21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

Ben de gordum , gayet olmuş wallahi canimmm tebrik ederim seniiiiiiiii ♥♥♥♥♥♥

herkese çok teşekkür ederim .kızlar ama okuduğum kadarı ile testlerin güvenilirliği de değişebiliyor..yani ben mesela sabahları yapmadım hiç çünkü işe giderken moralsiz olmak istemedim. akşam yaptıklarım ne kadar doğru inşallah dediğiniz gibi olur hayal kırıklığına uğramam bir de testin buharlaşması gibi bişi olabiliyormuş..ne diim..10.gün tekrar sizlerlerle de yapacağım.inşallah doğrudur tabii..hepimize sabır ve bebek diliyorum.. sizi seviyorum çünki az emek vermiyoruz..

İlki olmayınca hemen diğerlerini mi verdiler cnm arada dinlenmen gerekmiyomu rahmin dinlenmesi filan
4 Eylül negatif aldım bekletmedi dr um benim biraz gecmis deneyimlerim bol olduğu icin belkide canım.Bakalim bu sefer bizi mucizeler bekliyor mu

Yaaaa ne güzel vallahi sizin kafanızdan istiyorum bende birazcık bende böyle relax olmak istiyorum
Benim kafadan olun ama benim yaşadıklarımı yasamadan olun haaa ben bu günlere kolay gelmedim saka bir yana böyle olmak zorundayim yoksa akıl sağlığım kalmazdi Her seye ragmen her şey işin cok şükür

Kuzummmm benim hikayem cok uzun ondan bu rahatlığım inan cok yoruldum her şeyi gördüm geçirdim daha realistim artik Rabbim Ol derse olur .Rabbim Ol der inşallah
Aslında seninki pek rahatlık gbi değil hani insan çok yorulur yıpranır ama dili herşey olacağına varır der içi içini yer ya öle bi durum gbi sakın yanlış anlama beni ❤

Aslında seninki pek rahatlık gbi değil hani insan çok yorulur yıpranır ama dili herşey olacağına varır der içi içini yer ya öle bi durum gbi sakın yanlış anlama beni ❤
Yoo yanlış anlamam kuzum haklısın aynen çünkü hepsini denedim kaygiyla bekledim ağladım nefessiz kaldim hic bir sey degismedi her sey olacagina vardı.Simdi aklima gelmiyor mu nefesim daralmiyor mu tabiki oluyor sadece artik bunun süresini kısa tutabiliyorum ve kafami baska seylerle yoneltmeyi daha iyi basarabiliyorum.Hani derler ya delilige vuruyorum tam da öyle oluyor pozitif dusunmekten inatla da vazgecmiyorum bu arada

seni tebrik ediyorum canım..harikasın..

Kafayı çok taksak delirmeye kadar yolu var bunun hiç kolay süreçler değil gerçekten. Allah bizi mucizeleriyle sevindirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…