- 1 Nisan 2021
- 1.604
- 6.477
- 108
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #2.521
etli olursa yasakkk her şeyi tam pişmiş yemeliyizkızlar çiğköfte yemek sıkıntı mı ya bi kaç kişiden yenmemesi gerektiğini söylemiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
etli olursa yasakkk her şeyi tam pişmiş yemeliyizkızlar çiğköfte yemek sıkıntı mı ya bi kaç kişiden yenmemesi gerektiğini söylemiş
Ben etsizlerden yiyorum ya zaten için de zararlı bi şey yok kietli olursa yasakkk her şeyi tam pişmiş yemeliyiz
neden kalbi durmuştu sebebi varmı? başınız sağolsunbi kaç ay önce 9 haftalıkken kalbi durdu öyle bi kayıp yaşadım maalesef
Merhabalar benim de 2. Çocuk SAT 2 Ekim tahmini doğum temmuz
Çok halsizim yorgunum enerjim yok
Folik Asit kullanmaya başladınız mı
Amin inşallah bana da folifem d verdi ama yarın kullanmaya başlarımNeoflam verdi doktor folik asilt icin metilfolat içeriyor.
28 Kasım'da bizde kalp atışı için gideceğiz. Hepimiz sağlıkla afiyetle kucagimiza alalım evlatlarımızı![]()
Ben söyledim kalp atışını duyunca yakınlarıma ama herkese söylemedimHanımlar çevrenize ne zaman söylediniz? Ailenize yakın arkadaşlara vs.
ben daha kimseye söylemedim eşim hariç. 4 ayına kadar da söylemeyi düşünmüyorumHanımlar çevrenize ne zaman söylediniz? Ailenize yakın arkadaşlara vs.
sizi korkutmak istemiyorum ama 7 haftalıkta keseyi ve bebeği görmek lazımdı. çoğu hamile 8-9. haftaya kadar kalp atışını duyamayabiliyor. imkanınız varsa başka bir doktora daha görününYa ben 7 haftalık ilk kontrolüme gittim doktor normal böyle görünmesi dedi kalp atışını dinlemeye çalıştı ama duyamadık 25 ine tekrar randevu aldım gidicem doktorum duyarız dedi ama ben korkuyorum bilmiyorum
kalp atışını duyunca ailelerimize söyledik. akrabalara komşulara vs 4. ayda söylerimHanımlar çevrenize ne zaman söylediniz? Ailenize yakın arkadaşlara vs.
ya sordum hani emin olmak için kesemiz var çok şükür ama şuan daha çok küçük ve kalp sesi için duymamamız normal dedi. 14 kasımda gitmiştim 25 ine randevu aldım o zamana kesin duyarız dedisizi korkutmak istemiyorum ama 7 haftalıkta keseyi ve bebeği görmek lazımdı. çoğu hamile 8-9. haftaya kadar kalp atışını duyamayabiliyor. imkanınız varsa başka bir doktora daha görünün
ay yumurtayı falan da mı öyle yemek zorundayız rafadan yedim bi kez sen söyleyince şimdi korktum bi zararı olur mu acabaetli olursa yasakkk her şeyi tam pişmiş yemeliyiz
ikinci gebeliğim benim. ilk gebeliğim düşükle sonuçlandıya sordum hani emin olmak için kesemiz var çok şükür ama şuan daha çok küçük ve kalp sesi için duymamamız normal dedi. 14 kasımda gitmiştim 25 ine randevu aldım o zamana kesin duyarız dedi
teşekkür ederim sebebini bilmiyoruz kromozomal bozukluk olabilir dediler sadeceneden kalbi durmuştu sebebi varmı? başınız sağolsun
7 haftalıkta duyulması lazım aslında en azından göstermesi gerekirdi açıklama olarak ne söyledi doktor size? birde başka bi doktora mı gitsenizYa ben 7 haftalık ilk kontrolüme gittim doktor normal böyle görünmesi dedi kalp atışını dinlemeye çalıştı ama duyamadık 25 ine tekrar randevu aldım gidicem doktorum duyarız dedi ama ben korkuyorum bilmiyorum
ben de öyle. Riskli dönem bi geçsin sonra söyleriz ailem bile bilmiyorben daha kimseye söylemedim eşim hariç. 4 ayına kadar da söylemeyi düşünmüyorum
benim kilomdan da kaynaklı olduğunu söyledi. dış gebelik riskiniz yok dedi. normal olduğunu on gün sonra tekrar gelmem gerektiğini söyledi7 haftalıkta duyulması lazım aslında en azından göstermesi gerekirdi açıklama olarak ne söyledi doktor size? birde başka bi doktora mı gitseniz
kilo boy kaç acaba benimde kilom varbenim kilomdan da kaynaklı olduğunu söyledi. dış gebelik riskiniz yok dedi. normal olduğunu on gün sonra tekrar gelmem gerektiğini söyledi
Ben de ilk gebeligimde erkenden soylemistim herkese öğrenir ogrenemz bu defa dersimi aldim 4. Aya kadar söylemeyi dusunmuyorumben daha kimseye söylemedim eşim hariç. 4 ayına kadar da söylemeyi düşünmüyorum