21 aralıktan once soylemelı mıyım? Lutfen fıkır verın..

BadRomanc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
151
0
46
Eskişehir
Cok hoslandıgım bırı var dershanede ve malum ben 21 aralıga ınanıyorum. Sızce 21 aralık gunu gelmeden once ona soylemelı mııyım duygularımı? Bıdaha goremeyebılırım ve keske demekten kendımı yerım bıtırırım bunalıma gırerım

21Aralık'a inanan biri olarak o gün kıyametin kopacağını da (!) bilyorsundur.
Kıyamet koparsa zaten yaşayacağın bi pişmanlığın da olmaz

ahhahahah allah bilir cnm inanma böle şeylere:) hoşlandığın biri senden hoşlanıyormu hayatında biri varmı eğer yoksa sölemende bir sakınca yok bence:))

Yarın ne olacağımız belli değilken 21 aralığı beklemek neden?

21 aralık kehanetine inanmayan biri olarak kaygılanma derim onu daha çok göreceksin.ama rahatlamak istiyorsan söyle kurtul..

21 aralıkta olacak olan tek şey k.validemin bize gelmesi,işte ben kıyamet diye buna derim!

şu koskoca kk da bir ben yaşıycam kıyameti,siz korkmayın

Son düzenleme:
21 aralığın saçma olduğunu düşünen biri olarak, küçük kıyametimizin ne zaman geldiğini bilmiyoruz der ileride pişman olmazsanız söyleyin gitsin. (ama ben karşı taraftan beklemeyi seçerdim)

geçmiş olsun

Bence sen ask mesk isleriyle ugrascagina Kuran-i kerim kitabini acta oku sana tavsiyemdir..

Inancsiz olanlarin anlattiklarina inanmaman gerek inancliysan ALLAH'in varligini yüceligini biliyorsan.
ALLAH'tan baska kimse birseyi önceden bilemez heleki kiyameti hic
.

tatlım inanma böyle hurafe şeylere yaa.hz.peygamberimiz bile bilemiyoken kıyamet gününü biz aciz kullar nasıl bilelim.

Eğer 21 aralığa inanıyosan,zaten sonrası olmayacak.Yani yiyip bitireceğin bir benliğin olmayacak.

eğer bir insana karşı hissinizi söyleyebilecek cesaretiniz varsa ve bir gün söylemeden ölürsem diye korkuyorsanız; 21 Aralık ı beklemeyin...
o güne inanan bir insan değilim ama ölüme inanırım...

ne zaman geleceği belli değil.. Allah göstermesin kimin önce gideceği de belli değil...
belli bir güne inanmak yerine kadere inanın ve söyleyecekseniz gidip söyleyin... 21 değil 19 olsun... şu dakika şu saniye olsun...
aldığınız nefese şükür....

21 aralık...
Enteresan ama bir şey demeyeceğim.
Sadece şunu merak ettim, o güne inanıyorsunuz da 1 saat sonrasının garanti olduğuna da mı inanıyorsunuz?
Böyle bir tebligat mı geçti elinize de, bu özgüvenli duruş ve kendinizi şartlama durumu mevcut?
Orayı anlayamadım...

Son düzenleme:
ahhahahah allah bilir cnm inanma böle şeylere:) hoşlandığın biri senden hoşlanıyormu hayatında biri varmı eğer yoksa sölemende bir sakınca yok bence:))

ben kotu bır seye ınanmıyorumkı :) bılmıyorum hoslanıp hoslanmadıgını ama sureklı bakısıyoruz. Facebookunada baktım bır sey yazmıyordu ama

Kesinlikle söyle..
Hatta bence söylemekle kalma evlenme de teklif et..için de kalmasın..

Söylemezsen kıyametten sonra öbür tarafta yani neden söylemedim diye pişmanlık duyarsın..az zaman kaldı acele et canım.

söyleme tabi...dişilik bu değildir ...dişilik söyletmektir....o kadar kolay olmayın yahuu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…