Anne Grupları 2027 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    8
Kızlar baş dönmesi yaşayan var mı? Sabahtan başladı hala geçmedi. Sadece uzandığımda geçiyo normal mi bu kadar uzun sürmesi ?

tansiyon düşüklüğünden kaynaklı olabilir hiç bakıyor musun tansiyonuna
Bakmadım ama genelde düşük seyrediyo tansiyonum. Bu tansiyon düşüklüğünde olan göz kararmalı bi baş dönmesi de değil aslında beynimin içi sallanıyo gibi

Canım beni koy 7 haftalık çıktı ultrasona göre son adet tarihime görede 7+5

Canım tablodaki diğer bilgileri de yazarsan ekleyeyim tabloya.

Herkese huzurlu günler ✨💝
13+0ım bugün geçen hafta fetal dna vermiştim. Dün sonuçlandı. Çok şükür hiçbir sorun yok. Doktor ultrasonda baktığında erkek bu yanılmam ben deyip gerçekten kesin konuşmuştu, çıkıntı var gibi şeyler söylemişti. Ama fetal dna sonucunda kız olduğunu söyledi. Bu sonuç sizce kesin midir? Doktora güvenim de kalmadı açıkçası 🤭🙈

Canım fetal dna yanılmaz sağlıkla gelsin kızçeniz ♥️

Merhaba bende nisan annesi olacağım inşallah şuan 8+1 deyim ve haftaya yani 9+3 ile 9+7 arasında tatil planımız vardı doktorum gitmemde bir sakınca olmadığını söyledi ama yine de içim rahat değil gidersem aktarmalı uçuş olucak ve 4 kez uçağa bineceğim 1 er saatlik sizce sorun olur mu daha önce bu haftalarda giden var mı? Cevap verirseniz çok sevinirim

Canım ben uçtum kaç kez hamileyken riskli bir gebeliğin yoksa bir şey olmaz Allah’ın izniyle ♥️ mümkün olan boşluklarda ayağa kalkıp vücudu hareketlendirsen yeter

Kızlar baş dönmesi yaşayan var mı? Sabahtan başladı hala geçmedi. Sadece uzandığımda geçiyo normal mi bu kadar uzun sürmesi ?

Benim oluyor ya tansiyonum düşüyor fena o zaman 😭

Sabah ezanıyla kalkıp gitmesem iyi randevu almadım kapısına dayanacağım sabah 8.30 da iyi ki evini bilmiyorum doktorun

Aşırı heyecanlı seninle kalkıp gelcem şimdi 😂😂

@tazecimenkokusu canım öncellikle başın sağolsun çok üzüldüm ne desek az ne desek boş ancak yaşayan bilir umarım Allah gönlüne ferahlık verir cennetle kavuşursun yavrunla

Back
X