- Konu Sahibi zumramirza
-
Amiin kuzumYaa kızlar yapmayın inşallah..ama dediğim gibi 4 5 saat sonra öyle çıktı anca..gerçi testi pek sevmedim eski testlerden ..inşallah dediğiniz gibidir..allahım herkese nasip etsin..olmazsa da tekrar deneyeceğiz..
Hayırlı uğurlu olsunBende bugün transfer oldum arkadaşlar, hayırlısı olsun bakalım. Her anı heyecanlı
Valla bende gördüm çokta silik değil canım inş netleşir hergün tekrarla testini inşallah tutunmuşturşimdi ekledim ama akşam olduğu için foto net değil..ama tabii silik çok ikinci çizgi..yorum sizin..yani çok silik oldugu için ben de yorum yapamıyorum aslında
Canım öncelikle hoşgeldin benim hiç böyle birşeyim olmadı inş korona değildir hemen kötü düşünme ama bence doktora gitmelisinHanımlar benim de transferimin 3. Günü bugün. Ama 2 gündür ağzımın hic tadı yok. Su bile acı acı geliyor. Hasta gibiyim. Hiç bisey yemek canım istemiyor. Bi sürü hazırlık yapmıştım kuru incir, hurma, meyve.. Transferden sonra güzel beslenecektim ama yemeği bile zor yiyorum. Korona mı oluyorum yoksa ilaçlar mı beni bu hale getiriyor anlamadım. Sizde böyle miydiniz
Ilacimin bi tanesine kortizon varmış. Bi tanesi ınsulin direncim olduğu için aldığım ağır bir hap. Onun dışında günde 4 tane progesteron fitil ve 1 kere de iğnesini yapıyorum...Canım öncelikle hoşgeldin benim hiç böyle birşeyim olmadı inş korona değildir hemen kötü düşünme ama bence doktora gitmelisin
Kullandığın ilaçların yan etkilerine bak o zaman istersenIlacimin bi tanesine kortizon varmış. Bi tanesi ınsulin direncim olduğu için aldığım ağır bir hap. Onun dışında günde 4 tane progesteron fitil ve 1 kere de iğnesini yapıyorum...
Ben de gordum , gayet olmuş wallahi canimmm tebrik ederim seniiiiiiiiişimdi ekledim ama akşam olduğu için foto net değil..ama tabii silik çok ikinci çizgi..yorum sizin..yani çok silik oldugu için ben de yorum yapamıyorum aslında
Canım ilaçların sende ki etkisi olabilir herkesde farkli oluyor ben de aksine ne bulsam yiyorum iştah tavan ve bunu strese bağlıyorum.Aci tat olayo ara ara oldu ben de de onu ilaclara bağlamıştım ama .Dur aman korona felan o eksik kalsınHanımlar benim de transferimin 3. Günü bugün. Ama 2 gündür ağzımın hic tadı yok. Su bile acı acı geliyor. Hasta gibiyim. Hiç bisey yemek canım istemiyor. Bi sürü hazırlık yapmıştım kuru incir, hurma, meyve.. Transferden sonra güzel beslenecektim ama yemeği bile zor yiyorum. Korona mı oluyorum yoksa ilaçlar mı beni bu hale getiriyor anlamadım. Sizde böyle miydiniz
Canim 3.gun embriyosu 4.gun cok erken catlatma iğnesi vurulmus muydun?Kızlar benim 3. Gün embriyosu ve bugün 4. Günüm sabah dayanamayıp test yaptım. Ilk 10 dk da böyle oldu sizce ilaçların etkisi mı
Kaçıncı günün canım? Kaçıncı gun embriyosuydu.Burda ne desek havada kalır şimdi dilerim bebislerin el sallıyordur en iyisi tekrarla testini ilk idrarla .Normalde sen de biliyorsundur ki sonradan çıkan sonuclar güven vermiyor derler. Hepimiz bir umut arıyoruz.Ben de artık tecrübeli tüpçü olarakKızlar , dün yaptigim idrar testinde birsey cikmamisti yazmistim, atmadim cope bugun tekrar baktim cok silik bir cizgi daha var ,ama ustunden 1 gun gecti , boyle birsey olabilir mi ?
Evet 10. Günü bugünCanim 3.gun embriyosu 4.gun cok erken catlatma iğnesi vurulmus muydun?
Evet 10. Günü bugün
Az daha sabır canım ben biraz gercekciyim artık bu konularda yasadiklarimdan 4.gun erken .Ama bu pozitif olmayacak anlamina gelmez kesinlikle.igne etkisi 1-2gune tamamen gecmis olacak.Bakacaksin o çift cizgi gercekten seninleEvet 10. Günü bugün
2 gün sonra tekrarlarımAz daha sabır canım ben biraz gercekciyim artık bu konularda yasadiklarimdan 4.gun erken .Ama bu pozitif olmayacak anlamina gelmez kesinlikle.igne etkisi 1-2gune tamamen gecmis olacak.Bakacaksin o çift cizgi gercekten seninleGüzel düşün o teste baktikca bile icinde umut ışıkları çoğalsın
Dün 7.gündü canim , 5.gün embriyosu idiKaçıncı günün canım? Kaçıncı gun embriyosuydu.Burda ne desek havada kalır şimdi dilerim bebislerin el sallıyordur en iyisi tekrarla testini ilk idrarla .Normalde sen de biliyorsundur ki sonradan çıkan sonuclar güven vermiyor derler. Hepimiz bir umut arıyoruz.Ben de artık tecrübeli tüpçü olarak7. Ve 8.gun yaptim test cizgi namına bir şey yok attim çöpe bugünkunu atmim hemen dur bende bakayım sonra.
Çatlatma iğnesinin etkisi olabilir canım çünkü daha çok erken çıkması içinKızlar benim 3. Gün embriyosu ve bugün 4. Günüm sabah dayanamayıp test yaptım. Ilk 10 dk da böyle oldu sizce ilaçların etkisi mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?