Canım çok üzgünüm.. seni hep cennette bekleyen bir miniğin olacak.. Rabbim sağlıkla bir bebek nasip etsin inşallah sabırlar diliyorum..kizlar bugun fetal dna vermek icin doktora gittim fakat maalesef bebegimin kalbi durmus. bir turlu tabloya kendimi ekletmeye hazir hissetmiyordum, demek ki bu nedenleymis.
hepinize saglikli hamilelikler diliyorum, saglikla alin bebislerinizi kucaginiza.
Benim 2 kız var onların yuvarlaktı bunun şekli yamuk ahahahajBu bebis bana erkek geldi tamamen kese şekline göre yorum yapıyorum valla benimkinde tuttu çünküyuvarlak olursa kız bu şekilde olurda erkek diyorlar genelde
Canım başın sağolsun Allah sabır versin yerini doldursun inşallahkizlar bugun fetal dna vermek icin doktora gittim fakat maalesef bebegimin kalbi durmus. bir turlu tabloya kendimi ekletmeye hazir hissetmiyordum, demek ki bu nedenleymis.
hepinize saglikli hamilelikler diliyorum, saglikla alin bebislerinizi kucaginiza.
Çok geçmiş olsun canısı tekrarı olmasın inşallah .Haklısın canım ama işte o bogulma anımı görsen korkunctu Allahtan eşim evdeydi oda hemlick manevrası yapamıyor bisey olur diye sırtıma vurdu bir kaçama bir önceki gün doktora gittiğimde bebeğin hareketini görememiştim o sıra uyuyor muydu neyse. Dün acilde doktor gösterdi elleri kolları nasıl hareket ediyor çok hoş ya
Mesajı yeni görüyorum inan çok üzüldüm rabbim kolaylıklar versin yerini doldursun inşallahkizlar bugun fetal dna vermek icin doktora gittim fakat maalesef bebegimin kalbi durmus. bir turlu tabloya kendimi ekletmeye hazir hissetmiyordum, demek ki bu nedenleymis.
Başınız sagolsunkizlar bugun fetal dna vermek icin doktora gittim fakat maalesef bebegimin kalbi durmus. bir turlu tabloya kendimi ekletmeye hazir hissetmiyordum, demek ki bu nedenleymis.
Ben Başınsağalsın diyenlerdenim .. Rabbim sabırlar versin arkadaşım yanındayım sana kocaman sarılıyorum acını yürekten paylaşıyorumkizlar bugun fetal dna vermek icin doktora gittim fakat maalesef bebegimin kalbi durmus. bir turlu tabloya kendimi ekletmeye hazir hissetmiyordum, demek ki bu nedenleymis.
Başınız sağ olsunkizlar bugun fetal dna vermek icin doktora gittim fakat maalesef bebegimin kalbi durmus. bir turlu tabloya kendimi ekletmeye hazir hissetmiyordum, demek ki bu nedenleymis.
Fetal dna daha güvenilir geliyo bana sonuçta direkt dnasına bakıyolar bebeğinHerkese huzurlu günler
13+0ım bugün geçen hafta fetal dna vermiştim. Dün sonuçlandı. Çok şükür hiçbir sorun yok. Doktor ultrasonda baktığında erkek bu yanılmam ben deyip gerçekten kesin konuşmuştu, çıkıntı var gibi şeyler söylemişti. Ama fetal dna sonucunda kız olduğunu söyledi. Bu sonuç sizce kesin midir? Doktora güvenim de kalmadı açıkçası
Hayırlı olsunHerkese huzurlu günler
13+0ım bugün geçen hafta fetal dna vermiştim. Dün sonuçlandı. Çok şükür hiçbir sorun yok. Doktor ultrasonda baktığında erkek bu yanılmam ben deyip gerçekten kesin konuşmuştu, çıkıntı var gibi şeyler söylemişti. Ama fetal dna sonucunda kız olduğunu söyledi. Bu sonuç sizce kesin midir? Doktora güvenim de kalmadı açıkçası
Fetal dna daha güvenilir geliyo bana sonuçta direkt dnasına bakıyolar bebeğinerken haftalarda ultrasonda yanılma payı yüksek bence
Selam kızlarBende bu sabah sonunda Fetal dna verdim. Ama cinsiyeti sadece doktora söylüyorlarmış bir sonraki kontrol Ekim sonun doğru o zamana kadar bekleyeceğiz mecbur sağlıklı olsunda
Fetal yanılmaz ama erken haftalarda doktorlar yanılabilirHerkese huzurlu günler
doktorun numarasını verdiyse sana , gitmeden önce sorup öğrenebilirsin illa randevu gününü beklemene gerek yokSelam kızlarBende bu sabah sonunda Fetal dna verdim. Ama cinsiyeti sadece doktora söylüyorlarmış bir sonraki kontrol Ekim sonun doğru o zamana kadar bekleyeceğiz mecbur sağlıklı olsunda
öncelikle tebrik ederim , sonuçlarına da şükür..Herkese huzurlu günler
Çok üzüldüm . Başınız sağolsun. İçinizdeki heyecan ve merakın yerini üzüntüye bırakması eminim zordurkizlar bugun fetal dna vermek icin doktora gittim fakat maalesef bebegimin kalbi durmus. bir turlu tabloya kendimi ekletmeye hazir hissetmiyordum, demek ki bu nedenleymis.