Anne Grupları 2027 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    28
Kızlar istanbul Anadoluda olup hangi hastaneye gidiyorsunuz özel devlet

Ya özelden değil de devletten devam etmek istiyorum ama maalesef devlet kabul etmiyor. Yinede sormak istiyorum 🥺

Aldım 25i için randevu. Bakalım ne diyecek

İnşallah. Hissetmeyincede insan kötü oluyor

Hahaha ben kızımda iki hafta bağırsak hareketlerini bebek sanmıştım. 🤣
Eğer bu bebekse çok değişik bişey,bi de bu bebeği büyüyünce saha net hissedicem böyle elimin altından bişey kayıyomuş gibi çok değişik ama güzel bişi gibi hissettim bugün anlamdıramıyorum 😂

Erkeğe benziyor sankı
Hayırlısı olsun cnm ya erkekte olsa kızda olsa rabbim sağlıkla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip eylesin ama biran önce öğrenmek istiyorum evde her gün cinsiyet kavgası çıkmaya başladı büyük kızım erkek olsun diyor ortanca kızım kız diyor kaynana erkek diyor benim ana kız diyor arada bir atışmalar da başladı bakalım ne olacak 🙄🙄🙄 vallahi anası benim benden başka herkes isim konusunda hak sahibi şuanda 🤣🤣 tabi onlar öyle sanıyor ben yine eşimle ortak karar verip onu koyarım

Kızlar SSVD için perinatolojiye randevu alsam neden geldin der mi
Önceki doğumla şimdiki doğumun arasına bakıyorlar cnm birde riskli görüyorlar içinde her hangi bir kanama olursa normal doğumda karın kasları çok sıkıyorsun çünkü benim arkadaşımda 5 yıl aradan sonra hamile kaldı oda normal istedi ama ne devlette nede özel de önermediler yine sezeryan oldu

Ya mide bulantısı geçenler var mı? Prilam içerken iyiyim bıraktugım an hop geliyor ya 🤮
Benim hala tam gaz devam cnm ilaç da fayda etmiyor zeytin peynir yediğim tek şey oldu resmen 🤣🤣🤣 çocuk simsiyah zeytinyağı gibi doğacak

16. Haftadayım hareket hissetmek istiyorum artık hisseden var mı hemen anlaşılabiliyor mu bebiş olduğu ayırt edilebiliyor mu🥹

Benim hala tam gaz devam cnm ilaç da fayda etmiyor zeytin peynir yediğim tek şey oldu resmen 🤣🤣🤣 çocuk simsiyah zeytinyağı gibi doğacak
Patates haşla üzerine kekik o da iyi geliyor canım

Hayırlısı olsun cnm ya erkekte olsa kızda olsa rabbim sağlıkla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip eylesin ama biran önce öğrenmek istiyorum evde her gün cinsiyet kavgası çıkmaya başladı büyük kızım erkek olsun diyor ortanca kızım kız diyor kaynana erkek diyor benim ana kız diyor arada bir atışmalar da başladı bakalım ne olacak 🙄🙄🙄 vallahi anası benim benden başka herkes isim konusunda hak sahibi şuanda 🤣🤣 tabi onlar öyle sanıyor ben yine eşimle ortak karar verip onu koyarım
İkili yaptırdınmı doktor bi tahminde bulunmu ve cinsiyet için ne zman gideceksin ikimiz aynıyız 28 de gideceğim bende

Ay ben de bütün gün bu his vardı çok değişik bişey çok hoşuma gitti nedeni umarım bebeğimdir 😂
Bence artık kesin bebek ya çünkü hep aynı yerde ara ara oluyor özellikle sağa üzerine yattığımda😆😆

Kızlar SSVD için perinatolojiye randevu alsam neden geldin der mi
Canım Perinatoloji'ye direkt randevu alamıyorsun. Önce Kadın Doğum'a randevu alıyorsun, onlar alan açıyor, ondan sonra Mhrs'te Perinatoloji seçeneği çıkıyor diye biliyorum. Perinatoloji'ye randevu aldığında da önce genel poliklinikte değerlendirip sonra SSVD polikliğine yönlendiriyorlar.

Nerede otuyorsun canım istanbulda ssvd nin kendi poliklinikleri var ayrı
Canım karışık benim o iş. 😢 Konya ya da Eskişehir. Konya hastaneleri de özeller çok pahalı devlet sorunlu.
Eğer bu bebekse çok değişik bişey,bi de bu bebeği büyüyünce saha net hissedicem böyle elimin altından bişey kayıyomuş gibi çok değişik ama güzel bişi gibi hissettim bugün anlamdıramıyorum 😂
Evet garip bir his ama sonrası çık güzel 😅
Önceki doğumla şimdiki doğumun arasına bakıyorlar cnm birde riskli görüyorlar içinde her hangi bir kanama olursa normal doğumda karın kasları çok sıkıyorsun çünkü benim arkadaşımda 5 yıl aradan sonra hamile kaldı oda normal istedi ama ne devlette nede özel de önermediler yine sezeryan oldu
4.5 yıl var arada canım. Yapan var ama maddi gücümü aşıyor.
16. Haftadayım hareket hissetmek istiyorum artık hisseden var mı hemen anlaşılabiliyor mu bebiş olduğu ayırt edilebiliyor mu🥹
Ben ilk çocuğumu 18 de hissetmiştim 🥹 bu ikinci ama hala ses yok
Canım Perinatoloji'ye direkt randevu alamıyorsun. Önce Kadın Doğum'a randevu alıyorsun, onlar alan açıyor, ondan sonra Mhrs'te Perinatoloji seçeneği çıkıyor diye biliyorum. Perinatoloji'ye randevu aldığında da önce genel poliklinikte değerlendirip sonra SSVD polikliğine yönlendiriyorlar.
Alınıyor canım. Dün aldım randevu. Gideceğim hastanede öyle bir bölüm yık zaten 🥺

Canım karışık benim o iş. 😢 Konya ya da Eskişehir. Konya hastaneleri de özeller çok pahalı devlet sorunlu.

Evet garip bir his ama sonrası çık güzel 😅

4.5 yıl var arada canım. Yapan var ama maddi gücümü aşıyor.

Ben ilk çocuğumu 18 de hissetmiştim 🥹 bu ikinci ama hala ses yok

Alınıyor canım. Dün aldım randevu. Gideceğim hastanede öyle bir bölüm yık zaten 🥺
Canım bende konyadayım.. riskli olunca hem üniversite hastanesinde Ali acara gidiyorum hemde Medicanada Hüsnü alptekine.. senin Konya da var mı tercih ettiğin bir yer

Merhaba arkadaşlar, bugün randevum vardı gittim. 16+3 hafalığım. Doktor bebeğin iki ayağında da çarpık ayak var dedi. Pes ekinavorus diye geçiyor. Fetal testimiz temiz gelmişti ama yine de perinatolog yönlednirdi . Belki başka bulgular bulursa amniyosentez önerilecekmiş. Aşırı üzgünüz . Böyle bir durumla karşılaşan duyan olduğunu daha önce ?

Merhaba arkadaşlar, bugün randevum vardı gittim. 16+3 hafalığım. Doktor bebeğin iki ayağında da çarpık ayak var dedi. Pes ekinavorus diye geçiyor. Fetal testimiz temiz gelmişti ama yine de perinatolog yönlednirdi . Belki başka bulgular bulursa amniyosentez önerilecekmiş. Aşırı üzgünüz . Böyle bir durumla karşılaşan duyan olduğunu daha önce ?
Canım ikili test yaptırmışmıydın

Ben de aynı sebepten önceki gün amniyosentez yaptırdım. Benim de fetal dna tarama testim temiz gelmişti. Perinatolog bana tek başına pes ekinavorus bulgusu için bile amniyosentez istenildiğini söyledi.
Önce detaylı ultrasona kadar bekleyip öyle vermeyi düşündüm ama gebelik haftası ilerledikçe rahim kasılmalarına sebep olma ihtimali var amniyosentezin. Üstelik nipt taraması ile bakılan şeylerden zaten şüphelenmiyorum dedi doktor. Tüm bunların rahim içindeki duruş pozisyonundan kaynaklı olması da mümkün ama bunu amniyosentez yapmadan bilmek mümkün değil.

Back
X