ne zaman gideceksin kontrole bu haftasonu muAynen canım diycem bakalım. Bide tam 9 haftalık oluyor o gün en son hastanede muayene oldu ama hicbisey demediler bı kalbini duydum sadece o yüzden heyecanlıyım baya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zaman gideceksin kontrole bu haftasonu muAynen canım diycem bakalım. Bide tam 9 haftalık oluyor o gün en son hastanede muayene oldu ama hicbisey demediler bı kalbini duydum sadece o yüzden heyecanlıyım baya
Evet bu cumartesine zaman gideceksin kontrole bu haftasonu mu
13000tl yaptırdım ama sonuç halen gelmedi bugün 8.inci iş günü.Fetal dna veren kızlar ne kadar úcret verdiniz.
Ben de cumartesi vereceğim. Fiyat 15.500 dediler.
Geniş tarama mı temel tarama mı oluyor bilgi verdiler mi. Böyle bi fark varmış sanırım.13000tl yaptırdım ama sonuç halen gelmedi bugün 8.inci iş günü.
tansiyon düşüklüğünden kaynaklı olabilir hiç bakıyor musun tansiyonunaKızlar baş dönmesi yaşayan var mı? Sabahtan başladı hala geçmedi. Sadece uzandığımda geçiyo normal mi bu kadar uzun sürmesi ?
Temel tarama benimki. geniş tarama filan istemedim. Normal standart olanı.Geniş tarama mı temel tarama mı oluyor bilgi verdiler mi. Böyle bi fark varmış sanırım.
Her senden bildirim gelince heyecanla bakıyorum çıktı sonucum yazacaksın diyeTemel tarama benimki. geniş tarama filan istemedim. Normal standart olanı.
HahahahaHer senden bildirim gelince heyecanla bakıyorum çıktı sonucum yazacaksın diye![]()
Sonucum çıktıHahahahainşallah kız. Bende bekliyom dört gözle. Sen benden önce verirsin haberi
![]()
Gözün aydın canım darısı bekleyen herkeseSonucum çıktıçok şükür sağlıklı cinsiyeti söylemediler yarın doktor söyleyecek
Amin amin inşallah çok gerildim beklerken sağlıklı olması en önemlisi gerçekten Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinGözün aydın canım darısı bekleyen herkese![]()
Çok şükür çok sevindim böyle güzel haberlerimiz artsın inşallahSonucum çıktıçok şükür sağlıklı cinsiyeti söylemediler yarın doktor söyleyecek
Gözün aydın canım çok sevindimSonucum çıktıçok şükür sağlıklı cinsiyeti söylemediler yarın doktor söyleyecek
Ben sana demedimmiSonucum çıktıçok şükür sağlıklı cinsiyeti söylemediler yarın doktor söyleyecek
Sabah ezanıyla kalkıp gitmesem iyi randevu almadım kapısına dayanacağım sabah 8.30 da iyi ki evini bilmiyorum doktorunGözün aydın canım çok sevindimrandevun kaçta
![]()
Ay inşallah aminBen sana demedimmihayırlı olsun canım çok sevindim. Darısı bana
Ben sana demedimmihayırlı olsun canım çok sevindim. Darısı bana
Bakmadım ama genelde düşük seyrediyo tansiyonum. Bu tansiyon düşüklüğünde olan göz kararmalı bi baş dönmesi de değil aslında beynimin içi sallanıyo gibitansiyon düşüklüğünden kaynaklı olabilir hiç bakıyor musun tansiyonuna
Canım beni koy 7 haftalık çıktı ultrasona göre son adet tarihime görede 7+5
Herkese huzurlu günler
13+0ım bugün geçen hafta fetal dna vermiştim. Dün sonuçlandı. Çok şükür hiçbir sorun yok. Doktor ultrasonda baktığında erkek bu yanılmam ben deyip gerçekten kesin konuşmuştu, çıkıntı var gibi şeyler söylemişti. Ama fetal dna sonucunda kız olduğunu söyledi. Bu sonuç sizce kesin midir? Doktora güvenim de kalmadı açıkçası![]()
Merhaba bende nisan annesi olacağım inşallah şuan 8+1 deyim ve haftaya yani 9+3 ile 9+7 arasında tatil planımız vardı doktorum gitmemde bir sakınca olmadığını söyledi ama yine de içim rahat değil gidersem aktarmalı uçuş olucak ve 4 kez uçağa bineceğim 1 er saatlik sizce sorun olur mu daha önce bu haftalarda giden var mı? Cevap verirseniz çok sevinirim
Kızlar baş dönmesi yaşayan var mı? Sabahtan başladı hala geçmedi. Sadece uzandığımda geçiyo normal mi bu kadar uzun sürmesi ?
Sabah ezanıyla kalkıp gitmesem iyi randevu almadım kapısına dayanacağım sabah 8.30 da iyi ki evini bilmiyorum doktorun