- Emoji Skoru
- 567
- Puanlar
- 43
Nerede otuyorsun canım istanbulda ssvd nin kendi poliklinikleri var ayrıKızlar SSVD için perinatolojiye randevu alsam neden geldin der mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerede otuyorsun canım istanbulda ssvd nin kendi poliklinikleri var ayrıKızlar SSVD için perinatolojiye randevu alsam neden geldin der mi
Ara ara yokluyor şükür kalmadı fazlaYa mide bulantısı geçenler var mı? Prilam içerken iyiyim bıraktugım an hop geliyor ya![]()
Eğer bu bebekse çok değişik bişey,bi de bu bebeği büyüyünce saha net hissedicem böyle elimin altından bişey kayıyomuş gibi çok değişik ama güzel bişi gibi hissettim bugün anlamdıramıyorumYa özelden değil de devletten devam etmek istiyorum ama maalesef devlet kabul etmiyor. Yinede sormak istiyorum
Aldım 25i için randevu. Bakalım ne diyecek
İnşallah. Hissetmeyincede insan kötü oluyor
Hahaha ben kızımda iki hafta bağırsak hareketlerini bebek sanmıştım.![]()
Darısı başımaAra ara yokluyor şükür kalmadı fazla
Hayırlısı olsun cnm ya erkekte olsa kızda olsa rabbim sağlıkla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip eylesin ama biran önce öğrenmek istiyorum evde her gün cinsiyet kavgası çıkmaya başladı büyük kızım erkek olsun diyor ortanca kızım kız diyor kaynana erkek diyor benim ana kız diyor arada bir atışmalar da başladı bakalım ne olacakErkeğe benziyor sankı
Önceki doğumla şimdiki doğumun arasına bakıyorlar cnm birde riskli görüyorlar içinde her hangi bir kanama olursa normal doğumda karın kasları çok sıkıyorsun çünkü benim arkadaşımda 5 yıl aradan sonra hamile kaldı oda normal istedi ama ne devlette nede özel de önermediler yine sezeryan olduKızlar SSVD için perinatolojiye randevu alsam neden geldin der mi
Benim hala tam gaz devam cnm ilaç da fayda etmiyor zeytin peynir yediğim tek şey oldu resmenYa mide bulantısı geçenler var mı? Prilam içerken iyiyim bıraktugım an hop geliyor ya![]()
Patates haşla üzerine kekik o da iyi geliyor canımBenim hala tam gaz devam cnm ilaç da fayda etmiyor zeytin peynir yediğim tek şey oldu resmençocuk simsiyah zeytinyağı gibi doğacak
İkili yaptırdınmı doktor bi tahminde bulunmu ve cinsiyet için ne zman gideceksin ikimiz aynıyız 28 de gideceğim bendeHayırlısı olsun cnm ya erkekte olsa kızda olsa rabbim sağlıkla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip eylesin ama biran önce öğrenmek istiyorum evde her gün cinsiyet kavgası çıkmaya başladı büyük kızım erkek olsun diyor ortanca kızım kız diyor kaynana erkek diyor benim ana kız diyor arada bir atışmalar da başladı bakalım ne olacakvallahi anası benim benden başka herkes isim konusunda hak sahibi şuanda
tabi onlar öyle sanıyor ben yine eşimle ortak karar verip onu koyarım
Ay ben de bütün gün bu his vardı çok değişik bişey çok hoşuma gitti nedeni umarım bebeğimdirDarısı başımabende sağ tarafta ara ara seğirme gibi birşey hissediyorum ama emin değilim
![]()
Bence artık kesin bebek ya çünkü hep aynı yerde ara ara oluyor özellikle sağa üzerine yattığımdaAy ben de bütün gün bu his vardı çok değişik bişey çok hoşuma gitti nedeni umarım bebeğimdir![]()
Bi düşündüğünde çok korkunç ama çok güzel olan tek his bu galibaBence artık kesin bebek ya çünkü hep aynı yerde ara ara oluyor özellikle sağa üzerine yattığımda![]()
Canım Perinatoloji'ye direkt randevu alamıyorsun. Önce Kadın Doğum'a randevu alıyorsun, onlar alan açıyor, ondan sonra Mhrs'te Perinatoloji seçeneği çıkıyor diye biliyorum. Perinatoloji'ye randevu aldığında da önce genel poliklinikte değerlendirip sonra SSVD polikliğine yönlendiriyorlar.Kızlar SSVD için perinatolojiye randevu alsam neden geldin der mi
Canım karışık benim o iş.Nerede otuyorsun canım istanbulda ssvd nin kendi poliklinikleri var ayrı
Evet garip bir his ama sonrası çık güzelEğer bu bebekse çok değişik bişey,bi de bu bebeği büyüyünce saha net hissedicem böyle elimin altından bişey kayıyomuş gibi çok değişik ama güzel bişi gibi hissettim bugün anlamdıramıyorum![]()
4.5 yıl var arada canım. Yapan var ama maddi gücümü aşıyor.Önceki doğumla şimdiki doğumun arasına bakıyorlar cnm birde riskli görüyorlar içinde her hangi bir kanama olursa normal doğumda karın kasları çok sıkıyorsun çünkü benim arkadaşımda 5 yıl aradan sonra hamile kaldı oda normal istedi ama ne devlette nede özel de önermediler yine sezeryan oldu
Ben ilk çocuğumu 18 de hissetmiştim16. Haftadayım hareket hissetmek istiyorum artık hisseden var mı hemen anlaşılabiliyor mu bebiş olduğu ayırt edilebiliyor mu![]()
Alınıyor canım. Dün aldım randevu. Gideceğim hastanede öyle bir bölüm yık zatenCanım Perinatoloji'ye direkt randevu alamıyorsun. Önce Kadın Doğum'a randevu alıyorsun, onlar alan açıyor, ondan sonra Mhrs'te Perinatoloji seçeneği çıkıyor diye biliyorum. Perinatoloji'ye randevu aldığında da önce genel poliklinikte değerlendirip sonra SSVD polikliğine yönlendiriyorlar.
Canım bende konyadayım.. riskli olunca hem üniversite hastanesinde Ali acara gidiyorum hemde Medicanada Hüsnü alptekine.. senin Konya da var mı tercih ettiğin bir yerCanım karışık benim o iş.Konya ya da Eskişehir. Konya hastaneleri de özeller çok pahalı devlet sorunlu.
Evet garip bir his ama sonrası çık güzel
4.5 yıl var arada canım. Yapan var ama maddi gücümü aşıyor.
Ben ilk çocuğumu 18 de hissetmiştimbu ikinci ama hala ses yok
Alınıyor canım. Dün aldım randevu. Gideceğim hastanede öyle bir bölüm yık zaten![]()
Canım ikili test yaptırmışmıydınMerhaba arkadaşlar, bugün randevum vardı gittim. 16+3 hafalığım. Doktor bebeğin iki ayağında da çarpık ayak var dedi. Pes ekinavorus diye geçiyor. Fetal testimiz temiz gelmişti ama yine de perinatolog yönlednirdi . Belki başka bulgular bulursa amniyosentez önerilecekmiş. Aşırı üzgünüz . Böyle bir durumla karşılaşan duyan olduğunu daha önce ?
Ben de aynı sebepten önceki gün amniyosentez yaptırdım. Benim de fetal dna tarama testim temiz gelmişti. Perinatolog bana tek başına pes ekinavorus bulgusu için bile amniyosentez istenildiğini söyledi.Merhaba arkadaşlar, bugün randevum vardı gittim. 16+3 hafalığım. Doktor bebeğin iki ayağında da çarpık ayak var dedi. Pes ekinavorus diye geçiyor. Fetal testimiz temiz gelmişti ama yine de perinatolog yönlednirdi . Belki başka bulgular bulursa amniyosentez önerilecekmiş. Aşırı üzgünüz . Böyle bir durumla karşılaşan duyan olduğunu daha önce ?