• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar , özel ataşehir genetik de fetal dna testi yaptırdım , 16500 tl ödedim 10 iş günü geçti sonuç çıkmadı 11 iş günü aradım test yaptıklarını ama sonuç alamadıklarını tekrar test başlattıklarını söylediler benden yeni kan da alınmadı. ne zaman çıkar diyorum belli değil diyorlar nasıl güveneyim ben bu labın sonucuna şimdi böyle bir şey yaşayan oldu mu . asla tavsiye etmiyorum bu laboratuvarı süreç zaten zor iyice zorlaştırıyorlar.

merhaba güzel annelerim, 7+1 ile bende aranıza katılmış bulunuyorum. İlk gebelik, yaş 28, sat 15 ekim fakat gebelik kesemiz 7+1 ile uyumlu olduğunu söyledi doktorumuz biz geçen hafta 6+2 gittiğimizde kalp atışı duyamadık cumartesi randevumuz var çok heyecanlıyım :))
listeye ekleyebilir misiniz rica etsem?

Merhaba kızlar, bugün doktora gittim, perşembe günü betahcg sonucu 107 (5+4) ultrasonla baktı, rahim incelmiş yani düşük yapmışım. Hayırlısı olsun napalım bi daha ki sefere artık.
Herkese sağlıklı mutlu tadını çıkararak gebelik diliyorum. İnşallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır. 🩷🌷
geçmiş olsun canım.. inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin

Kızlar 9+1im sanki bugün bulantılarım azaldı gibi.. prilam kullaniyorum zaten ama kullanmama rağmen hep bulantim vardi ama bugün daha iyi gibiyim
canım benimde 8-9larda azaldı şuan 10+3 bi gün çok yoğunsa bi gün geçiyo gibi oluyo mide yanması başladı 9dan sonra

merhabalar , özel ataşehir genetik de fetal dna testi yaptırdım , 16500 tl ödedim 10 iş günü geçti sonuç çıkmadı 11 iş günü aradım test yaptıklarını ama sonuç alamadıklarını tekrar test başlattıklarını söylediler benden yeni kan da alınmadı. ne zaman çıkar diyorum belli değil diyorlar nasıl güveneyim ben bu labın sonucuna şimdi böyle bir şey yaşayan oldu mu . asla tavsiye etmiyorum bu laboratuvarı süreç zaten zor iyice zorlaştırıyorlar.
KAÇINCI HAFTADASİZDEN KAN ALDILAR

İNTERMETTE 10. HAFTA 11.HAFTA DA VERİLİYOR GİBİ GÖRDÜM DOĞRU MU
o haftalarda da veriliyor ama anne kanına DNA nın tam geçmesi için 12 hafta öneriliyor diye biliyorum 10. hafta erken olduğu için sonuç çıkamayabiliyor ama benden yeniden kan almaları lazımdı kan almadan ikinci testi başlattıkları için güvenmiyorum

o haftalarda da veriliyor ama anne kanına DNA nın tam geçmesi için 12 hafta öneriliyor diye biliyorum 10. hafta erken olduğu için sonuç çıkamayabiliyor ama benden yeniden kan almaları lazımdı kan almadan ikinci testi başlattıkları için güvenmiyorum
HANG, FİRMAYA YAPTIRDINIZ GÜVENİLİR OLARAK NATERA PANOROMA GÖRDÜM AMA

Back
X