- 18 Temmuz 2020
- 2.059
- 7.669
- 108
- Konu Sahibi zumramirza
-
Günde 3 kez birer tane progestan fitil kullanıyorum canım
Kızlar benim de transferimin 3. Günü . Bir önceki kimyasal oldu onda tutunduğunu hissetmiştim , bu kez hiçbir belirti yok sanırım yine olmadı
Daha 3. Gün diyorsun çok erken ayrıca hepsinde aynı olcak diye birşey yok canım şimdiden durduk yere moralini bozma benceKızlar benim de transferimin 3. Günü . Bir önceki kimyasal oldu onda tutunduğunu hissetmiştim , bu kez hiçbir belirti yok sanırım yine olmadı
Hayır canım progestanı fitil olarak kullanıyorum iğne olarak sadece prolutexprogestan iğnesi de vuruluyo musun canım ?
Canım tutunduğunu hissetmek diye bişey yok yani tutunmanın belli bi belirtisi yok. Hiç bişey hissetmeyip çift embriyo tutan bi sürü insan var. Zaten hissedilen şeyler de yüzde doksan ilaçlardan yani hiç sıkma canını pozitif düşün.
Hoşbuldum canim 1 Ekim benim test günüm dr um 10.gun yaptiriyor bana. Bebeklerimizle birlikte yasayacagimiz güzel gunleri Rabbim göstersin hepimize.Allahım Ol desin OLSUN inşallahHoşgeldin cnm inşallah pozitifi görürüz biz 10. Gün hep birlikte erken gebelik testi yapıcaz evde sende bizle yapabilirsin
İnşallah cnm o zaman bizle aynı gün kandan test yapacaksın hadi hayırlısı bakalımHoşbuldum canim 1 Ekim benim test günüm dr um 10.gun yaptiriyor bana. Bebeklerimizle birlikte yasayacagimiz güzel gunleri Rabbim göstersin hepimize.Allahım Ol desin OLSUN inşallah
Aynen canımİnşallah cnm o zaman bizle aynı gün kandan test yapacaksın hadi hayırlısı bakalım
Perşembe günü 1ndeKızlar biz hangi gün test yapıyorduk yaa zaman geçmiyorr
Canım bariz net çizgi hayırlı olsun Rabbim devamını getirsin insallahşimdi ekledim ama akşam olduğu için foto net değil..ama tabii silik çok ikinci çizgi..yorum sizin..yani çok silik oldugu için ben de yorum yapamıyorum aslında
Canım bariz net çizgi hayırlı olsun Rabbim devamını getirsin insallah
Ben görüyorum canım ve bence o çokta silik değilşimdi ekledim ama akşam olduğu için foto net değil..ama tabii silik çok ikinci çizgi..yorum sizin..yani çok silik oldugu için ben de yorum yapamıyorum aslında
Bende bugün transfer oldum arkadaşlar, hayırlısı olsun bakalım. Her anı heyecanlı
Yaa kızlar yapmayın inşallah..ama dediğim gibi 4 5 saat sonra öyle çıktı anca..gerçi testi pek sevmedim eski testlerden ..inşallah dediğiniz gibidir..allahım herkese nasip etsin..olmazsa da tekrar deneyeceğiz..Ben görüyorum canım ve bence o çokta silik değil
İçini ferah tut bebisin el sallıyor şimdi rahatca test gününü bekle canımGerçekten miiiii..ya ben sağol ama bu teste şuan güvenemem ..çünkü bu ilk 5 10 dakkada görünmedi kaç saat sonra böyle oldu yalan değil..ama inşallah hepimizin olur ya inşallah..çok sağol canım..kanda görmeden inanamıcam galiba..bi de sonraki günlerde bakmak lazım..ayy içime su serptin yahu çok sağol..inşallah hepimizin dilediği olsun..
Rabbim güzelce büyümesini nasip etsin bebisin ya da bebislerinin canım.Simdi asıl zor kisim sabirla bekleme kısmı benden tavsiye oyalanacak bir şeyler bul yoksa surekli düşünüyor insan ne oldu ne olacak diyeBende bugün transfer oldum arkadaşlar, hayırlısı olsun bakalım. Her anı heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?