- 26 Kasım 2019
- 141
- 291
- 33
- Konu Sahibi zumramirza
-
Aslında yazdıkların çok iyi geldi birazda rahatlamış hissediyorum kendimi güçlü bi insansın belli trbrik ediyorumYoo yanlış anlamam kuzum haklısın aynen çünkü hepsini denedim kaygiyla bekledim ağladım nefessiz kaldim hic bir sey degismedi her sey olacagina vardı.Simdi aklima gelmiyor mu nefesim daralmiyor mu tabiki oluyor sadece artik bunun süresini kısa tutabiliyorum ve kafami baska seylerle yoneltmeyi daha iyi basarabiliyorum.Hani derler ya delilige vuruyorum tam da öyle oluyorpozitif dusunmekten inatla da vazgecmiyorum bu arada
Erken gebelik testi mi yoksa normal testlerden mi yaptın canım?Yapmaz olur muyum canım koskoca tek çizgi3.gun embriyosu iki tane 8.gunum bugün bakalim yarin sabah da teste devam ☺
Ben hala kararsızım 3. Gün embriyosu diye korkuyorum. O kan tahlilini verince nasıl bekleyeceğim onu dahi bilmiyorumBende varım test yapmamak için direnenlerde5. gün embriyosu yarın yapsam sizinle birlikte görür müyüm ? Ya bir şey çıkmazsa diye korkmuyor da değilim.
Merhaba canım, hoşgeldinMrb kızlar benim de 24 eylül 3.gün çift embriyo 1.kalite konuldu 6 Ekim i bekliyorum
Ben hala kararsızım 3. Gün embriyosu diye korkuyorum. O kan tahlilini verince nasıl bekleyeceğim onu dahi bilmiyorum
Benim kafadan olun ama benim yaşadıklarımı yasamadan olun haaaben bu günlere kolay gelmedim saka bir yana böyle olmak zorundayim yoksa akıl sağlığım kalmazdi☺ Her seye ragmen her şey işin cok şükür
Amin inşallah burada herkesin bi şekilde öğrenip mutlu olduklarını görüyorum ve kendimi tutmaya karar verdim beklemesi ne zormuşMerhaba canım, hoşgeldinUmarım 6 Ekim tarihi geldiğinde beklediğin güzel habere kavuşursun
İnşallah mucizelerin seninledir canım4 Eylül negatif aldım bekletmedi dr um benim biraz gecmis deneyimlerim bol olduğu icin belkide canım.Bakalim bu sefer bizi mucizeler bekliyor mu☺
Aminnnnn canımKafayı çok taksak delirmeye kadar yolu var bunun hiç kolay süreçler değil gerçekten. Allah bizi mucizeleriyle sevindirsin
İnşallah canım isteyen herkese nasip olsun icinde de banaİnşallah mucizelerin seninledir canım
Ben aldım geldim yağmur başlamadanAy bilmiyorum. Zaten aşırı yağmur başladı şimdi eczaneye çıkamam bana da bahane oldu
Canım yaaaa az da olsa faydam olabildiyse ne mutlu banaAslında yazdıkların çok iyi geldi birazda rahatlamış hissediyorum kendimi güçlü bi insansın belli trbrik ediyorumpozitif düşünelim testlerimizde pozitif olsun
Hadi hayırlısıBen aldım geldim yağmur başlamadan
İzmitteyim bende kaç gündür çok sıcaktı ama tabi Adana nın sıcağına yetişemezHadi hayırlısıayy şu Adana ya da yagmur göndersen oralardan canım yaaa bu sıcaklarla hiç çekilmiyor beklemek
Gunlerdir yağmur bekliyorum yok yagmadi da yagmadi zaten ilaclardan ateş basıyor hararetli hararetli geziyorum evin icindeİzmitteyim bende kaç gündür çok sıcaktı ama tabi Adana nın sıcağına yetişemez
Evet ya ilaçlar çok ateş yapıyorGunlerdir yağmur bekliyorum yok yagmadi da yagmadi zaten ilaclardan ateş basıyor hararetli hararetli geziyorum evin icinde
Ben gitmedim vallaBen aldım geldim yağmur başlamadan
Burda yağmur yok ama hava çok sıkıntılı ilaçların verdiği sıkıntıyla birleşince evde gezmesiğim oda kalmadı bu arada bat ne zmn kızlarBen aldım geldim yağmur başlamadan
1 eylülBurda yağmur yok ama hava çok sıkıntılı ilaçların verdiği sıkıntıyla birleşince evde gezmesiğim oda kalmadı bu arada bat ne zmn kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?