- 24 Ocak 2020
- 171
- 153
- 53
- Konu Sahibi zumramirza
-
Ilk başta 5 ve üzeri hamilelik sayılıyor . Sonra değer arttiyor günler geçtikçe . Bu sefer değere göre kaç haftalık onu söylüyorlar falan filan
Ama işte 5 olunca mesela doktor bu değer düşük hamile değilsin diyor..onu biz nasıl biliyoruz hangi gün kaç çıkmalı filan.karışık geliyor bana..pöff
Takibe devam dedi. Düzenli artıs yok. Kanamam yok. İlaçlarada devam. Böyle olup düzelen iyiye giden kimse yok muDüzenli artmamis gibi. Doktorunuz ne diyor bununla ilgili
Kan verdim. Benim için dua edin kızlar
Takibe devam dedi. Düzenli artıs yok. Kanamam yok. İlaçlarada devam. Böyle olup düzelen iyiye giden kimse yok mu
Benimde düzenli artmamisdi oglumda inşallah sende kavusacaksin bebegine
[/QUOTE
tam değerlerinizi hatırlıyor musunuz ?? İnşallah düzene binerBenimde düzenli artmamisdi oglumda inşallah sende kavusacaksin bebegine
Sizin değer yinede güzel artmıs. İnşallah bi mucize olurda benim değerlerde yükselir157
361
414
786
Böyle artmış sonrada yaptirmadim zaten . Hatta beni kürtaj yapacaklardı ben istemedim bekledim şükür oğluma kavustum
Benim beta duzenli artarken kaybettim bebeğimi. O yüzden bilmiyorum canım. Ama inşallah bebegin seninle kalırTakibe devam dedi. Düzenli artıs yok. Kanamam yok. İlaçlarada devam. Böyle olup düzelen iyiye giden kimse yok mu
Sizin değer yinede güzel artmıs. İnşallah bi mucize olurda benim değerlerde yükselir
TeşekkürlerMesela bugün 5 çıktı ya 2 gün sonra testi tekrarlayacaksin ya iki katı olması lazım . Öyle öyle artıyor değer düzgün artarsa sağlıklı gebelik demek
Arkadaşlar benim için de dua edin lütfen yarın kan vereceğim..az önce yine idrar testi yaptım pozitif ama kimyasaldan korkuyorum..hepimizin dilekleri gerçekleşsin
Transverin 13. Günü bugün. normalde en az % 60 artıs olması isteniyor. Ama benmki % 40 falanmıs. Bekleyip görcez dedi doktor. Ama pek umutlu değillerBenimde iki güne bir yaptırdığım değerler bunlar hiç iki katı artış yok senin kaçıncı günün
Transverin 13. Günü bugün. normalde en az % 60 artıs olması isteniyor. Ama benmki % 40 falanmıs. Bekleyip görcez dedi doktor. Ama pek umutlu değiller
Inşallah güzel haberler vereceksin . Bu arada sürekli kimyasal diyip durma nasıl düşünürseniz vücut öyle calisirmis doktora demişti bana sende pozitif düşün
Evet iki embriyo verilmisti. Dört gün sonra tekrar kan değerime bakılcak. Geçen sene kürtaj oldum. Bu sene mart ayında kimyasal gebelik gecirdm. Sonuc yine kötü olcak gibi görünüyor. O kadar modum düştü ki anlatamamSenin 2 embriyo mu transfer edildi ? Belki biri tutunmuş ama son anda vazgeçmiştir o yüzden değer böyle olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?