• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay gerçekten Allah korumuş cok geçmiş olsun hemen iyileş inşallah 🤲
Cok normal 2 kişilik nefes alıyor 2 kişilik kalbimiz atıyor 🥰 ben gebe kaldıgımı öğrenene kadar düzenli spor yapan biriydim halada sabah 1 saat yürüyüş yapıorum ona rağmen nefes nefese kalıyorum bayır merdıven çıkarken fena oluyorum dizlerim tutmuo 😂
Ayy çok zor kız evde iş göremiyom 😂 napcaz biz ilk ayda böyle 😂😂

Kizlar hep ayni seyleri yaziyorum ama midem cok kötü ya... 2 haftadir evdeyim. Sadece hataneye gidip gelebildim. Hamileligin bir tadini cikaramadim. Evin icinde bile zor yürüyorum. Doktor bulanti hapi verdi güya ama pek faydasi yok.
Kate Middleton da siddetli bulanti yasamis. Yani prenses de olsan caresi yok...

Kizlar hep ayni seyleri yaziyorum ama midem cok kötü ya... 2 haftadir evdeyim. Sadece hataneye gidip gelebildim. Hamileligin bir tadini cikaramadim. Evin icinde bile zor yürüyorum. Doktor bulanti hapi verdi güya ama pek faydasi yok.
Kate Middleton da siddetli bulanti yasamis. Yani prenses de olsan caresi yok...
Hangi hapı kullanıyorsunuz

Benim hiç bulanmıyor koku hassasiyetim yok sadece göğüs ağrısı var oda dinlendiğimde minimuma iniyor korkma canım belirti olmaması bebekle ilgili olumsuz birşey olduğu anlamına gelmiyor içini ferah tut güzel güzel şeyler düşün güzzel haberler al:anneadayı:
Ay bilemedim yaa benim vardı mide bulantım 2 gündür yok. Burda da işte düşük vs durumlarında belirtilerim gitmişti şeklinde okumuştum o yüzden aklıma onlar gelip duruyor🥹 inşallah hep güzel haberler alalım hepimiz ❤️

Back
X