21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

Selam kizlar, ben az once dayanamayip erken hamilelik testi yaptim evde idrardan , silik bile cikmadi benim galiba olmadi yine , cok canım sıkıldı , bugün 7.gün idi ... 5.gün dondurulmus embriyo transfer edilmisti 2 tane

Selam kizlar, ben az once dayanamayip erken hamilelik testi yaptim evde idrardan , silik bile cikmadi benim galiba olmadi yine , cok canım sıkıldı , bugün 7.gün idi ... 5.gün dondurulmus embriyo transfer edilmisti 2 tane
Üzülme daha belli olmaz 11. Gün idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan var

Valla cnm benim bugün çok ağrım var kasıklarımda ve sancı gibi batmalarım var aşağdan yürürken bile cnm acıyı hayırlısı bakalım

Benimde çok ağrım var özellik alt karın bölgemde ara ara giren ağrı oluyor akan bişi varmis gibi birde sol kasık bölgem sürekli ağrıyor adet zamanında yaklasinca tedirgin olmaya başladım iyice

Ananas bnde yedim birde protein ağırlıklı besleniyorum yumurta kesin yiyorum çay açık ( günde en fazla iki kez denildi ) iç dediler. kafein ve şekerli bir şeyler tüketmiyorum ki kahve çok severim dayaniyorum

Merhaba kızlar 21 Eylül 3.gun cift embriyo ile beklemedeyim Hikayemi yazıp ortamı negatif yapmak istemiyorum pozitif düşünelim pozitif olsun.İnsallah bir gün pozitif sonuclarimizi aldigimizda ben neler cektim bir bilseniz diye baslarim Bilm kaçıncı deneme de olsa şu son günler hiç geçmiyor maalesef .Hepimize sabır diliyorum şu günlerde

Kızlar benim de transferimin 3. Günü . Bir önceki kimyasal oldu onda tutunduğunu hissetmiştim , bu kez hiçbir belirti yok sanırım yine olmadı

Batmalar çekmeler elektrik çarpma gibi aşırı belirgin şeyler oldu uykumdan uyanmıştım kaç kere göğüslerimde damarlanma başlamıştı . Bu kez ufacık bile bişey yaşamadım . 5. Gün embriyosu ilk 3 gün yerleşmeye çalıştığı için belirtiler de bu günler de hissedilir . Hatta 6. Gün kanda ve idrar da pozitif çıkmıştı . Ki bu defa gebelik aşısı bile yapıldı ama insan hisseder ya olmadı sanırım

O kadar ümitsiz olmayın. Biraz kullandığımız ilaçlardan, biraz kendimizi çok dinlediğimizden biraz da gebelik belirtileri gereği olan şeyler yaşıyoruz bence. Hissetmemiş olmanız negatif olduğu anlamına gelmez. Şu anda öyle bir karamsarlığa kendinizi düşürmek için çok erken. Gebelik aşısı ne acaba? Ben pek araştırmadım öyle şeyler.

Valla bir çok çeşidi olan bir şey sanırım embriyonun tutunmasını ve gelişmesini kolaylaştırıyormuş, bir önceki kimyasal olunca doktorum bu kez bunu önerdi yapıldı rahimden . Bakalım bir etkisi olacak mı göreceğiz .

Hoşgeldin cnm inşallah pozitifi görürüz biz 10. Gün hep birlikte erken gebelik testi yapıcaz evde sende bizle yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…