21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

Amiin kuzum Allah isteyen herkese nasip etsin Kan tahliline kadar kesin bir şey söyleyemiyoruz ama senin şu gördüğün hayalet çizgiyi bile görmek için ne kadar çok bekledim

şimdi ekledim ama akşam olduğu için foto net değil..ama tabii silik çok ikinci çizgi..yorum sizin..yani çok silik oldugu için ben de yorum yapamıyorum aslında
Valla bende gördüm çokta silik değil canım inş netleşir hergün tekrarla testini inşallah tutunmuştur

Hanımlar benim de transferimin 3. Günü bugün. Ama 2 gündür ağzımın hic tadı yok. Su bile acı acı geliyor. Hasta gibiyim. Hiç bisey yemek canım istemiyor. Bi sürü hazırlık yapmıştım kuru incir, hurma, meyve.. Transferden sonra güzel beslenecektim ama yemeği bile zor yiyorum. Korona mı oluyorum yoksa ilaçlar mı beni bu hale getiriyor anlamadım. Sizde böyle miydiniz

Canım öncelikle hoşgeldin benim hiç böyle birşeyim olmadı inş korona değildir hemen kötü düşünme ama bence doktora gitmelisin

Canım öncelikle hoşgeldin benim hiç böyle birşeyim olmadı inş korona değildir hemen kötü düşünme ama bence doktora gitmelisin
Ilacimin bi tanesine kortizon varmış. Bi tanesi ınsulin direncim olduğu için aldığım ağır bir hap. Onun dışında günde 4 tane progesteron fitil ve 1 kere de iğnesini yapıyorum...

Canım ilaçların sende ki etkisi olabilir herkesde farkli oluyor ben de aksine ne bulsam yiyorum iştah tavan ve bunu strese bağlıyorum.Aci tat olayo ara ara oldu ben de de onu ilaclara bağlamıştım ama .Dur aman korona felan o eksik kalsın yok yok korona felan değil rahat ol canım.ya stresten ya da ilaclarin sendeki etkisi

Kızlar benim 3. Gün embriyosu ve bugün 4. Günüm sabah dayanamayıp test yaptım. Ilk 10 dk da böyle oldu sizce ilaçların etkisi mı

Eklentiler

• 20200929_092328.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar , dün yaptigim idrar testinde birsey cikmamisti yazmistim, atmadim cope bugun tekrar baktim cok silik bir cizgi daha var ,ama ustunden 1 gun gecti , boyle birsey olabilir mi ?

Kızlar , dün yaptigim idrar testinde birsey cikmamisti yazmistim, atmadim cope bugun tekrar baktim cok silik bir cizgi daha var ,ama ustunden 1 gun gecti , boyle birsey olabilir mi ?
Kaçıncı günün canım? Kaçıncı gun embriyosuydu.Burda ne desek havada kalır şimdi dilerim bebislerin el sallıyordur en iyisi tekrarla testini ilk idrarla .Normalde sen de biliyorsundur ki sonradan çıkan sonuclar güven vermiyor derler. Hepimiz bir umut arıyoruz.Ben de artık tecrübeli tüpçü olarak 7. Ve 8.gun yaptim test cizgi namına bir şey yok attim çöpe bugünkunu atmim hemen dur bende bakayım sonra.

Bugün 8.gunum test yapmamayi da denedim test günümü de bekledim.Sonra baktım artık yapsam da ayni yapmasam da dünden başladım.Bagisiklik yapti sanirim tek cizgiyi gorsem de daha erken idrara gecmedi diyorum umut fakirin ekmegi Belli bir denemeden sonra değişik bir psikolojiye bürünüyor insan maalesef daha gercekciyim.Hic bir belirti aramiyorum ve olan her belirtinin psikolojik ve ilaclardan oldugunu da bilmiyorum artık.Yine de bilincaltimiz bir ışık bir umut aramaya devam ediyor.Boyle yazdigima bakmayin ama inaniyorum her sey guzel olacak.Negatif olmanin hiç bir faydasi yok aksine pozitif düşününce zaman daha da cekilir oluyor.Rabbim anne oldugumuz günleri gostersin bize

Evet 10. Günü bugün
Evet 10. Günü bugün
Az daha sabır canım ben biraz gercekciyim artık bu konularda yasadiklarimdan 4.gun erken .Ama bu pozitif olmayacak anlamina gelmez kesinlikle.igne etkisi 1-2gune tamamen gecmis olacak.Bakacaksin o çift cizgi gercekten seninle Güzel düşün o teste baktikca bile icinde umut ışıkları çoğalsın

2 gün sonra tekrarlarım ama bunu görmeye ihtiyacım vardı. Iğneler ilaçlar çok canımı acıtır oldu artik

Dün 7.gündü canim , 5.gün embriyosu idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…