- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi zumramirza
-
Ayni ay içinde ikinci 10 günlük bekleme surecindeyim ben artıkbu konumdayim
Aynen üzülmeyeceksen yap sonra üzüntüden olacağı varsa da etkileniyor
Sende progestanı hem fitil hem de iğne olarak kullanıyosunAynen bende prolutex almaya gidicem testte alıcam sende al istersen gitmişken
Perşembe yapalım o zmn bi gün bi gündürYarın sabah ya da Perşembe sabah normal kaset test yapalım diyorum ?
Ben de gordum , gayet olmuş wallahi canimmm tebrik ederim seniiiiiiiii ♥♥♥♥♥♥
Kız bu silik değil ki bildiğin bariz net bir çizgi. Testinin markası ne? İnşaAllah kan testi gününde de güzel değerler görürsün
4 Eylül negatif aldım bekletmedi dr um benim biraz gecmis deneyimlerim bol olduğu icin belkide canım.Bakalim bu sefer bizi mucizeler bekliyor muİlki olmayınca hemen diğerlerini mi verdiler cnm arada dinlenmen gerekmiyomu rahmin dinlenmesi filan
Gerçekten çok heyecanlı günler geçmek bilmiyor ama çoğu gitti azı kaldı cnm
Kuzummmm benim hikayem cok uzun ondan bu rahatlığım inan cok yoruldum her şeyi gördüm geçirdim daha realistim artik Rabbim Ol derse olur .Rabbim Ol der inşallahGokkusagi renkleri senin gbi biraz rahat olabilsek keşke
Benim kafadan olun ama benim yaşadıklarımı yasamadan olun haaaYaaaa ne güzel vallahi sizin kafanızdan istiyorum bende birazcık bende böyle relax olmak istiyorum
Aslında seninki pek rahatlık gbi değil hani insan çok yorulur yıpranır ama dili herşey olacağına varır der içi içini yer ya öle bi durum gbi sakın yanlış anlama beni ❤Kuzummmm benim hikayem cok uzun ondan bu rahatlığım inan cok yoruldum her şeyi gördüm geçirdim daha realistim artik Rabbim Ol derse olur .Rabbim Ol der inşallah
Ben de gordum , gayet olmuş wallahi canimmm tebrik ederim seniiiiiiiii ♥♥♥♥♥♥
Rabbim hepimiz için ol desin olsunKuzummmm benim hikayem cok uzun ondan bu rahatlığım inan cok yoruldum her şeyi gördüm geçirdim daha realistim artik Rabbim Ol derse olur .Rabbim Ol der inşallah
Yoo yanlış anlamam kuzum haklısın aynen çünkü hepsini denedim kaygiyla bekledim ağladım nefessiz kaldim hic bir sey degismedi her sey olacagina vardı.Simdi aklima gelmiyor mu nefesim daralmiyor mu tabiki oluyor sadece artik bunun süresini kısa tutabiliyorum ve kafami baska seylerle yoneltmeyi daha iyi basarabiliyorum.Hani derler ya delilige vuruyorum tam da öyle oluyorAslında seninki pek rahatlık gbi değil hani insan çok yorulur yıpranır ama dili herşey olacağına varır der içi içini yer ya öle bi durum gbi sakın yanlış anlama beni ❤
AminnnnnnnnRabbim hepimiz için ol desin olsun
Emeklerimizin mükafatını görelim inşallah
Yoo yanlış anlamam kuzum haklısın aynen çünkü hepsini denedim kaygiyla bekledim ağladım nefessiz kaldim hic bir sey degismedi her sey olacagina vardı.Simdi aklima gelmiyor mu nefesim daralmiyor mu tabiki oluyor sadece artik bunun süresini kısa tutabiliyorum ve kafami baska seylerle yoneltmeyi daha iyi basarabiliyorum.Hani derler ya delilige vuruyorum tam da öyle oluyorpozitif dusunmekten inatla da vazgecmiyorum bu arada
Amin canım ❤AminnnnnnnnRabbim anne olduğumuz günleri gostersin bizlere
Kafayı çok taksak delirmeye kadar yolu var bunun hiç kolay süreçler değil gerçekten. Allah bizi mucizeleriyle sevindirsinBenim kafadan olun ama benim yaşadıklarımı yasamadan olun haaaben bu günlere kolay gelmedim saka bir yana böyle olmak zorundayim yoksa akıl sağlığım kalmazdi☺ Her seye ragmen her şey işin cok şükür
Ay bilmiyorum. Zaten aşırı yağmur başladı şimdi eczaneye çıkamam bana da bahane olduOlsun yine de sende yap rahatlaçıkmazsa bile sonradan çıkma ihtimali var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?