- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #4.241
BenKızlar 6+1 hamileyim, 10 gündür sağ kalçam ağrıyor bazen dayanılmaz oluyo, hareket ettiğimde, yürüdüğümde, yatarken sağdan sola dönerken felan aynı durumu yaşayan var mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BenKızlar 6+1 hamileyim, 10 gündür sağ kalçam ağrıyor bazen dayanılmaz oluyo, hareket ettiğimde, yürüdüğümde, yatarken sağdan sola dönerken felan aynı durumu yaşayan var mı acaba
Doktorum gentan önerdi ama ben panoramaya yaptıracağım dedim. Yetkiliyle de görüştüm 3 paket var ama ben olsam 1. ve ya 2. yaptırırım dedi. Genel araştırmalarım sonucu 2. paket önerilenmiş 500 dolar olan. Şu an 9 haftalık olduk, doktorum ayın 15 gibi verebilirsin dedi. Hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallahBen kızımda 12. haftada yaptırmıştım. Doktor 12. hafta yaptır demişti. Diğer taramalar yapılmadı bunu yaptırıcam diye. 1 haftada çıktı sonuç cinsiyetle beraber. Sonucu bana ve doktoruma yolladılar ama cinsiyeti sadece doktora söylediler. Doktordan da ben bi zarfa yazmasını rica etmiştim parti yapacağımız için oda öyle verdi. Doktorum bana istediği testleri söyledi bide 2 firmadan yetkilerin bilgilerini verdi. Sen hangisini istiyorsan seç diye. Ben Panorama Natera firmasına yaptırmıştım. Hemşire iş yerime kadar gelip kanımı aldı. Aşağıdakilerden biri panorama natera firması diğeri Eurofins firması. Ben Panoramayı seçince doktor benim için Panorama Plus olanı yeterli demişti. Onu yaptırmıştım geçtiğimiz nisanda. Bunlar fikir olsun size. 10. hafta itibari ile galiba yaptırılabiliyor ama doktorunuza danışın en doğru bilgiyi o verir size. Fiyatları da pakete göre söylüyorlar. EUR ve USD fiyat veriyorlar. Ödeme yapacağınız güne göre TL karşılığını ödeme yolluyorsunuz.
![]()
![]()

Yaaa çok tesekkur ederim. Ne kadar güzel bilgiler vermişsinizBen kızımda 12. haftada yaptırmıştım. Doktor 12. hafta yaptır demişti. Diğer taramalar yapılmadı bunu yaptırıcam diye. 1 haftada çıktı sonuç cinsiyetle beraber. Sonucu bana ve doktoruma yolladılar ama cinsiyeti sadece doktora söylediler. Doktordan da ben bi zarfa yazmasını rica etmiştim parti yapacağımız için oda öyle verdi. Doktorum bana istediği testleri söyledi bide 2 firmadan yetkilerin bilgilerini verdi. Sen hangisini istiyorsan seç diye. Ben Panorama Natera firmasına yaptırmıştım. Hemşire iş yerime kadar gelip kanımı aldı. Aşağıdakilerden biri panorama natera firması diğeri Eurofins firması. Ben Panoramayı seçince doktor benim için Panorama Plus olanı yeterli demişti. Onu yaptırmıştım geçtiğimiz nisanda. Bunlar fikir olsun size. 10. hafta itibari ile galiba yaptırılabiliyor ama doktorunuza danışın en doğru bilgiyi o verir size. Fiyatları da pakete göre söylüyorlar. EUR ve USD fiyat veriyorlar. Ödeme yapacağınız güne göre TL karşılığını ödeme yolluyorsunuz.
![]()
![]()
Ben yaptırmayacağım ya. İkili testi yaptırcam. Hem fetal çok pahalı hemde eğer akraba evliliğiniz otoimmğn rahatsızlığınız yoksa yaptırmayı saçma buluyorum bu tabi benim görüşümArkadaşlar daha önce fetal DNA yaptıran var mı? 10 -12. Haftalarda oluyormuş sanırım.
Mide bulantısı hapı sayesinde kahvaltıda bi tane sade quark giyiyorum içine yaban mersini muz atıyorum. Et tavuk balık hiç yiyemiyorum. Dün ıspanak yemeği yaptım akşam, yayla çorbası felan içiyorum. Olabildiğince hafifagir bulantisi ve kusmasi olan arkadaslar neler yiyebiliyorsunuz?
Bende Miyom olduğu için konumu da sikintiliymis. 10.haftada yapacağız dedi. Sonucu hemen çıkan birsey mi peki?Benim doktorum bugün 12-20. Haftalar arasında yaptırabilirsin dedi.
6.haftada bende de oldu telaş etmeyin ilacınızı düzenli alın 2 haftaya tamamen geçer inşallahMerhaba 6+1 günlük hamileyim. Daha dün kalp atışını gördük vajinal ultrasonla. Bugün kahverengi bir lekelenmem başladıdoktor Progesteron basladi ve dinlen dedi var mı ayni şeyi yaşayan biraz korkuyorum
![]()
Ayy inşallah çok teşekkür ederim6.haftada bende de oldu telaş etmeyin ilacınızı düzenli alın 2 haftaya tamamen geçer inşallah
benimde tam 6 haftalıkken çok çok çok az kahverengi akıntı geldi korkudan doktora gittim, rahim alanında kanama yoktu progesteron verdi , ama doktoru görünce geçti lekelenme. o zmaan bırak kullanma gelirse kullanırsın dediAyy inşallah çok teşekkür ederim19 haftalik bir kaybım var maalesef o yüzden daha endişeliyim. Oksapar ve ecopirin de kullanıyorum doktorum aktif kanamaya dönerse kes dönmezse devam dedi. Hafif bir karın ağrım da var sanki
sizinki ne kadar sürmüştü ?
Ay inşallah benimki de hemen geçerbenimde tam 6 haftalıkken çok çok çok az kahverengi akıntı geldi korkudan doktora gittim, rahim alanında kanama yoktu progesteron verdi , ama doktoru görünce geçti lekelenme. o zmaan bırak kullanma gelirse kullanırsın dedi
bence geceye kadar bekleyin belki geçer geçerse hiç başlamazsınız ben başlamadım, tabi yine doktorunuza da danışınAy inşallah benimki de hemen geçereve gelip yattım hemen altim Progesteronu da bakalım zaten çok az bir lekelenme inşallah artmaz
![]()
Orta düzeyde karın ağrısı çok normal bebek kendine yer arıyorAyy inşallah çok teşekkür ederim19 haftalik bir kaybım var maalesef o yüzden daha endişeliyim. Oksapar ve ecopirin de kullanıyorum doktorum aktif kanamaya dönerse kes dönmezse devam dedi. Hafif bir karın ağrım da var sanki
sizinki ne kadar sürmüştü ?
Doktorum baslamami istedi bakalım inşallah kesilsin de kullanmış olayımbence geceye kadar bekleyin belki geçer geçerse hiç başlamazsınız ben başlamadım, tabi yine doktorunuza da danışın
Orta düzeyde karın ağrısı çok normal bebek kendine yer arıyor
Ben bir sabah bir akşam progesteron ilacı aldım iki haftada geçti
Sizin de geçecek inşallah kötü şeyler düşünmeyin kafanızı dağıtın
İnşallah sağlamca yapsın yerini deOrta düzeyde karın ağrısı çok normal bebek kendine yer arıyor
Ben bir sabah bir akşam progesteron ilacı aldım iki haftada geçti
Sizin de geçecek inşallah kötü şeyler düşünmeyin kafanızı dağıtın![]()