- Konu Sahibi zumramirza
-
Galiba üçümüz kaldık bir tekBende dayanıyorum heralde 3müz kaldık bitekuranus35 kızlar bizde yarın sabah mı yapsak ilk testimizi
12 gün sonraya niye vermişki genelde 3. Gün embriyosu test günü 12, 5. Gün embriyosu test günü 10. Gün oluyoİnşallah bakalım hayırlısı benim doktorum 3ekime verdi kan testini yarınki sonuca göre belki erken yaptırırım
şimdi ekledim ama akşam olduğu için foto net değil..ama tabii silik çok ikinci çizgi..yorum sizin..yani çok silik oldugu için ben de yorum yapamıyorum aslında
Olsun yine de sende yap rahatlaGaliba üçümüz kaldık bir tekBen çıkmaz diye çok korkuyorum 3. Gün embriyosu bir de erken çıkma ihtimali de düşük
Ben normal test alıcam 2-3 tane cnmYarın bende yapayım sizinle testi5.gunu embriyosu yarın 8.gunum normal teste çıkar mı ki erken gebelik testi mi almam lazım ??
Bilmiyorum ki canım net olsun diye herhalde12 gün sonraya niye vermişki genelde 3. Gün embriyosu test günü 12, 5. Gün embriyosu test günü 10. Gün oluyo
Kızlar güya 10. Gün hep birlikte yapıcaz dedik ama çoğunuz dayanamadınızkimler kaldı hiç test yapmayan bugün 8. Günümüz
Kaçıncı gün embriyosuBen varım bugün 7. günüm hiç test yapmadım. Ama yarın dayanamayıp yapar mıyım bilemiyorum
Galiba üçümüz kaldık bir tekBen çıkmaz diye çok korkuyorum 3. Gün embriyosu bir de erken çıkma ihtimali de düşük
Kaçıncı gün embriyosu
Sende yap o zaman yarın sabah bizimle cnm daha erken bence ama sen bilirsinCanım benimde 5. gün embriyosu blast
Gecmez o günler ah ahhhhhhMerhaba kızlarbende 22 eylülde transfer oldum doktorum 2 ekimde test için çağırdı heyecanla bekliyorum ama günler geçmiyor sanki
Yapmaz olur muyum canım koskoca tek çizgiYaptın mı canım sonuç ne ?
Benim de 3.gunu oluyor ve 10.gune veriyorlar hep test günümü.Dr a göre de değişebiliyor sanki canım. 3 yıl önce baska bir dr 12.gun istemisti mesela12 gün sonraya niye vermişki genelde 3. Gün embriyosu test günü 12, 5. Gün embriyosu test günü 10. Gün oluyo
Sende yap o zaman yarın sabah bizimle cnm daha erken bence ama sen bilirsin
Ayni ay içinde ikinci 10 günlük bekleme surecindeyim ben artıkGeçmiyor vallahi
Aynen üzülmeyeceksen yap sonra üzüntüden olacağı varsa da etkileniyorEvet biliyorum erken ama bir umut işte belki moral olur silik de olsa belki bir şeyler görebilirim ama bir şey çıkmazsa da üzülmemem gerektiğine ikna etmem lazım kendimi yarın bende yaparım hayırlısı artık
İlki olmayınca hemen diğerlerini mi verdiler cnm arada dinlenmen gerekmiyomu rahmin dinlenmesi filanAyni ay içinde ikinci 10 günlük bekleme surecindeyim ben artıkbu konumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?