- 23 Ocak 2019
- 190
- 94
- 98
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #2.481
Bir de aranızda karnı sanki spor yapmış da hamlamış gibi ağrıyan var mı kızlar özellikle dönerken falan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa aynısını yaşadım bu sabah. Pilates sonrası olan ağrılarım gibi aynı. Karın büyümeye mi çalışıyor acaba?Bir de aranızda karnı sanki spor yapmış da hamlamış gibi ağrıyan var mı kızlar özellikle dönerken falan
Ben de anlamadım ya 2-3 gündür yaşıyorum yaptığım bir şey de yokAa aynısını yaşadım bu sabah. Pilates sonrası olan ağrılarım gibi aynı. Karın büyümeye mi çalışıyor acaba?
Ben de öyleyim canım çok şükür henüz istifa gibi bi durum olmadı ama yanımda tuzlu çubuk kraker bulunduruyorum bastırsın diye. Birde mide bulantısı için geceden ilaç alıyorum o da gündüz baya rahatlatıyor6+1 deyim bende yemekten önce ve yemekten sonra midem bulanıyor daha istifra etmedim ama içten içe o bulantı hep varbenim gibi olan var mı istifrasız mide bulantısı. İstifranın gelmesinden çok korkuyorum çünkü iş yerimde tuvalet çok uzakta anlık ne yaparım düşünüp duruyorum
Evet krakeri arada alıyorum ya ne olur ne olmaz diye yemek aralarındaBen de öyleyim canım çok şükür henüz istifa gibi bi durum olmadı ama yanımda tuzlu çubuk kraker bulunduruyorum bastırsın diye. Birde mide bulantısı için geceden ilaç alıyorum o da gündüz baya rahatlatıyor
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBenimde tahmini doğum 14.07![]()
Ilk gebeligimde gaviscon şurup kullaniyordum fena gelmiyordu ama doktoruna danış yinede. Banada doktor vermişti.Kızlar mide koruyucu kullanan var mı? Lansor gibi? Bulantidan çok her yediğim midemi yakıyor :/
Aktif değilim ama ara ara giriyorumcanummmmmm sen online değilsin sanmıştım ondan yazmamıştımteşekkür ederimmm
Aminnn inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin![]()
Chatgpt rahim büyüyor ve bağlarda gerilme oluyor diyorBen de anlamadım ya 2-3 gündür yaşıyorum yaptığım bir şey de yokdaha erken değil mi acaba büyümesi için
![]()
Valla yaa doğruChatgpt rahim büyüyor ve bağlarda gerilme oluyor diyornormaldir diye düşünüyorum
neremiz sağlam kaldı ki her gün bir şey çıkıyor
![]()
Böbrek taşlarım için şu an seni etkileyecek bir durum yok dediler ama idrar yolu enfeksiyonum çok yoğun. Onun için antibiyotik kullanıyorum. İnfex yazdı doktor gebeliğe uygunmuş.Valla yaa doğruböbrek sorunu ne oldu sizin iyi misiniz
Of çok geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu benimde belam çok sık olurum korkuyorum olmaktan cranberry kullanırdım hep doktorum şimdilik kullanma dedi onu da. Bol bol sıvı alın ki hızla atılsın vücudunuzdanBöbrek taşlarım için şu an seni etkileyecek bir durum yok dediler ama idrar yolu enfeksiyonum çok yoğun. Onun için antibiyotik kullanıyorum. İnfex yazdı doktor gebeliğe uygunmuş.
Keşke benim de öyle olsa. Yani ben kendi irademle duruyorum bu da beni zorluyor. Yesem yeri gibi her şeyiMerhaba, sizinle günlerimiz aynı, bende öyle deli gibi yeme isteği yokta sanki böyle midem kazınıyomuş gibi olmaya başladı 2 gündür. Öyle olunca ufak bişey yiyorum o his geçiyor
Yok canım ben karından duymuştumKızlar selam, 6+1 / 6+2 gibi kalp atışı duyan arkadaşlar vajinal ultrasondan mı duydular acaba? Benim doktorum hiç vajinal bakmiyor, karindan bakiyor 6+2’de kalp atisi icin çağırdı da duyamazsam baya üzülürüm
Teşekkür ederimYok canım ben karından duymuştum