- 7 Ekim 2025
- 132
- 46
- 13
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #5.181
Mddi gerekçeler ile ne kadar çalışabilirsem rapor almadan çalışacağım 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok şükür bugünlere yaOyyyy maşallahhhhh bak bebişin hemen büyüycem demiş yetişmeye başlamış zamanına maşallah ona![]()
Yemek yedikten sonra iç balım aç karnına miğde bulantısı yaparSabahları uyanıp folik asit içiyorum 1 bardak su ile aynı dakika 4.5 kere üst üste istifra ediyorumhamilelikten önde demir vitamini ve insülin direnci için glifor kullanıyordum rahat lavaboya gidiyordum folik asite geçince mahvoldum dediğini yapıp öğleye doğru içeyim
Çok meyve yeme balım hem hamilelik şekerin çıkar hemde kilo yaparher gün meyve yiyorum seviyorum da , doktor bana 3. aydan sonra takviye yazacağını söyledi demir vs.. ama activia bugün alıp deneyeceğim onu da, sizle bizm tarih aynıydı hatta testime ilk bakım hamilesini diye tebrik etmiştiniz :) benim geç döllenme ile 9+5 ama 10+4 olmalıydım
Amin aminAllahım sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah benimde içimden kız geçiyor![]()
Ay evet maşallahUyyy maşallah yaaa hemen büyüyorlarr yaa![]()
Kuzum hiç yaşamazsın endişe etme o güzel canını sıkma hiç, progestan verdiyse o bizim kalkanımız gibi düşün. Allahın izniyle hiçbir şey olmaz, doktor kanamalar olabilir küçük küçük endişe edip kendini üzme diyordu hep. Bebişin büyüyo ona yer lazım annesi canını sıkma sen hiçBenim geçen hafta kahverengi lekelenme oldu 3-4 gün sonra geçti bugün kanama oldu progestan verdi doktor inşallah bir sorun yaşamam![]()
Aman aman büyüsün de gerisi önemli değilBenim bebiş kafasına göre takılıyo bakma şu an önde gözüküyo bi hafta sonra zamanında gözüküyorben daha geçen cumartesi gittim 3.3cmdi o zaman hızlı mı büyümüş anlamadım ben de şaşırdım
![]()
Çok teşekkür ederim canım yaa burda sizlerin mesajını okudukça içim rahatlıyor güzel yürekleriniz güzel bebişlerinizi sağlıkla kavuştursun inşallah hepinizeKuzum hiç yaşamazsın endişe etme o güzel canını sıkma hiç, progestan verdiyse o bizim kalkanımız gibi düşün. Allahın izniyle hiçbir şey olmaz, doktor kanamalar olabilir küçük küçük endişe edip kendini üzme diyordu hep. Bebişin büyüyo ona yer lazım annesi canını sıkma sen hiç
Ben sabaj öğlrn akşam 2 kullanıyorum üstüne iğne vuruluyorumKızlar progestan kullananlar günde 1 mi kullanıyorsunuz
Benimde bulantım çoktu 3 gündür sabah aç 2 prilam alıyorum çok iyi geldi. Turp yararlı mı zararlı mı bilmiyorum ama gaz yapabilir rahatsız olabilirsinizKızlar mide bulantima ve baş ağrıma turp iyi geliyor ama hergun yemek gebelikte riskli mıdır? Bilgisi olan var mı?
Geceden içtiğim hiç etki yapmamaya başladı artık bana bende mi sabah içsem acaba kusa kusa bir hal oldumBenimde bulantım çoktu 3 gündür sabah aç 2 prilam alıyorum çok iyi geldi. Turp yararlı mı zararlı mı bilmiyorum ama gaz yapabilir rahatsız olabilirsiniz
10+5 teyim geçmek yerine artarak devam ediyor benimKızlar 9+1 haftalık hamileyim ama bu mide bulantılarım hiç geçmedi tüm gün sürüyor neredeyse haftalardayım evdeyim sürekli yatıyorum hayır ne yatmaktan ne oturmaktan birşey anlıyorum yarın doktor randevum var ilaç yazdırıcam inşallah faydası olur ne zaman geçecek acaba bu durum
Chatgpt sorsana ben her şeyi ona soruyorum tane tane yazıyor:) tavsiyedirBenimde bulantım çoktu 3 gündür sabah aç 2 prilam alıyorum çok iyi geldi. Turp yararlı mı zararlı mı bilmiyorum ama gaz yapabilir rahatsız olabilirsiniz
Allah bağışlasın kac haftaliksinBen bugün muayeneye gittim kızlar, doktor multivitamin ve demir başlayalım dedi. Bebiş de 4.6cm olmuş içerde narin narin kayıyorducihaz çok kötüymüş devlet hastanesiydi ama baksanıza
![]()
Hepimize gecmis olsun diyelim. Ben de sizden gelen habere sevindim.Günaydın bella_matrona, güzel haberlerine çok sevindiim, bununla geçmiş olsun diyelim.Evet ben de gittim dün. Bebek oldukça sağlıklıymış kanın rahim içindeki kılcal damarlardan gelmiş olabileceğini tahmin ediyorlar. Bu dönemde rahim ve rahim ağzı coşan hormonlardan dolayı oldukça hassas olabiliyormuş. Ama dediğin gibi ilk 12 haftada oldukça sık karşılaşılan bir durummuş, sağ olsun çok rahatlattı beni.