca hamile olunmuyormuş doğru mu? 😅😅

Kızlar bende şüpheliyim Bat günümü bekliyorum test için ama birkaç gün önce idrar yolu enfeksiyonu oldum bu yüzden umutlanmak istemiyorum ilk denememdi zaten idrar yolu enfeksiyonu olunca hamile olunmuyormuş doğru mu? 😅😅
Şuan hamileyim ve idrar yolu enfeksiyonum var demek ki olunuyor 😁

Back
X