Hakkinizda hayirlisi olsun ben ilk adimi erkegin atmasindan yanayim istiyorsa tipis tipis gelir baskasi kapmadan..
Bide bu 21 aralik konusuna her ne manada olursa olsun inanlari yadirgiyorum.. Neden insanimiz müslüman halki inanirki bizimle ayni dine inanmiyan olmiyan insanlarin dediklerine?
Onlar neden bilsinki bilmedigimiz gücleri flnmi var? okadar sey söyleyindi 2000 yili 2006 yili vs. icin ama birsey oldumu yok??
Bunlara inanarak ister istemez dinimize inancimizi sarsiyoruz.. oysaki gülüp gecmemiz lazim okadar sey biliyorlarsa dinizimi gercekten bir ALLAH'in var oldugunu bilmiyorlar arastirmiyorlar?
inanin anlam veremiyorum isleri gücleri sadece olay yaratmak insanlari korkutmak..
Ben bu durumlari görünce kiyametin yaklastigina inaniyorum..
Bence insanları dinine gore ayırmanız yanlıs. Onlar dedi diye inanıyoruz diye bir şey asla yok olamazda zaten ama şölede bişey var herşeyi bulan o insanlar değil mi ? her şeye bir çözüm geliştiren hastalıkların çözümünü bulan vs vs. o insanlar değil mi ? o zaman onlar buldu diye bunlarada inanmıyalım. Tabi ben asla bu foton kusagı onlardan cıktı diye inananlardan degilim yanlis anlamasılmasın. Herkes için en hayırlısı olur umarım ne diyelim
hayır olmaz canım.. senin benim irademe göre olmaz bu işler.. ha olan da var; bak incil e ne doğru ne yanlış belli değil.. gücü yeten herkes kendi mantığına uygun değişiklikler yaptığından mütevellit orjinalinden eser yok.. spor olsun diye yazılmamış kitap, açıp bakarsan bilirsin.. bizimkinde gökyüzünden toprağa bilmen gereken her şey için bi ipucu bulabilirsin..
ha bu arada ''siz'' diye hitap etmek saygı göstergesi değil benim için.. yazılarındaki saygısız imaları anlayabilmek için yılmaz özdil olmaya gerek yok..
Yarisini bile okumadan sunu demek istiyorum direk.. Onlari yaratan ALLAH degilmi o akli verende hicbirseyi kendileri yapmiyorlar özel gücede sahip degiller.. ozaman zamanida durdursunlar ozaman ölümünde önüne gecsinler herseyi yapabiliyorlarmisya
hala böyle şeylere inananlar var hayret birşey ya gülüyorum sadece .!
Ben diğer yorumlarımdada belirttiğim gibi kıyametın kopacagına falan ınanmıyorum belki arastırsanız bilirdiniz 21 aralık kıyamet değil , foton kusagının baslangıcı. Kıyametin kopup kopmıycağını ne ben ne siz hiç kimse bilemez.Bismillahirrahmanirrahim:
" İnsanlar sana kıyametin vaktini soruyorlar. De ki: Onun ilmi ancak Allah katındadır. Ne bilirsin, belki de kıyamet yakında gerçekleşir."
Ahzab Suresi 63.
Düşüncene saygı duyuyorum, ama lütfen böyle şeyler beyinlerimizi yıkamasına izin verme. Biz ozaman onlara göremi yaşıyoruz.
O zaman bizlerin ölüm tarihinide açıklasınlar. Kıyametin kopacağına dair kuran-ı kerimde ayet var. bunu herkes biliyor dindar olanda olmayanda.
Bakın, size Kıyametin günü niçin açıklansın??? Bunu niçin kendinize sormuyorsunuz??? Kıyametin ne anlama geldiğini, niçin var olduğuna dair araştırmalarınız varmı?
Bence önce onu araştırın! Kıyamet niçin kopacak?
Hem arkadaşım, kıyamet kopmadan söylesen ne yazar söylemesen ne yazar! Kıyamet günü insan Anne babasını tanımayacak. İnan bana herkes kendi derdine düşecek.
Allah doğrudan ayırmasın Aminnn!
Cok hoslandıgım bırı var dershanede ve malum ben 21 aralıga ınanıyorum. Sızce 21 aralık gunu gelmeden once ona soylemelı mııyım duygularımı? Bıdaha goremeyebılırım ve keske demekten kendımı yerım bıtırırım bunalıma gırerım
Evet onları yaratanda Allah. onlar bizim müslüman halktan fARKLI OLARAK at gözlüklerini çıkarıp geniş açılı görebiliyorlar. Ve bu arada hiç söylemediğim bahsetmediğim şekilde kendinize göre saçma sapan yorumlar çıkarıyorsunuz. Ne diyim canınız sağolsun :)
bahsettigin bu foton kusagıda gezegenlerin aynı hizaya gelmesiyle olusucak deniliyor dna larda degişim cakraların acılması telepati telekinezi gibi yeteneklerin var olcagı one suruluyor hatta daha da abartıp duyanın bu sekilde sonunun gelecegide soyleyenler var yani her kafadan bir ses cıkıyor ve bu gezegenler daha oncede aynı hizaya gelmis ve biz hala aynı sekilde yasıyoruz..yani demem o ki 21 aralık gelmeden soyliyim falan filan diye kendini sartlama birsey olcagı yok zaten o gun beklemeni tavsiye ediyorum bu konuyla ilgili:26:
Aynen öyle, kimse bilemez diyorsun. Ama Mayer Takvimine inanılırmı? demekki sen inanıyorsun ki, şimdiden endişeye kapılıyorsun.
Hadı 21. olan oldu diyelim, senin tek derdin hoşlandığın kişiye açılmakmı?? kusura bakma ama, benim ondan önce daha farklı endişelerim olurdu.
Biraz sert çıkışıyormuşum gibi gelebilir, sakın öyle anlaşılmasın.
Gün gelecek ahirette hepimiz tek tek sorguya çekileceğiz, Allah C.C. şöyle söylecektir: Akıl verdim kullan diye
Ama maalesef çoğumuz bu Beyni aklı kullanmaya korkuyor, halbuki bunun yan etkisi yoktur :))
Düşüncelerine saygı duyarım, tekrardan belirtmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?