• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende adet baslarken kesik ve ayaklara vuran uyuşma tarzı bir ağrı olur yaaa bende o oluyor sanki heran simdi adet olcakmisim gibi çok rahatsız edici

birde akıntım bazen çis yapar gibi akıyor isiyorum saniyem yaa

birde ben hiç uyuyamıyor yaa uyanınca dövülmüş gibi kalkıyor sizler böylemisiniz
İlk haftalarda uykum çok kötüydü şuan düzenli bide bel ağrım bitse

Günaydın Kızlar, Bende cuma günü gittim doktora 7+5 de kalp atışını duyduk her şey yolundaymış benden istenen kan testlerimde çok güzel çıktı maşallah :nazar: Tırtılımda biraz büyümüş benim çok gazım olduğu için asla karnımdan göremiyoruz alttan muayene oldum kalp atışını duymakta ayrı bir evre ayrı bir heyecanmış gerçekten:anneadayı:
Herseydenbitutam Herseydenbitutam Herseydenbitutam Herseydenbitutam

Bioderma 2n1 yağ, ıncıa doğal çatlak kremi, bioderma atoderm vücut nemlendiricisi, caudalie vinosculpt nemlendirici, lierac çatlak önleyici krem.Hepsini her gün kullanılmaz zaten çok uzun süre gider diye düşünüyorum.Hepsi hamileliğe uygun ve en çok kullanılan içerikleri doğal olanlar.Sadece göbek değil göğüsler de büyüdüğü için kuru olursa çatlayabiliyor
Caudalie vinosculpt uygun olduguna emin misin canım sanki uygun değil o

Hayırlı olsun benimde 8 haftada kalp durması vardı Nisan ayında sonlandı gebelik , o gebeliğim sağlıksızmış aşırı uyku yorgunluk halsizlik vardı kafamı kaldıramıyordum . Şimdi yine yorgunluğum var o kadar değil tabi ama yine de acaba aynı şeynolur mu diyorum
kalp atışı duyduktan sonra mı durdu

Back
X