Anne Grupları 2027 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    8
Canım çok üzgünüm.. seni hep cennette bekleyen bir miniğin olacak.. Rabbim sağlıkla bir bebek nasip etsin inşallah sabırlar diliyorum..

Bu bebis bana erkek geldi tamamen kese şekline göre yorum yapıyorum valla benimkinde tuttu çünkü yuvarlak olursa kız bu şekilde olurda erkek diyorlar genelde
Benim 2 kız var onların yuvarlaktı bunun şekli yamuk ahahahaj

Canım başın sağolsun Allah sabır versin yerini doldursun inşallah

Çok geçmiş olsun canısı tekrarı olmasın inşallah .
Oyy allahım yesinler hareketlerini pek şeker oluyorlar ya

Mesajı yeni görüyorum inan çok üzüldüm rabbim kolaylıklar versin yerini doldursun inşallah

Başınız sagolsun

Ben Başınsağalsın diyenlerdenim .. Rabbim sabırlar versin arkadaşım yanındayım sana kocaman sarılıyorum acını yürekten paylaşıyorum

Başınız sağ olsun

Herkese huzurlu günler
13+0ım bugün geçen hafta fetal dna vermiştim. Dün sonuçlandı. Çok şükür hiçbir sorun yok. Doktor ultrasonda baktığında erkek bu yanılmam ben deyip gerçekten kesin konuşmuştu, çıkıntı var gibi şeyler söylemişti. Ama fetal dna sonucunda kız olduğunu söyledi. Bu sonuç sizce kesin midir? Doktora güvenim de kalmadı açıkçası

Selam kızlar sanırım kaşıntım var dış yüzeyde mantar olabilir. Hamilelikte başına gelen kullanılan herhangi bir krem yada doğal ürün var mı?

Fetal dna daha güvenilir geliyo bana sonuçta direkt dnasına bakıyolar bebeğin erken haftalarda ultrasonda yanılma payı yüksek bence

Hayırlı olsun Fetal dna yanilmaz diye düşünüyorum

Fetal dna daha güvenilir geliyo bana sonuçta direkt dnasına bakıyolar bebeğin erken haftalarda ultrasonda yanılma payı yüksek bence

Evet mantıken daha güvenilir ama doktor da öyle kesin ve emindi ki kendinden bakalım

Selam kızlar Bende bu sabah sonunda Fetal dna verdim. Ama cinsiyeti sadece doktora söylüyorlarmış bir sonraki kontrol Ekim sonun doğru o zamana kadar bekleyeceğiz mecbur sağlıklı olsunda

Benim doktorum gelmene gerek yok whatsapptan haberleşiriz demişti. Öyle de oldu, hemen sonuç çıkınca cinsiyeti sordum mesaj attı. Bence siz de öyle yapın beklemeyin

Fetal yanılmaz ama erken haftalarda doktorlar yanılabilir benim kızımda da 12 haftalıkken çıkıntı vardı erkeğe benziyo demişti 16 haftalık kontrolde kesin kız olarak anlaşıldı. Zaten cinsel organlar 16 hafta civarı tamamen gelişmiş oluyor.. doktora bu yüzden güven kırılmaz ama ya cinsiyet en önemsiz şey aslında..

Selam kızlar Bende bu sabah sonunda Fetal dna verdim. Ama cinsiyeti sadece doktora söylüyorlarmış bir sonraki kontrol Ekim sonun doğru o zamana kadar bekleyeceğiz mecbur sağlıklı olsunda
doktorun numarasını verdiyse sana , gitmeden önce sorup öğrenebilirsin illa randevu gününü beklemene gerek yok

öncelikle tebrik ederim , sonuçlarına da şükür..
fetale güven , erken haftada doktor tabiiki yanılabilir en az 14-16. haftayı bekliyorlar genelde net söylemek için eğer test falan yapılmadıysa

Çok üzüldüm . Başınız sağolsun. İçinizdeki heyecan ve merakın yerini üzüntüye bırakması eminim zordur ancak eski yorumlarınızdan gördüğüm kadarıyla bir evladınız daha var ona sarılın en iyi o gelecektir. ve bu üzüntüyü daha öncede yaşamış ama ümidini kaybetmemiş güçlü ümitli bir kadınsınız bence. Allah size sağlıklı hayırlı bir evlat daha nasip etsin gönlünüzdeki gibi. Hepimiz bu dünyada mutluluk ve üzüntü arasında yaşıyoruz. Size çok sevgiler ve dualar

`