Anne Grupları 2027 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    28
Ben de aynı sebepten önceki gün amniyosentez yaptırdım. Benim de fetal dna tarama testim temiz gelmişti. Perinatolog bana tek başına pes ekinavorus bulgusu için bile amniyosentez istenildiğini söyledi.
Önce detaylı ultrasona kadar bekleyip öyle vermeyi düşündüm ama gebelik haftası ilerledikçe rahim kasılmalarına sebep olma ihtimali var amniyosentezin. Üstelik nipt taraması ile bakılan şeylerden zaten şüphelenmiyorum dedi doktor. Tüm bunların rahim içindeki duruş pozisyonundan kaynaklı olması da mümkün ama bunu amniyosentez yapmadan bilmek mümkün değil.
Yaa sana da mı aynınteşhis konuldu 😔 başka birşeyden şüphelenmeden direkt amniyosentez mi deddiler

Yaa sana da mı aynınteşhis konuldu 😔 başka birşeyden şüphelenmeden direkt amniyosentez mi deddiler
Kolları da kıvrık duruyordu ellerini açmadı fln, o kısım biraz işin bahanesi gibi oldu.

Özel bana çok pahalı geliyor canım. Ben merkezde değilim. Birde ssvd istiyorum. Ssvd olmazsa sezaryen olursam kimsem yok burda annemin yanında olmayı düşünüyorum
Canım bende konyadayım.. riskli olunca hem üniversite hastanesinde Ali acara gidiyorum hemde Medicanada Hüsnü alptekine.. senin Konya da var mı tercih ettiğin bir yer

Ya alla alla daha neler duyacağız.. cabım çok üzüldüm ama belki çocuk bacaklarını falan katlamıştır en son ne zaman gitmiştin kontrole

Özel bana çok pahalı geliyor canım. Ben merkezde değilim. Birde ssvd istiyorum. Ssvd olmazsa sezaryen olursam kimsem yok burda annemin yanında olmayı düşünüyorum
Anladım canım evet özeller aşırı pahalı bizim sigorta karşılıyor yoksa bende devlette devam ederdim.. en son doğuma 85 bin dedi ama doğuma kadar 100 ü bulur o gerçekten çok fazla

Ya alla alla daha neler duyacağız.. cabım çok üzüldüm ama belki çocuk bacaklarını falan katlamıştır en son ne zaman gitmiştin kontrole
13. Haftada gittim birşey dememişti. Bunda söyledi işte . Haftaya ctesi perinatolog randevu verdi gideceğiz inşallah güzel haberler alırız

13. Haftada gittim birşey dememişti. Bunda söyledi işte . Haftaya ctesi perinatolog randevu verdi gideceğiz inşallah güzel haberler alırız
1 hafta beklemek yerine birde başka doktorum görse canım

Yok fetal DNA yaptırdık sorun çıkmdı
Canım bu fetal dna ne işe yarıyor ben anlamadım bugün Bursa doruk Nilüfer hastanesinde ki doktorun videosunu gördüm trizomi 18 gelen bebeğin amniyosentezi temiz gelmiş yanlışmış fetal DNA’sı yaptırmadım ama güvenim de kalmadı o teste. İnşallah senin yavrunda da bir sıkıntı yoktur canım güzel haberler alıp endişeni mutluluğa çevirsin Rabbim 🤲🏻 her şüphe doğru çıkmıyor yanlış görmüş de olabilir

Canım bu fetal dna ne işe yarıyor ben anlamadım bugün Bursa doruk Nilüfer hastanesinde ki doktorun videosunu gördüm trizomi 18 gelen bebeğin amniyosentezi temiz gelmiş yanlışmış fetal DNA’sı yaptırmadım ama güvenim de kalmadı o teste. İnşallah senin yavrunda da bir sıkıntı yoktur canım güzel haberler alıp endişeni mutluluğa çevirsin Rabbim 🤲🏻 her şüphe doğru çıkmıyor yanlış görmüş de olabilir
İnsn bende bunu düşünüyorum birçok yerde de gördüm ya yanlış sonuç verdiğini.. anlamadım yani

Rabbim kötüsünü göstermesin herkesin yardımcısı olsun benimde güvenim kalmadı artık

Aslında beklememizin sebebi haftasını doldurması 18. Haftadan önce çok net konuşamıyor hiç bir doktor ondan
Şu anda kaçta canım takvimin olmayınca göremiyorum.. oğluma hamile iken uzaktan bir tanıdığın bebeğine de birsey demişti doktor ertesi gün iyi bir profa gittmişkerdğ sapağlam demişti doktor o yüzden dedim kuzum başka bir göz mü görse diye

Merhaba arkadaşlar, bugün randevum vardı gittim. 16+3 hafalığım. Doktor bebeğin iki ayağında da çarpık ayak var dedi. Pes ekinavorus diye geçiyor. Fetal testimiz temiz gelmişti ama yine de perinatolog yönlednirdi . Belki başka bulgular bulursa amniyosentez önerilecekmiş. Aşırı üzgünüz . Böyle bir durumla karşılaşan duyan olduğunu daha önce ?
Merhaba oncelikle cok gecmiş olsun. Pes in tedavisi var ameliyat ve alçı ile düzeliyor. Benim kızım da doğdugunda bacakları içe dönüktü muayene edildi ileri düzey değil kendiliğinden düzelir demişti düzeldi de cok şükür. Cok arastırmıştım o yüzden cok ileri düzeylerin bile düzeldigini okumuştum

Ben de buraya yaptırdım 2 hafta oldu ve bana 10-12 güne çıkar demişlerdi sonradan 14 gün dedik siz yanlış hatırlıyorsunuz dediler. Bugün 14. Gün dedim dediğiniz süre de doldu. Bu sefer de dediler ki biz kanın laboratuvara ulaştıktan sonra 14 gün demiştik. Yalan ardına yalan… Burayı asla tavsiye etmiyorum. Eurofins pişmanlıktır.
9. Günde gönderdiler bana sonuç canım. Sen de mi adanada yaptırmıştın?

Kızlar 14+5teyim bugün iş yerindeyken karnımda pıt pıt bişey hissettim, bağırsak hareketi sandım ama sonra bişey kaydı gibi hissettim sonra bir daha pıt pıt etti. Hemen ablama sordum o da bu haftalarda o şekilde hissedilirmiş hareketler, eğer doğruysa ilk defa bugün hareketini hissettim 🫠 sizlerde oldu mu böyle bir şey ay çok heyecanlandım ben
Bende böyle icerden kasiniyo gibi hissediyorum bilmiyorum bebislerden mi neyden 😂

Anladım canım evet özeller aşırı pahalı bizim sigorta karşılıyor yoksa bende devlette devam ederdim.. en son doğuma 85 bin dedi ama doğuma kadar 100 ü bulur o gerçekten çok fazla
Ben Sümeyye hanımı çok istiyordum akademi hastanesinde. O kadar üzgünüm ve korkuyorum ki anlatamam 😭 ama eşim asla anlamıyor beni bu konuda.

Şu anda kaçta canım takvimin olmayınca göremiyorum.. oğluma hamile iken uzaktan bir tanıdığın bebeğine de birsey demişti doktor ertesi gün iyi bir profa gittmişkerdğ sapağlam demişti doktor o yüzden dedim kuzum başka bir göz mü görse diye
16+3 şuan canım. Doktorum çok emin konuştu oda profesör zaten . Şimdi perinatolog a yönlendirdi .oda haftasını doldursun tam herşeyi görürüz dedi

Merhaba oncelikle cok gecmiş olsun. Pes in tedavisi var ameliyat ve alçı ile düzeliyor. Benim kızım da doğdugunda bacakları içe dönüktü muayene edildi ileri düzey değil kendiliğinden düzelir demişti düzeldi de cok şükür. Cok arastırmıştım o yüzden cok ileri düzeylerin bile düzeldigini okumuştum
İnşallah canım biz de öyle diyoruz inşallah hafif düzeydir diye

Back
X