- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi zumramirza
-
Selam canım çok az kalmış sana inşallah pozitif. Benimde haftaya pazarSelam canım o kasık ağrıları hala devam bende pazar günü test günüm hakkımızda hayırlısı
Sağol kuzumm inşallah sıkı sıkı tutunurlar. Kötü o ağrılar ama katlanıcaz mecbur canım yaaa inşallah olumlu haberi verirsin bize canım bekliyorum mutlaka yazÖncelikle bebişlerin hayırlı olsun, umarım ikiside tutunurKasık ağrıları bende de hala oluyor. Bugün transferimin 11. Günü ve teste gideceğim ☺
Evet az kaldı canım inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız. bi umutluyum bi umutsuz kullandığımız ilaçlardan mı ne sürekli değişkenimSelam canım çok az kalmış sana inşallah pozitif. Benimde haftaya pazar
İnşallah bebeklerimiz bize tutunmuş olacak ve bu günleri güzel hatırlayacağızSağol kuzumm inşallah sıkı sıkı tutunurlar. Kötü o ağrılar ama katlanıcaz mecbur canım yaaa inşallah olumlu haberi verirsin bize canım bekliyorum mutlaka yaz♥
Aynen aynen bende öyle ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum çünkü herşey için daha erken kendimi kaptırmak da istemiyorum çünkü çok üzülürüm yıkılırım o yüzden düşünmemeye çalışıyorum canımEvet az kaldı canım inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız. bi umutluyum bi umutsuz kullandığımız ilaçlardan mı ne sürekli değişkenim
İnşallah canımm inşallah Rabbim ikiz ikiz nasip etsin ikisi de tutunsun inşallahİnşallah bebeklerimiz bize tutunmuş olacak ve bu günleri güzel hatırlayacağız
Modunu düşürme hep pozitif ol ben gibi olmaAynen aynen bende öyle ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum çünkü herşey için daha erken kendimi kaptırmak da istemiyorum çünkü çok üzülürüm yıkılırım o yüzden düşünmemeye çalışıyorum canım
İşte canım daha sonra çok üzülmeyeyim diye kaptıramıyorum kendimi hayırlısı diyorum hepModunu düşürme hep pozitif ol ben gibi olma
Hayırlısı canım hepimiz için inşallah güzel haberler alır sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz. Allahım o güzel duyguyu bize de yaşatır inşallahİşte canım daha sonra çok üzülmeyeyim diye kaptıramıyorum kendimi hayırlısı diyorum hep♥
Kızlar benim 40dan 33e düştü kimsayal mı oldu şimdi
merhaba arkadaşlar bende 24 eylülde 5.gün iyi kalite embriyo transferi oldum bugün 8.günüm beniö transferden bu yana çok bel ağrım oldu acaba normal midir birde bugün normalde adet olacağım ilk gün takvimime göre sizce yarın erken gebelik testi yapsam çıkar mı yarın 9.gün oluyor şimdiden teşekkürler
cevabınız için çok teşekkürler o vakit bende yarın ilk idrarımla yapayım testi artık hakkımda hayırlısımerhaba hayırlı olsun ..benim 7.günden itibaren silik çıkmaya başladı ..ben erken gebelik korkumdan denemedim açıkçası basit testlerden aldım..bir an hayak kırıklıgı olmasın diye.. yalnız hiç bel ağrım yok ama duydugum bel ağrısı tutunma sebebi olabiliyormuş.benim alt bölge ağrım çok fazla..ara ara şiddetleniyorum..
İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürecek kuzumHayırlısı canım hepimiz için inşallah güzel haberler alır sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz. Allahım o güzel duyguyu bize de yaşatır inşallah
cevabınız için çok teşekkürler o vakit bende yarın ilk idrarımla yapayım testi artık hakkımda hayırlısıböyle adet ağrısı gibi bel ağrım o yüzden endişelendim düne kadar gögüslerimde çok hassastı bugün çok şükür iyi durumdalar prostan dex göbekten iğne vuruyorum her gün belki de onunda yan etkisi olabilir
benimde dondurulmuş 5.gün emriyosuyalnız şunu da belirteyim o vakit, benimki dondurulmuş embriyo..hani sizinki taze transfer ise, bu çatlatma iğnesi denilen iğne etkisi idrar testinde pozitif görünebiliyormus..ve etkisi kaç gün bilmiyorum..bu da hayal kırıklığı yaratabilir..sizini embriyo taze mi ? dondurulmuş mudur?
Benimde dün oldu Rabbim sağlıkla kucagımıza herkesin almayı da nasip etsin dualarda buluşalımKizlar dun transferim oldu bugun crone jeli kullanırken canım acıdı biraz normal midir
Kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün yaptın canımBnde test yaptım bugün evde kopkoyu bi tek çizgidçizgiden başka bişey yok çok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?