- 30 Haziran 2018
- 505
- 975
- 53
- Konu Sahibi zumramirza
-
Mutsuzum pazar günü tekrarla testi dedi doktor ama ümidim yok düşmesi iyi bişey değil dedid
Canım doktorunla görüşebildin mi aklımız sende kaldı
Kuzum bol bol dua et rabbim yardımcın olsun sıkı sıkı tutunsun bebişlerin sanaMutsuzum pazar günü tekrarla testi dedi doktor ama ümidim yok düşmesi iyi bişey değil dedi
Canım hiç korkma normal inan bana ben hala lekelenme bile yaşıyorum...Kızlar benim bugün asıl olmam gereken regl günüm ve test günüm 2 gün sonra. Ama aynı regl olacakmışım gibi ağrılar çekiyorum. Bir önceki hamileliğim de tüp bebekti ve hiç ağrım olmamıştı regl zamanında. Her hamilelik birbirinden farklı olabilir mi acaba? Hiç benim gibi bir durum yaşayan oldu mu? Regl belirtisi görüp de hamilelik haberi alan var mı?
Kan verdim. Benim için dua edin kızlar
İnşallaaahInsllah buraya çok güzel haberler yazacaksin . Bence hamilesin içime öyle doğuyor
İnşallaaahBeklemek çok zormuş
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin çok sevindim:)Yaptım kuzum sonuç: 322salı günü tekrar test ıcın cagırdı doktorum yükselişe bakacak :)
Mutsuzum pazar günü tekrarla testi dedi doktor ama ümidim yok düşmesi iyi bişey değil dedi
Ne zaman belli olacak canim sonucunKan verdim. Benim için dua edin kızlar
Düzenli artmamis gibi. Doktorunuz ne diyor bununla ilgiliArkadaslar meraba. Ben yeni üye oldum. 19 eylülde iki embriyo transver oldu. İlk denemem. Dokuzuncu gün betaya baktrdm 33 cıktı. İki gün sonra 44 ve iki gün sonra( yani bugün) 63 cıktıböyle biseyi daha önce duyan başına gelen oldu mu
Ben değerleri bilmiyorum.33 mü yoksa 3.3. Mü arkadaşlar? Yani mesela 5 olunca hamilesin diyolar..ama sonra 50 beklerdik diyolar..bu ne demek..biri bana açıklayabilir mi bilgim yok
Anlayamadım ne demek istediğini
yani hamile olma değerlerini soruyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?