21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

Yarın bende yapayım sizinle testi 5.gunu embriyosu yarın 8.gunum normal teste çıkar mı ki erken gebelik testi mi almam lazım ??

şimdi ekledim ama akşam olduğu için foto net değil..ama tabii silik çok ikinci çizgi..yorum sizin..yani çok silik oldugu için ben de yorum yapamıyorum aslında

Kız bu silik değil ki bildiğin bariz net bir çizgi. Testinin markası ne? İnşaAllah kan testi gününde de güzel değerler görürsün

Galiba üçümüz kaldık bir tek Ben çıkmaz diye çok korkuyorum 3. Gün embriyosu bir de erken çıkma ihtimali de düşük

Bende varım test yapmamak için direnenlerde 5. gün embriyosu yarın yapsam sizinle birlikte görür müyüm ? Ya bir şey çıkmazsa diye korkmuyor da değilim.

12 gün sonraya niye vermişki genelde 3. Gün embriyosu test günü 12, 5. Gün embriyosu test günü 10. Gün oluyo
Benim de 3.gunu oluyor ve 10.gune veriyorlar hep test günümü.Dr a göre de değişebiliyor sanki canım. 3 yıl önce baska bir dr 12.gun istemisti mesela

Sende yap o zaman yarın sabah bizimle cnm daha erken bence ama sen bilirsin

Evet biliyorum erken ama bir umut işte belki moral olur silik de olsa belki bir şeyler görebilirim ama bir şey çıkmazsa da üzülmemem gerektiğine ikna etmem lazım kendimi yarın bende yaparım hayırlısı artık

Aynen üzülmeyeceksen yap sonra üzüntüden olacağı varsa da etkileniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…