21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

Merhaba kızlar bende 22 eylülde transfer oldum doktorum 2 ekimde test için çağırdı heyecanla bekliyorum ama günler geçmiyor sanki

Canım sen nerelerdesin ya transferden sonra inzivaya çekildin galiba

Aynen öyle yaptım kuzum buraya pek girmemeye çalıştım aklıma getirmemek için. Sürekli düşünme acaba tuttu mu tutmadı mı diye dedi doktor bende buraya girince hep araştırma halinde oluyorum o yüzden girmemeye çalıştım hem korku hem heyecan bir an evvel gelse testler günlerimiz de yüzümüzü güldürse Rabbim

Bişey hissediyo musun peki? Nasıl geçti ilk 7 gün?

Bişey hissediyo musun peki? Nasıl geçti ilk 7 gün?

Hafif hafif aralıklı adet sancısı gibi ağrılarım oluyor. Progestan ilacından dolayı sanırım o ağrı girince böyle bir sıcak basıyor beni sonra geçiyor. Onun haricinde pskolojik olarak bir şey hissetmemeye çalışıyorum çünkü çok pozitif düşünürsem negatif çıkarsa çok çökerim. Negatif düşünürsem de beni etkilemesinden korkuyorum o yüzden nötr davranmaya çalışıyorum ya da ben kafayı yedim belki de inan bilmiyorum Sen nasıl hissediyorsun?

Cuma günü direk kan mı vereceksin?

İnşallah bakalım hayırlısı benim doktorum 3ekime verdi kan testini yarınki sonuca göre belki erken yaptırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…