- 30 Haziran 2018
- 505
- 975
- 53
- Konu Sahibi zumramirza
-
İki ihtimalde olabilir bu sabah yenileseydin tekrarKızlar , dün yaptigim idrar testinde birsey cikmamisti yazmistim, atmadim cope bugun tekrar baktim cok silik bir cizgi daha var ,ama ustunden 1 gun gecti , boyle birsey olabilir mi ?
Ama galiba yok , cunku simdi yine yaptim birsey cikmadi , dunku sanirim cok bekledigi icin oyle oldu , bence yanlis alarmDün 7.gündü canim , 5.gün embriyosu idi
Ah kuzum ahhh bizi bizden başka kimse anlamaz.O kadar iyi anlıyorum ki2 gün sonra tekrarlarımama bunu görmeye ihtiyacım vardı. Iğneler ilaçlar çok canımı acıtır oldu artik
Az daha sabır canımAma galiba yok , cunku simdi yine yaptim birsey cikmadi , dunku sanirim cok bekledigi icin oyle oldu , bence yanlis alarm
Hoşgeldin canımHanımlar benim de transferimin 3. Günü bugün. Ama 2 gündür ağzımın hic tadı yok. Su bile acı acı geliyor. Hasta gibiyim. Hiç bisey yemek canım istemiyor. Bi sürü hazırlık yapmıştım kuru incir, hurma, meyve.. Transferden sonra güzel beslenecektim ama yemeği bile zor yiyorum. Korona mı oluyorum yoksa ilaçlar mı beni bu hale getiriyor anlamadım. Sizde böyle miydiniz
Hayırlısı daha belli olmaz çıkmayabilir idrardaAma galiba yok , cunku simdi yine yaptim birsey cikmadi , dunku sanirim cok bekledigi icin oyle oldu , bence yanlis alarm
Ben inatla dayanıyorumKızlar güya 10. Gün hep birlikte yapıcaz dedik ama çoğunuz dayanamadınızkimler kaldı hiç test yapmayan bugün 8. Günümüz
Ben de daha hiç test yapmadımBen inatla dayanıyorum
Canım ne desek havada kalır çıkan da var ama erken olup cikmayan da3. Gün embriyosu 8. Gün testte çıkarmı? Silik te olsa bişeyler görme ihtimalim var mı?
Ben artık saldım sabır taşım çatladı benim o yuzden yapıyorumBen de daha hiç test yapmadım
Bende dayanıyorum heralde 3müz kaldık bitekBen inatla dayanıyorum
Bizimki de sayılmaz zaten yaaa negatif çıkıyor zaten yarin biz de yapariz sizle yineBende dayanıyorum heralde 3müz kaldık bitekuranus35 kızlar bizde yarın sabah mı yapsak ilk testimizi
Ben hiç yapmadım canım aslında yapsam mı diye düşünmedim değil ama sonuçtan korktuğum için cesaret edemiyorumKızlar güya 10. Gün hep birlikte yapıcaz dedik ama çoğunuz dayanamadınızkimler kaldı hiç test yapmayan bugün 8. Günümüz
Aynen al bendende o kadar yarın sende yap bizimleBen hiç yapmadım canım aslında yapsam mı diye düşünmedim değil ama sonuçtan korktuğum için cesaret edemiyorum
Perşembeyi beklemiyor msnzAynen al bendende o kadar yarın sende yap bizimle
Bilmiyorumki daha cvp vermediler karar vermedikAynen al bendende o kadar yarın sende yap bizimle
Bir de hangi marka testleri alıyorsunuzPerşembeyi beklemiyor msnz
Karmaşık duygular içindeyim bi tutundu benimle diyorum bi de tutunamadı gitti aani duygu değişimleri yaşıyorumBilmiyorumki daha cvp vermediler karar vermedik
Bende öyleyim hem test yapmak istiyorum hemde çıkmazsa diye korkuyorum çok değişik duygular ya bazen olacağını hissediyorum bazende olmadığınıKarmaşık duygular içindeyim bi tutundu benimle diyorum bi de tutunamadı gitti aani duygu değişimleri yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?