21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

Hiç umudum kalmadı artık bi da dener miyim onu da bilmiyorum
Yaş kac sizin ? Valla öyle olaylar duydum ki ben tam hersey bitti dediğinde hamile kalanlar var. Cok stres yapıyoruz. Ah biraz düşünmesek skntı yapmasak hersey daha güzel olacak belkide. Bence tüm hayatın için ümidini yitirme. Bu olmadı evet ama sonra olmıcak anlamınada gelmiyor. Bi bakmıssın beklenmedik anda gebe kalmıssın

21 eylül transferlerinde mutlu sonuçlar alan çok kişi yok sanırım umarım sonuç bekleyenler güzel sonuçlar alırsınız

Tabiki nasip bu işler inşallah sen güzel sonuçlar alırsın bebeğin sana sıkı sıkı tutunur

Kızlar 5. Günden beri test yapıyorum negatif çıkıyordu bugün böyle bayağı silik çıktı 7. Gün . Ama ilki kimyasal olduğu için yine korkuyorum o yüzden dualarınızı bekliyorum Rabbim bu kez sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah

Eklentiler

• CD108A58-9C56-47FB-8847-EA0439ABA75E.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 37
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim..destekleriniz için..az ömce geldik sevinçli haberi aldım sizlerle de paylaşmak istedim.
Beta hcg: 296,8 ..herşey inşallah devam eder böyle..
Diğer arkadaşlarım içinse inanın çok çok üzgünüm..ama şu var ki sizler daha gençsini ben 39 40 olcam hatta iki ay sonra..benim de ilk deneme negatifti hem de iki embriyo yıkılmıştım..çünkü benim yaşta birine embriyo genetiğe gönderilmeden transfer edilmemeliydi..bunda genetik tarama yapıldı..sizler gençsiniz belki bilemem ama yaş ilerledikçe yumurta kalitesi düşüyor ve embriyo bozuk olabiliyor..ben bunu daha detaylı başka bir başlık altında da yazıcam zaten..çünkü çoğu benim gibi yaştan dolayı mağduriyeti olanların para için ticaret yapar gibi bir anlayışla hareket ediliyor..boşuna denemeler yaptırılıyor..bunları belirtmek istedim..bi nebze faydası olur diye..
Lütfen ümidinizi kesmeyin ..herşey doğru yapılınca oluuor..sizleri çok öperim ...

Tebrik ederim canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Kizlar bugün transferimin 9. Günü aynı adetim olacak gibi hafif sancım var kasıklarımda ve sanki hemen gelecek gibi hissediyordum WC ye gidip gidip bakiyorum geldi mi diye. İlaçlar baskılar değil mi gelmez herhalde ama çok korkuyorum gelmesinden Pazartesi test günüm, test gününden önce adeti gelen oldu mu?

Çok sevindim, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

İlaçlar nedeniyle gelecek seviyeye gelse de gelmiyor. O yüzden adet tutup tutmadığı konusunda bilgi vermiyor maalesef. Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Bugün 10.gunu ağrım azaldı. Düne kadar benim de şiddetinden dolayı baya gelecek gibi oldu.

Kızlar kullandığınız jel pembe olarak geri geldi mi sizde? Pecetede lekelenme şeklinde değil de jelin gelen tortusu pembeydi. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…