- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi zumramirza
-
Evet iki embriyo verilmisti. Dört gün sonra tekrar kan değerime bakılcak. Geçen sene kürtaj oldum. Bu sene mart ayında kimyasal gebelik gecirdm. Sonuc yine kötü olcak gibi görünüyor. O kadar modum düştü ki anlatamam
Cok gecmiş olsun. Allahım sağlıklı güzel gebelikler versin inşallah. Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasınBenim beta duzenli artarken kaybettim bebeğimi. O yüzden bilmiyorum canım. Ama inşallah bebegin seninle kalır ❤
Cok teşekkür ederim. Allah razı olsunBiliyorum zor ama kendini bu kadar salma . Dua et bende edeceğim senin için inşallah bebeğin tutunacak sımsıkı sana. Herşey Allahtan bu bizim sinavimiz sabırlı ol ki mükafatını alasın dualarim seninle
Amin inşallah. Hepimiz paylasalim pozitif haberlerimizi ve devam eden hamileliğimiziCok gecmiş olsun. Allahım sağlıklı güzel gebelikler versin inşallah. Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin çok sevindim:)
Canım benim.. kim bilir ne kadar üzülmüşsündür. Seni teselli edecek bi kelime yoktur şu an ama acını paylaşıyoruz bunu bil ve tüm bebek hasreti çekenlere dua ediyorum. Bi gün anne olacaksın. Benim içime hep sen hamilesin diye doğmuştu. Belki de önümüzdeki ay kendiliğinden hamile kalırsın bu işler belli olmuyor. Dondurulmuş embriyo var mıydı?Herkese yazdıkları için teşekkür ederim. Anca biraz kendime gelebildim. Sonucum negatif ne yazıkki. Değerim 0.00 çıktı
Durup durup ağlıyorum zatenCanım benim.. kim bilir ne kadar üzülmüşsündür. Seni teselli edecek bi kelime yoktur şu an ama acını paylaşıyoruz bunu bil ve tüm bebek hasreti çekenlere dua ediyorum. Bi gün anne olacaksın. Benim içime hep sen hamilesin diye doğmuştu. Belki de önümüzdeki ay kendiliğinden hamile kalırsın bu işler belli olmuyor. Dondurulmuş embriyo var mıydı?
Kaliteye bakmıyor tutacağı zaman İnan. Çok süper kalitede 5. Gün embriyosu çift transfer negatif olan o kadar çok kişi gördüm ki burda. Benim ki de çok kaliteli değildi. Ben ona şans vermek istiyorum doktor hanım dedim ve şu an oldu çok şükür. Hayallerinden vazgeçme. Kendini iyi hissettiğinde Doktorunla irtibata geç bi sonraki transfere hazırlanmaya başla. Gelecek inşallah bebişin biraz nazlıymış o kadarDurup durup ağlıyorum zatenBende çok umutluydum sanki hep içimdeydi gibi hissediyordum ama olmayınca olmuyormuş demekki 2 embriyomuz daha kaldı onlar çok iyi değiller ama bilmiyorum. Söyleyecek bir söz bulamıyorum
Üzülme en azından başından öğrendin ben pozitifin mutluluğunu iki gün yaşayabildim hevesim kursağımda kaldı böylesi de çok zor oluyomuş Allah kimseye yaşatmasın inş birgün ikimizde anne olmak isteyen herkeste anne olucak zamanı gelmemiş üzülmeDurup durup ağlıyorum zatenBende çok umutluydum sanki hep içimdeydi gibi hissediyordum ama olmayınca olmuyormuş demekki 2 embriyomuz daha kaldı onlar çok iyi değiller ama bilmiyorum. Söyleyecek bir söz bulamıyorum
Haklısın tutacağı zaman hiçbir şeye bakmıyor ama ne bileyim insan yine de inanmak istemiyor. Anasına çekmiş demekki o da nazlı tuzlu birazKaliteye bakmıyor tutacağı zaman İnan. Çok süper kalitede 5. Gün embriyosu çift transfer negatif olan o kadar çok kişi gördüm ki burda. Benim ki de çok kaliteli değildi. Ben ona şans vermek istiyorum doktor hanım dedim ve şu an oldu çok şükür. Hayallerinden vazgeçme. Kendini iyi hissettiğinde Doktorunla irtibata geç bi sonraki transfere hazırlanmaya başla. Gelecek inşallah bebişin biraz nazlıymış o kadar
Beterin de beteri var biliyorum ama ne bileyim hiç bu kadar yakın hissetmemiştim. Uzun zamandır çabalamak, onlar uğruna hastanelere düşmek falan. Ben yine isyan etmiyorum ama ne bileyimÜzülme en azından başından öğrendin ben pozitifin mutluluğunu iki gün yaşayabildim hevesim kursağımda kaldı böylesi de çok zor oluyomuş Allah kimseye yaşatmasın inş birgün ikimizde anne olmak isteyen herkeste anne olucak zamanı gelmemiş üzülme ♥
Durup durup ağlıyorum zatenBende çok umutluydum sanki hep içimdeydi gibi hissediyordum ama olmayınca olmuyormuş demekki 2 embriyomuz daha kaldı onlar çok iyi değiller ama bilmiyorum. Söyleyecek bir söz bulamıyorum
Teşekkür ederizAllah yardımcınız olsun . Söylenecek bişey bulamıyor insan böyle durumlarda
Herkese yazdıkları için teşekkür ederim. Anca biraz kendime gelebildim. Sonucum negatif ne yazıkki. Değerim 0.00 çıktı
Cok gecmiş olsunAllah yardımcınız olsun . Söylenecek bişey bulamıyor insan böyle durumlarda
Teşekkür ederim söyledikleriniz için. Her şey nasip kısmet. Ben bu derece yıkılacağımı düşünmüyordum. Hayatta her şeyde hep en kötüsünü düşünüp kendimi hazırlamışımdır ama bu farklıymış gerçektenNe olur üzülmeyinRabbimin bir bildiği vardır ne güzel 2 tane daha embriyonuz varmış hiç belli olmaz kalitesi iyi olmasa bile belkide onlar sizi gebe bırakacak? Ummadık taş baş yarar derler ya Rabbim bu üzüntünüzü o embriyolarınızla sevince çevirsin inşaAllah
Cok gecmiş olsunen kısa zamanda kendiliğinden gebe kalırsın umarım. İnsan ne olursa olsun hayallerle baslıyor bu işe. Zor durum. Biliyorum...
Ya kusura bakmayın. Bende darmadağınık haldeyim. O yüzden dikkat etmemişim kusura bakmayınCanım benim değil sonuç burdaki bir arkadasin
Benimde 2 çıktı canım ne diyelimki bunda da vardır bir hayırHerkese yazdıkları için teşekkür ederim. Anca biraz kendime gelebildim. Sonucum negatif ne yazıkki. Değerim 0.00 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?