Anne Grupları 2027 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    8
Sefaf ise normal bir akıntıdır bende hala oluyor doktor problem yok demişti

sindirim yavaşladığı için hazımsızlık oluyor bu yüzden bulanıyor bence. Bende de o şekilde çünkü
çözümü de katı ve sıvı aynı anda tüketmeyerek buldum su içerken de içine limon vs atıyorum bulantıyı engelliyor fikir olsun size de

Ben aslında katı sıvıyı Aynı anda almıyorum atıyorum mesela bi meyve bile atsam ağzıma midem bulanıyor bıktım mide bulantısından gerçekten

benim de cok kotu durumda bulantilarim, gecen hafta acillik olacaktim neredeyse. prilam da iciyorum bu arada ama hic fayda etmiyor. genelde az az sik sik ye derler, iste bastirsin diye beyaz leblebi ye, soguk su ic vs. fayda etmedi mi hicbiri etmiyor, bende maalesef en azindan.

Aynıda ben hıcbısekılde fayda etmıyot artık sabhaları sureklı kusuruyorun akşama kadarda ogurmekle gecıyor bıran olsun bulantım gıtmıyor yedıgımden ıctıgımden hıcbıse anlamadım cunku ıyemıyorumda

Benim de neredeyse 11 oldu ama her gün 4 prilama rağmen bi gün iyiyim bi gün bulantıdan bir şey yiyemiyorum ya da kusuyorum doktorun ye dediği hiç bir besini tüketemiyorum gerçekten çok yorucu bir süreç

umarim 3. ay bitince hafifler ve kaybolur cogunlukla oyle oluyor bu arada, azicik daha sabir. benim maalesef ilk gebeligimde de yaklasik alti ay surmustu, yine oyle olur diye korkuyorum da, korkunun ecele faydasi yok tabii. bebislerimiz saglikli olsun da. yiyemiyorum diye cok uzulme bu arada, ilk aylarda kilo veren cok hamile oluyor. zaten bebisler mevcut degerlerimizden besleniyorlar basta. ilerleyen zamanlarda da duzeliyor cogunlukla, o zaman bol bol yeriz.

Benim de neredeyse 11 oldu ama her gün 4 prilama rağmen bi gün iyiyim bi gün bulantıdan bir şey yiyemiyorum ya da kusuyorum doktorun ye dediği hiç bir besini tüketemiyorum gerçekten çok yorucu bir süreç
heh benim de oyle iste. maksimumda kullaniyorum ama sadece istifra etmeme engel oluyor, onun disinda full bulanti. her sey berbat kokuyor, her seyden midem bulaniyor. ama az once de yazdim, ilk baslarda kilo veren cok gebe oluyor, bizim mevcut degerlerimizden beslendikleri icin bebislerimize zararli degil bu durum. bi’ eksiklik gorurse doktorlar takviye veriyorlar zaten.

Her hamılelık aynı olmaz dıyoalrya ınsallah tez zamanda gecer senınde evet bazencanım sıkılıyır cocuga besın gıtmıyorsa dıye ama kandan beslemıyomus bu aylarfa beb zaten kılolu gebe kaldım 92 ıdım 88 e düşmüşum ogrendıgımden buyana 2 haftada genede zor kılo verıyorum bu kafar yememeye ıste bıyle bır sacma vucud dırenclı

amin insallah

yok yok hic oyle dusunme, sadece doktora gittiginde soylersin zaten kilo verdigini, ihtiyac duyarsa kan istiyorlar, orada degerlerine bakiyor, eksik bir sey varsa onun icin takviye veriyor vitamin gibi. yoksa cok var bizim gibi. hem kilolu hamile kaldim diyorsun mesela, belki de boylesi daha saglikli olur senin icin, bizim gormedigimiz bir hayir vardir diyorum ben hep. ama tabii cooook zor orasini cok cok iyi anliyorum, bugun aksam zar zor bir corba icebildim mesela, yemege asla dokunamadim. acim da ama yiyemiyorum.

Eevt gercekten cok zor bu arada hıc aclık hıssetmıyırun ben hep tokum nasıl oluyosa kılo vermek ıyı ona sevınıyorum ama dıger turku aksama kadar hasatın cıkıyor allah herkese yardın etsın

Çok sağolun kızlar çok şükür gayet iyi geçti randevu. kanama alanı vs yok dedi. 11+2 diyordum 11+5 le uyumlu dedi hatta cinsiyet bile söyledi %75-80 kız bebismis tüm o hurafe inançlar tuttu gibi

Ay inanmıyorum harika haber sağlıkla gelsin kızçemiz

Canım maşallah öncelikle bebişe sağlıj sorunun mu vardı da bunları yasakladı doktorun. Ben de ikinci trimesterda hamile pilatesine başlamak istiyorum kısmetse

Evet benim sabah bulantılarım yok mesela ama ne yersem yiyeyim bulanıyorum

Benim de hep hafif ıslaklık oluyor hep akıntım oluyor ama renksiz dediğin gibi aynı su.

Geçmiş olsun korkmuşsundur nefessizlij çok fena Allah korusun canım bana ilk gebelikte neredeyse baştan sona hep vajinal baktı doktorum problem olmaz ama spekulum da ne alaka abartmış yuh

Çok geçmiş olsun Spekulum tamamen yasaklansın ya nefret ediyorum
Ah ah o evhamlar bitmiyor ki.. benim de arada sancı giriyor kasıklarıma çok korkuyorum o an bişey olacak diye

Çok sağol canım gerçekten insanın aklından neler geçiyor yorumun içimi rahatlattı ay evet ya abarttı kalkıp gidiyordum tam sonra neyse onu kullanmiyim dedi
Çok geçmiş olsun Spekulum tamamen yasaklansın ya nefret ediyorum
Ah ah o evhamlar bitmiyor ki.. benim de arada sancı giriyor kasıklarıma çok korkuyorum o an bişey olacak diye
bende ya nefret ediyorum o kadar çok vajinal muayene oldum ki berbat bisey bizim evhamlar doğana kadar sürecek sanırım

`