- 18 Kasım 2025
- 23
- 27
- 3
- 32
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #4.381
Merhaba benim de 19 ekim. 6+1 de kalp atışı duydukKızlar sat 19 Ekim, kalp atışı duyabildiniz mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim de 19 ekim. 6+1 de kalp atışı duydukKızlar sat 19 Ekim, kalp atışı duyabildiniz mi
Yaa evet artık belli oluyor8+3üm gastren duo kullanıyordum gaviscon verdi doktorum bugün de. bebisi ben de gördüm kolu bacakları artık seçilebiliyor 19.27mm olmuş![]()
17 mm ölçmüştü sizin kaçtıKese ölçünüz neydi
Bende 8+5 teyim. Benim de mide bulantılarım azaldı artık daha çok midem yanıyor. Göğüs hassasiyetim de ara ara oluyor sadece. Benim kontrole gitme gibi bir şansım da yok Ocak atına kadar beklemem lazım.bu sabah tam 8 haftalık olduk ve belirtilerim çok azalmış şekilde uyandım göğüs şişkinlik ve hassasiyetim yok gibi ve midemdeki o garip his gitmiş, varmı böyle bir şey yaşayan kızlar? kontrolüm de tam 1 hafta sonra
Benim 7-8 mm ölçü 1 hafta geç döllenme dedi17 mm ölçmüştü sizin kaçtı
vücudumuz uyum sağlıyor hormonlara belki de, bilmiyorum bu süreçler gerçekten stresliBende 8+5 teyim. Benim de mide bulantılarım azaldı artık daha çok midem yanıyor. Göğüs hassasiyetim de ara ara oluyor sadece. Benim kontrole gitme gibi bir şansım da yok Ocak atına kadar beklemem lazım.
Hicbi sey olmaz allahin izniyleKızlar Herkese günaydın 8+3 deyim ve ishal oldum ne yapabilirim korkuyorum bebeğime zarar vermeden ne iyi gelir
kese boyu için haftası ile uyumlu demişti benim geç döllenme ise uygun bence kese değeriBenim 7-8 mm ölçü 1 hafta geç döllenme dedi
Ben evin aç kedisi gibi geziyom ne yapabiliyom ne yiğebiliyom entresan bişey aç aç dolanıyomKızlar yemek yapamıyorum kokusundan tiksiniyorum ve sonrasında da yiyemiyorum siz bu süreçte neler yiyebiliyorsunuz iştahla yemek yemeyi özledim ya, sevdiğim şeylere bile tiksinerek bakıyorum eşim şokta resmen ilk hamileliğimde asla böyle değildim, benim kahvaltıda sorun yok ama akşam yemeğinde çok zorlaniyorum, sizin akşam yemekleriniz neler oluyor
konserve ton baligi yiyemeyen var mi? deneyeyim diyorum biraz. Hersey biraz dene yanila. Domates sogansiz hayat tatsiz...
Benim düşüyor gün içeridinde çünkü bişe yiğemiyom kusuyom başım uyuşuyor soğuk ter atıyorum resmen iyi hissetmiyorum ayağa kalkıp güç sarfedince bile tansiyonum düşüyor ağlıycammmmKizlar tansiyon sorunu yaşayan var mi. Benim sürekli yükseliyor neden böyle oluyor anlamadım. Bir önlemi varmi bunun acile geliyorum ölçüyor ediyor serum test vs birsey yok diyorlar. Tansiyonumda serumlardan falan sonra düzeliyor gönderiyorlar beni. Böyle birsey yaşayan var mi ne yapmam lazim benim
Ayyy haftaya çarşamba benim randevu ilk defa gitcez çok heyecanlıyımBebiş ultrasonu görmek istiyorum ya, muayeneye daha çok var. Gidenler var mı muayeneye bebiş görelim az![]()
Ben zeytin yiyorum hem midemi bastırıyor hem tansiyonumu çıkartıyor limonlu gine iyi oluyor ama işte kısa sürüyor o sırada bişey yemen lazımagir bulantisi ve kusmasi olan arkadaslar neler yiyebiliyorsunuz?
Güzel bir isim am sürekli duymaya alışık olmadığımız için tuaf geliyor belki ilerde dalga geçebilirler isimiyke devir kötü aşkolar vallahikızlar kızım olursa adını dalya düşünüyorum ama çevreden ve eşimden o nasıl isim gibi tepki alıyorum :) siz ne düşünüyorsunuz açık açık yorum yapabilirsiniz.
Kızlar ben dışarıda daha rahat yemek yiyebiliyorum. Kahve içemiyordum dışarıda onu da içebiliyorumbenim çocuk gezenti olacak galiba. Dışarıda yediğim yemekleri midem daha rahat kaldırıyor. Tabi yine sulu yemek yiyemiyorum daha çok fast food. Eve paket bile alsam evde yiyince bir şey oluyor illa dışarıda yemem lazım. Bütçe sarsıcı evladım
sizde de böyle bir şey var mı?
Yaaa yerim maşallahKızlar selam kendi doktorum bir ay sonra çağırdığı için bugün sırf meraktan devlet doktoruna gittim 9+6yım. Çok şükür her şey yolunda hatta bebeğin hareket ettiğini gördüm çok farklı bir duyguydu gerçektenkarnımda bazen seyirme gibi bir şeyler hissediyordum demek ki gerçekten ufaklıktanmış benim güncellemem şimdilik böyle
![]()
sat 15 ekimdi benimde daha salı günü kalp atışını duyabildik ama benimde geç döllenme olduğunu söyledi çok minikmişKızlar sat 19 Ekim, kalp atışı duyabildiniz mi
benimde 15 ekim bende salı günü duydum kalp atışınıısat 15 ekimdi benimde daha salı günü kalp atışını duyabildik ama benimde geç döllenme olduğunu söyledi çok minikmiş