Anne Grupları 2027 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    28
Merhaba kızlaaar 💕💕

Ben tam buralardan ayrılmışken Süpriz bi gebelikle geri geldim :anneadayı:bir düşük bir kimyasal dört tüp bebek derken bi tane oğluşum var 13 aylık. Kaç sene uğraşıp bebek olmayınca oğlumdan bi sene sonra korunmayalım zaten olmuyor deyiverdikki ne görelim :anneadayı: ben gene ihtimal vermiyordum da eşim test aldı bi gün geldi baktım daha c kırmızı olmadan t kopkoyu kırmızı ben şok tabi eskiden beri görmediğim bi manzara hemen test yanlıştır diyip bi tane daha yaptırdım o da aynı olunca kdoğum randevusu aldım. Velhasıl 6+6 da hem bebişi hem kalp atışını duyduk. Tahmini doğumu uygulama 2 Nisan diyor ama mart sonu da olabilir çünkü ilk doğumum sezeryan o yüzden ben buralarda yerimi alayım dedim iki tarafı da takip edicem :D @CipisS

Bu arada doktorum nipt test önerdi sizden yapan yaptıran ya da fikri olan varsa duymak isterim bacılarım
İşte burada 🤩 @CipisS

Ay ilkinden alışkınım 😅 eşim çok masraf çıkmayacak diye seviniyor 😅😅
Ahh bu babalar 😆😆 eşim hep kız istemem diyen biriydi hamile olduğumu duyduğundan beri kızım olacak diye deli divane 😆😆 bir pipi görürsek benden çok o böyle olacak 😳😳

@minikbirevhanimi canım bilgilerini vermek istersen ekleyeyim tabloya ☺️
Kese haftası
Kalp haftası
Sat
Tahmini doğum
canım listede ben de yokum sanırım, 41 yaş, 3 bebek, Kese ve Kalp Atışı 6+2 sat 30/06/2026 tahmini doğum 15 mart cinsiyet belli değil

Kızlar 14+5teyim bugün iş yerindeyken karnımda pıt pıt bişey hissettim, bağırsak hareketi sandım ama sonra bişey kaydı gibi hissettim sonra bir daha pıt pıt etti. Hemen ablama sordum o da bu haftalarda o şekilde hissedilirmiş hareketler, eğer doğruysa ilk defa bugün hareketini hissettim 🫠 sizlerde oldu mu böyle bir şey ay çok heyecanlandım ben

Kızlar 14+5teyim bugün iş yerindeyken karnımda pıt pıt bişey hissettim, bağırsak hareketi sandım ama sonra bişey kaydı gibi hissettim sonra bir daha pıt pıt etti. Hemen ablama sordum o da bu haftalarda o şekilde hissedilirmiş hareketler, eğer doğruysa ilk defa bugün hareketini hissettim 🫠 sizlerde oldu mu böyle bir şey ay çok heyecanlandım ben
Bende geçen hafta olmuştu böyle. Bu hafta ses Seda yok 🥲

Beniöde oldu kontrole doktora sordum doktor bebeği tam ters yönde gösterdi bu ara hiçbirsey yok

Kızlar SSVD için perinatolojiye randevu alsam neden geldin der mi

Kızlar SSVD için perinatolojiye randevu alsam neden geldin der mi
Bence demez, zaten detaylı ultrason sonucunda her şey yolundaysa vajinal doğum bir seçenek olabiliyor. Kesin karar vermek için erken diyebilir sadece.

Bende geçen hafta olmuştu böyle. Bu hafta ses Seda yok 🥲
Ben 13. Haftadan beri hissediyorum ama arada tamamen kayboluyor gibiydi. Uzun saatler hiç hissetmiyordum. Plesantam rahmin ön duvarında o yüzden oluyormuş. Daha da büyüyüp güçlendiklerinde daha düzenli hissederiz inşallah.

Kızlar ben bugün karnımda bol bol seyirme hissettim. Eğer bu bebekse ilk defa böyle hissediyorum 😂

Bence demez, zaten detaylı ultrason sonucunda her şey yolundaysa vajinal doğum bir seçenek olabiliyor. Kesin karar vermek için erken diyebilir sadece.
Ya özelden değil de devletten devam etmek istiyorum ama maalesef devlet kabul etmiyor. Yinede sormak istiyorum 🥺
Hayır canım neden desin ki zaten ayrıntılı da geliyor bence zamanı
Aldım 25i için randevu. Bakalım ne diyecek
Ben 13. Haftadan beri hissediyorum ama arada tamamen kayboluyor gibiydi. Uzun saatler hiç hissetmiyordum. Plesantam rahmin ön duvarında o yüzden oluyormuş. Daha da büyüyüp güçlendiklerinde daha düzenli hissederiz inşallah.
İnşallah. Hissetmeyincede insan kötü oluyor
Kızlar ben bugün karnımda bol bol seyirme hissettim. Eğer bu bebekse ilk defa böyle hissediyorum 😂
Hahaha ben kızımda iki hafta bağırsak hareketlerini bebek sanmıştım. 🤣

Ya mide bulantısı geçenler var mı? Prilam içerken iyiyim bıraktugım an hop geliyor ya 🤮

Back
X