- 30 Haziran 2018
- 505
- 975
- 53
- Konu Sahibi zumramirza
-
Günde 3 kez birer tane progestan fitil kullanıyorum canımSızıyı progestan mı yapıyo acaba bnde aynıyım fitil kullanıyo msn sen canım
Üzülme daha belli olmaz 11. Gün idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan varSelam kizlar, ben az once dayanamayip erken hamilelik testi yaptim evde idrardan , silik bile cikmadibenim galiba olmadi yine , cok canım sıkıldı , bugün 7.gün idi ... 5.gün dondurulmus embriyo transfer edilmisti 2 tane
Valla cnm benim bugün çok ağrım var kasıklarımda ve sancı gibi batmalarım var aşağdan yürürken bile cnm acıyı hayırlısı bakalımUmarım dediğin gibi olur cnm.cok okudum burda 12.güne kadar çıkmayıp idrar da kanda pozitif alan.belki kanda var değer düşük olduğu icin idrara geçmemiştir. Böyle umut ediyorum
Yok estağfurullah önemli değil.ben de yeniyim oyuzden bilemedim cnm.kusuruma bakma ltfen.sen ne durumdasın iymisin ?
moralinizi bozmayin çok çok erken suanda. Oncekinde ne gibi belirtileriniz olmuştu?Kızlar benim de transferimin 3. Günü . Bir önceki kimyasal oldu onda tutunduğunu hissetmiştim , bu kez hiçbir belirti yok sanırım yine olmadı
Beni çağırmadılar canımKizlar birsey sormak istiyorum transfer sonrasi 5.gunde sizi e2 progesteron ve tsh tahlili için çağırdılar mi?
Birçok kişiyi çağırmamislar sanırım değerleri soracaktım bilgisi olan varsa diyeBeni çağırmadılar canım
O kadar ümitsiz olmayın. Biraz kullandığımız ilaçlardan, biraz kendimizi çok dinlediğimizden biraz da gebelik belirtileri gereği olan şeyler yaşıyoruz bence. Hissetmemiş olmanız negatif olduğu anlamına gelmez. Şu anda öyle bir karamsarlığa kendinizi düşürmek için çok erken. Gebelik aşısı ne acaba? Ben pek araştırmadım öyle şeyler.Batmalar çekmeler elektrik çarpma gibi aşırı belirgin şeyler oldu uykumdan uyanmıştım kaç kere göğüslerimde damarlanma başlamıştı . Bu kez ufacık bile bişey yaşamadım . 5. Gün embriyosu ilk 3 gün yerleşmeye çalıştığı için belirtiler de bu günler de hissedilir . Hatta 6. Gün kanda ve idrar da pozitif çıkmıştı . Ki bu defa gebelik aşısı bile yapıldı ama insan hisseder ya olmadı sanırım
Benim dondurulmuş embriyolardı belki o yüzden de olabilir ya da her doktorun her kişiye uyguladığı prosedür farklı olduğu için de olabilir canımBirçok kişiyi çağırmamislar sanırım değerleri soracaktım bilgisi olan varsa diye
Aa çok mutlu oldum şu an. Rahim sola kaydı falan diye düşünmeye başlamıştım nerdeyseSol tarafta hissediyorum canım da önce yazanlarda hep solda hissettiklerini yazmışlardı
Hoşgeldin cnm inşallah pozitifi görürüz biz 10. Gün hep birlikte erken gebelik testi yapıcaz evde sende bizle yapabilirsinMerhaba kızlar 21 Eylül 3.gun cift embriyo ile beklemedeyimHikayemi yazıp ortamı negatif yapmak istemiyorum pozitif düşünelim pozitif olsun.İnsallah bir gün pozitif sonuclarimizi aldigimizda ben neler cektim bir bilseniz diye baslarim Bilm kaçıncı deneme de olsa şu son günler hiç geçmiyor maalesef .Hepimize sabır diliyorum şu günlerde
Beni çağırmadılar cnmKizlar birsey sormak istiyorum transfer sonrasi 5.gunde sizi e2 progesteron ve tsh tahlili için çağırdılar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?