21 aralıktan once soylemelı mıyım? Lutfen fıkır verın..

"kız basına " yakıstırmanız bence cok yanlıs. Evet ben de sızın gıbı kızların acılmasını dogru bulmuyorum fakat artık benım kendı durumumdan sıkılmıs olmam benı buna yonlendırıyor sadece fıkır almak ıstıyorum bende.

Senin yazdıkların çok mu mantıklı ki cevaplar mantıklı ya da mantıksız olsun? Sen çok mantıklı düşünebilecek kapasitede bir insan olsan böyle bir konu açmazsın..ilkönce kendini tart.
Çok akıllı olduğun belli:)

Hoşlandığım kişiye açılayım mı? bir konu açmamışsın ki?
21 aralığa inan bir kişi olarak sonra onu bir daha göremezsem..diye devam ediyor sonra da ..kıyamete inanmıyorum ki fikir istiyorum ...
diyorsun..Yani ne dediğini sen de bilmiyorsun..
Cevap yazanlara da saçma sapan diyorsun..

Benim netten birşey araştırmama gerek yok..Sen araştır sana lazım..

Ama kabahat sen de değil haklısın bir yerde, senin gibi aklı bir karış havada olanlara vakit ayıranlarda..

dusunduklerımle yazdıklarım kkesınlıkle celıskısız. Ayrıca bu denli saygısız konusamazsın tamam mı ailem hakkında ? Sızde sızın aılenıze sorsanıza senı bır kabıleden falan alıpta evlat falan mı edınmısler merak ettım.. Ayrıca sızın ogutlerınıze ıhtıyacım yok bana ben ıstemeden ogut veremezsınız. Umarım gayet acık olmustur

ben olumden bahsetmedım en basından berı fotondan bahsedıyorum. Evet olum yok o zaman neden bunu buraya yazdın dıyorsun cunku dunyanın bahsedılen sekılde DEGISEBILECEGINI dusunuyorum ha yok degısmez o zaman bılemem orasıda allahın takdırı.evet dınlerıne kıtaplarına gore yasıyoruz ama tamamen baglı kalmak yanlıs oldugunu belırtıyorum. Bı anlamı var hayatımızın ama bır seye baglı kalıp ozgurce (ozgurlugu yanlıs anlamayın) yasayamadıktan sonra neye yarar

kıyamet konusunda cok haklısınız evet ama benım dedıgım sey kıyamet degıl yoksa cok haklısınız :)

ıste bızım mılletımız :) evet bılen bırıne gore mantıklı. Tabı bılmeyen ne anlasın haklısın. Evet benım mantık kapasıtem genıs ama senın bunu anlamaya kapasıten yeter mı orasını bılemem. 21 aralıgın bır kıyamet gunu olmıycagını cok bılen bırı olsan bılırdın sanıyorum o yuzden neymıs? Bılmedıgımız seylere yorum yapmıyormusuz. Bana onerdıgınız tavsıyeyı sıze sıddetle onerırım belkı bıraz aydınlanırsınız ufkunuz genıslerde bu kalıplardan cıkamayan dusuncelerınız bıraz olsun degısır. Keske sızınde aklınız bır karıs havada olsada bıraz medenıyet ogrensenız :)

Soleme zaten bısı kopacaksada kopmaz artık:)

aman cool konuşayım diye berbat ettin cümleni, sizi seni karıştı birbirine fıkraya döndün artık..

tatlım sen okuduğunu anlayabiliyo musun, ilkokulu bitirebildin mi? benim sözlerimde ailene bi saygısızlık var mı tekrar aç gözlerini oku bakiiim: '' o zaman seni yetiştirenlere elin adamına ilanı aşk edeyim mi diye bi sor''

neresi seni rahatsız etti tatlım?

oysa sen bana terbiyesizlik yapmış bulundun, son mesajınla gerçekten haddini aştın .. bu ne sefalettir senin ruhundaki .. gözlerinle beyninin arasındaki bağlantıya bile müdahale etmiş..
sana kimse öğüt veremez, boşa gider .. vahh sana !

canım ınternet ortamında cool takılmaya calısacak kadar hıc dusmedım :) ıster sız derım ıster sen. Senı nıye rahatsız ettı bu kadar anlayamadım? Okudugumu gayet anlıyorum ona gorede cevap verıyorum ama tabı her ınsanın anlayamaması gayet dogal, bunun ıcın once bır kapasıte olması gerekır. Evet aılem hakkında o tur hıtap seklın saygısızca. Tabı sız ne anlarsınız saygıdan, olmayınca olmuyor. Sen haddını en basından berı asıyorsun ve artık benımde asmam gerekıyordu ve astım bu kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…