- 30 Haziran 2018
- 505
- 975
- 53
- Konu Sahibi zumramirza
-
Bende yok bugün alıcam sıradan bi gebelik testi erken gebelik testi alırmıyım bilmiyorumBir de hangi marka testleri alıyorsunuz
Bnde eczaneye gidicem şimdi ilaç almaya gitmişken alsam mı die düşünüyorumBende yok bugün alıcam sıradan bi gebelik testi erken gebelik testi alırmıyım bilmiyorum
Pozitif sonuçlar alırız inşallahBende öyleyim hem test yapmak istiyorum hemde çıkmazsa diye korkuyorum çok değişik duygular ya bazen olacağını hissediyorum bazende olmadığını
Aynen bende prolutex almaya gidicem testte alıcam sende al istersen gitmişkenBnde eczaneye gidicem şimdi ilaç almaya gitmişken alsam mı die düşünüyorum
Gerçekten çok heyecanlı günler geçmek bilmiyor ama çoğu gitti azı kaldı cnmMerhaba kızlarbende 22 eylülde transfer oldum doktorum 2 ekimde test için çağırdı heyecanla bekliyorum ama günler geçmiyor sanki
Canım sen nerelerdesin ya transferden sonra inzivaya çekildin galibaMerhaba kızlarbende 22 eylülde transfer oldum doktorum 2 ekimde test için çağırdı heyecanla bekliyorum ama günler geçmiyor sanki
Gerçekten çok heyecanlı günler geçmek bilmiyor ama çoğu gitti azı kaldı cnm
Bende yok bugün alıcam sıradan bi gebelik testi erken gebelik testi alırmıyım bilmiyorum
Yarın sabah ya da Perşembe sabah normal kaset test yapalım diyorum ?Bnde eczaneye gidicem şimdi ilaç almaya gitmişken alsam mı die düşünüyorum
Canım sen nerelerdesin ya transferden sonra inzivaya çekildin galiba
Yaptın mı canım sonuç ne ?Ben artık saldım sabır taşım çatladı benim o yuzden yapıyorum
AynenYarın sabah ya da Perşembe sabah normal kaset test yapalım diyorum ?
Bişey hissediyo musun peki? Nasıl geçti ilk 7 gün?Aynen öyle yaptım kuzum buraya pek girmemeye çalıştım aklıma getirmemek için. Sürekli düşünme acaba tuttu mu tutmadı mı diye dedi doktor bende buraya girince hep araştırma halinde oluyorum o yüzden girmemeye çalıştımhem korku hem heyecan bir an evvel gelse testler günlerimiz de yüzümüzü güldürse Rabbim
Bişey hissediyo musun peki? Nasıl geçti ilk 7 gün?
Cuma günü direk kan mı vereceksin?Hafif hafif aralıklı adet sancısı gibi ağrılarım oluyor. Progestan ilacından dolayı sanırım o ağrı girince böyle bir sıcak basıyor beni sonra geçiyor. Onun haricinde pskolojik olarak bir şey hissetmemeye çalışıyorum çünkü çok pozitif düşünürsem negatif çıkarsa çok çökerim. Negatif düşünürsem de beni etkilemesinden korkuyorum o yüzden nötr davranmaya çalışıyorumya da ben kafayı yedim belki de inan bilmiyorum Sen nasıl hissediyorsun?
Canım senin kaçıncı gün embriyosuydu?
Cuma günü direk kan mı vereceksin?
5. Gün cnm blastCanım senin kaçıncı gün embriyosuydu?
Senin rahat çıkar yarın bence. Benim 3. Embriyosuydu ve sizden bi gün sonra transfer oldum o yüzden test için tereddüt ettim. Yarın sabah ilk idrarla yapsan çıkar zaten Perşembe kan vereceksin bi gün öncesi. Hadi hayırlı haberler bekliyoruz5. Gün cnm blast
İnşallah bakalım hayırlısı benim doktorum 3ekime verdi kan testini yarınki sonuca göre belki erken yaptırırımSenin rahat çıkar yarın bence. Benim 3. Embriyosuydu ve sizden bi gün sonra transfer oldum o yüzden test için tereddüt ettim. Yarın sabah ilk idrarla yapsan çıkar zaten Perşembe kan vereceksin bi gün öncesi. Hadi hayırlı haberler bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?